hero taustakuva

Lentoemännän rintavako ja alushousut vilahtivat – matkustaja tylyttää halpayhtiön ”rohkeita” univormuja

Flickr / nugrahadi artikkelin kuva
Lennot
Halpalentoyhtiön lentoemäntien lyhyet hameet saivat piikikästä kritiikkiä matkustajalta.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 26.01.2018
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Liian paljastava univormu?

Lentoemäntien työhön liittyy matkustajien mielestä aina hieman glamouria – ei siis olekaan ihme, että myös univormuihin kiinnitetään erityistä huomiota. Lentoemäntien huoliteltu olemus saa monet matkustajat kadehtimaan näiden kauneussalaisuuksia.

Aasialaisen halpalentoyhtiö Air Asian lentoemäntien työasu on saanut vähemmän mairittelevaa huomiota. Keski-ikäiseksi koulutetuksi naiseksi itseään kuvaileva matkustaja suivaantui univormusta niin pahasti, että tämä teki aiheesta kirjallisen valituksen.

Nainen kritisoi liian paljastavina pitämiään univormuja ja lyhyitä hameita ”vastenmielisiksi”. Kaksi kertaa vuodessa Malesiassa vieraileva matkustaja oli todistanut Kuala Lumpurin lentoasemalla tilannetta, joka oli hänelle liikaa.

– Yksi Air Asian naisista kumartui lentokentän supermarketissa, ja näin hänen alushousunsa. Kamalaa, nainen kommentoi.

Toisella kerralla paljastava työasu oli kuumentanut matkustajan tunteita jopa niin paljon, että tämä oli joutunut komentamaan lentoemäntää peittämään vartalonsa paremmin.

– Lentoemännän pusero oli auki, kun hän palveli meitä business-luokassa. Pystyin näkemään hänen rintojensa yläosan, joten pyysin häntä sulkemaan takkinsa, nainen kirjoittaa.

Tulikivenkatkuisessa kirjeessä nainen kertoo pitäneensä Malesiasta juuri siksi, että siellä ”naiset eivät pukeudu kuin prostituoidut”.

Halpalentoyhtiöiden univormut ovat kuohuttaneet Malesiassa aiemminkin. Air Asian ja Fireflyn työasujen on väitetty kiihottavan matkustajia epäsopivalla tavalla.

Katso alta kuvia Air Asian univormusta – mitä mieltä olet?

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

>> Lue myös: Ovatko nämä lentoemäntien upeimmat univormut? Top 10

Lähde: News.com.au
Kuvat: Flickr / nugrahadi, Getty Images

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

 1. Hameet ihan ok ja varsin tavallisia all over.
  Olen ihan varma, että tästä lentoemokateudesta johtuu ja seuraa myös paljon perusteetonta roskapalautetta palvelusta muutenkin.
  Joten, jos olis mun lentoyhtiö niin laittaisin emoille kipinkapin pidemmät hameet. ”Naisen kosto on kauhia” – vanha suomalainen sananlasku. Plus se, että nuo lyhyet hameet ei kuitenkaan tuo lisää miesasiakkaita. Hinta edellä mennään lentolipun ostoissa.


 2. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.