Hyppää sisältöön

Matkusta kaukolomalle mukavasti – tällainen on British Airwaysin bisnesluokka

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 07.06.2018
Pitkillä lennoilla matka taittuu mukavammin bisnesluokan lisätilasta ja palveluista nauttien. Tutustu British Airwaysin bisnesluokkaan ja lisää ripaus luksusta kaukolomaasi!

Bisnesluokassa loma alkaa rennosti

Harva valitsee lentoa ostaessa bisnesluokan lipun sen huomattavasti kalliimman hinnan takia, mutta lento bisnesluokassa on esimerkiksi erinomainen tapa lisätä hieman luksusta vaikkapa juhlan kunniaksi toteutettavaan matkaan. British Airwaysin bisnesluokassa lomailija nauttii lentomatkasta mukavissa ja tyylikkäissä puitteissa, ja onnistuneen kokemuksen täydentävät laadukkaat ateriat, monipuolinen viihdetarjonta sekä ystävällinen ja huomaavainen palvelu.

British Airways lentää Lontoosta moniin suomalaisten suosimiin kaukokohteisiin esimerkiksi Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa sekä eksoottisiin lomaparatiiseihin, kuten Seychelleille ja Karibian rantakohteisiin. Lontoo on suomalaisille kätevä vaihtokaupunki, sillä Helsingistä suoria lentoja Lontooseen tarjoavat British Airwaysin lisäksi Finnair ja Norwegian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaukolentoja British Airways lentää pääasiassa Airbus A380 -koneilla sekä Boeing 747, 777 ja 787 -malleilla. Uusin lisäys British Airwaysin laivastoon ovat Boeing 787-9 -koneet, joissa matkustusmukavuutta lisäävät esimerkiksi suuret ikkunat, jotka saa tummennettua nappia painamalla, sekä uudenlainen ilmastointi, jonka ansiosta koneen ilmankosteus on tavallista korkeampi.

British AirwaysBritish Airwaysin bisnesluokka
Bisnesluokan mukavat istuimet saa laskettua makuuasentoon, joten lennolla saa levättyä kunnolla.

British Airwaysin bisnesluokan mukavien istuimien ansiosta pitkän lennon aikana saa levättyä kunnolla, sillä istuimet saa laskettua makuuasentoon. Lisämukavuutta tuovat jokaiselle matkustajalle jaettavat vastamelukuulokkeet sekä isobritannilaisen laatumerkin The White Companyn peitot ja tyynyt.

Bisnesluokan lipulla matka alkaa rennosti jo lentokentällä, jossa asiointi onnistuu helposti ja nopeasti. Bisnesluokan matkustajilla on käytössään oma lähtöselvitystiski sekä priority-turvatarkastus. Lipun hintaan sisältyy lisäksi kaksi ruumaan laitettavaa matkatavaraa eli pidemmälle lomamatkalle voi pakata huoletta mukaan kaiken tarpeellisen.

Laadukkaita herkkuja ja monipuolisesti viihdettä

British Airwaysin bisnesluokassa matkustajat pääsevät nauttimaan laadukkaista, tuoreista ja sesongin mukaan valituista raaka-aineista valmistetuista aterioista. Herkulliset maut ja kauniisti esille laitetut annokset luovat tasokkaan ruokailuelämyksen.

Lennon alussa jokaiselle matkustajalle jaetaan lennon menu, jossa on esiteltynä lennolla tarjoiltavat ateriat. Matkustajilla on mahdollisuus tarjoiluista riippuen valita esimerkiksi toivomansa vaihtoehdot alku- ja pääruoista sekä aamiaisesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
British AirwaysBritish Airwaysin bisnesluokka
Lennon aikana matkustajat pääsevät nauttimaan tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Heti koneeseen nousun jälkeen matkustajat toivotetaan tervetulleeksi bisnesluokkaan samppanjalla ja ruokalistan lisäksi matkustajat saavat myös juomalistan. Bisnesluokassa matkailijoiden valittavana on monipuolinen valikoima laadukkaita alkoholijuomia ja juomatarjoilu on avoinna läpi lennon.

Bisnesluokassa ei lennon aikana ehdi tulla tylsää, sillä jokaisella matkustajalla on oma halkaisijaltaan noin 25 senttimetrin kokoinen näyttö, jolta voi lennon aikana katsoa niin uusimpia hittielokuvia kuin vanhoja klassikoita. Elokuvien lisäksi bisnesluokan viihdejärjestelmästä löytyy myös tv-sarjoja, musiikkia, äänikirjoja ja pelejä.

Lue myös: British Airways kyllästyi matkustajien sanaharkkaan – uusien koneiden istuimia ei voi kallistaa ollenkaan

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: British Airways

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suorat lennot Egyptiin ja Marokkoon

Norwegian avaa kolme uutta reittiä Helsingistä – eksoottisia kohteita talveksi

Yölento

Mitä lentäjät näkevät yöllä ohjaamosta? Toisin kuin ehkä luulit, ajovalot eivät valaise reittiä

Käsimatkatavarat

Näin pakkaat oikein lennolle – mitä käsimatkatavaroissa saa kuljettaa?

Lennot Kööpenhaminaan

SAS avaa uuden reitin Rovaniemeltä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja