Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lennot Bangkokiin Thaimaahan

artikkelin kuva
Lennot
Näin löydät halvat lennot Thaimaan Bangkokiin.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 04.11.2013
facebook   whatsapp

Näin löydät halvat lennot Bangkokiin

Bangkokiin on lentoja kaikkialta ja Bangkokista saa lennot mihin vain. Monet matkaavat Bangkokiin Thaimaan-loman vuoksi, mutta kaupungista on myös hyvät maayhteydet naapurimaihin kuten Malesiaan, Laosiin ja Kambodzhaan.

Suurin osa lennoista laskeutuu uudelle Suvarnabhumi-lentokentälle, joka sijaitsee Bangkokin kaupungin laidalla. Vanha Don Muang on myös osittaisessa käytössä, mutta lähinnä Thaimaan sisäisillä halpalennoilla.

Monipuolinen lentotarjonta Suomesta ja Euroopasta

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Bangkokiin. Finnair lentää päivittäisen aamu- ja iltalennon Helsingistä Bangkokiin. Lisäksi Thaimaahan on suoria matkatoimistojen lomalentoja.

Kovan kysynnän vuoksi Bangkokin lennot eivät kuitenkaan ole yleensä Finnairin tarjouslentojen joukossa (kuten Shanghai tai muut Kiinan kohteet), vaan lentojen hinnat liikkuvat tyypillisesti noin tuhannen euron tietämillä.

Jos kuitenkin haluat saada mahdollisimman halvat lennot Bangkokiin, kannattaa tutustua myös reitteihin, joihin kuuluu yksi tai kaksi välilaskua. Esimerkiksi hollantilainen KLM tarjoaa edullisia lentoja Helsingistä Amsterdamin kautta Bangkokiin. Muita halpoja lentoyhteyksiä löytyy esimerkiksi Saksan, Ruotsin tai Itävallan kautta.

Vaihtoyhteys on suoraa edullisempi

Todella halpoja lentoja metsästävä voi joskus saada lennot jopa alle 600 eurolla, mutta silloin joutuu kulkemaan jopa kolmen pysähdyksen kautta. Etihad-lentoyhtiö on tarjonnut tämänkaltaisia hintoja reitille Helsingistä Euroopan kautta Lähi-Itään, josta matka jatkuu Bangkokiin.

Helppo tapa etsiä halvimmat lennot on Rantapallon lentohaku.

Bangkok on erittäin suosittu lentokohde, joten halpojen lentojen metsästäjän kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen lähtöä!

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (8) Jätä kommentti

 1. Paljon olen reissannut mutta en koskaan Idän suunnalla,Taikuissa tai muualla sielläpäin.
  Mieli olis tehnyt mut ei jokapaikkaan ehdi,nyt olen jo liian vanhakin pitkille lennoille istuksimaan.

  Kivat teille jotka pääsette,mä matkailen mielessäni reissublogeja seuraillen ja ystävien ja tuttujen kertomuksia kuunnellen.

  Maailma on nykyään niin avaraa!


 2. Joo, näin se vaan on että toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä. Ennen tulin Taikkuihin aina halvimman kautta mut nykyään ainoastaan sinivalkoisin siivin suoralla, koska siinä säästää hermoja paljon. Jos joku satanen menee enemmän rahaa niin menköön. Nykyään asun Thaimaassa joten ei tarvitse enää paljon lennellä.


 3. Yhden-Kahden vaihdon lentoja kannattaa aina harkita, mutta en enään kulje koska lennot kestää silloin vähintään 8 tuntia enemmän. Damien kautta kun viimeksi kuljin niin jo pelkästään kentällä vaihdon odottelussa meni melkein 100 euroa. Eli molempiin suuntiin reilu 150e. Suora lento säästää aikaa molempiin suuntiin yhteensä vähintään 16 tuntia eli voit olla töissä sen kaksi päivää josta tienaa rahaa. Oon tullut tulokseen: Viime Hki-Amsterdam-Bangkok (matka kesto 18h) maksoi 655€. Amsterdamissa kentällä meni 150€ eli reilu sen 800€. Suora lento Finskillä Hki-Bangkok alkaen 820€ meno paluu. Plus aikaa kahteen työpäivään niin suora lento kannattaa ehdottomasti! Lisäks omistan finnair plus kortin jolla saa mm. etuja ja alennuksia, niin en enään jaksa maksaa rahojani ulkomaille vaan tuen mieluummin suomalaista.


 4. En ikinä enää lennä kahden völilaskun kautta ´halvalla`. Tulin Phuketista viimeksi 36 tuntia matkustaen Hongkongin ja Amsterdamin kautta. Meno kävi Pariisin ja Bangkokin kautta.
  Ei ollut tiedossa ennen matkaa. Kannattaa mennä suorinta tietä enintään yhdellä valilaskulla! Ruoat ja juomat toki ilmaisia pitkillä lennoilla.
  Kolmesti Thaimaassa ja lokakuussa uudelleen


 5. Palasimme vajaa kuukausi sitten thaimaasta. Lento tapahtui Turkish Airlinesin koneella. Välilasku eli koneen vaihto oli Istanbulissa jossa odottamista mennessä 5h ja takaisin tullessa 4h.
  Se ei haitannut,kun ei pieniä lapsia mukana, oli vain tervetullut tauko koneessa istumiselle. Turkin koneet mukavia, suurempi jalkatila kuin Finnairin koneissa sekä muutenkin isompi kone, kaksi paikkaa kummallakin sivulla ja neljä keskellä. Varsinkin kun matkustamme kahdestaan, niin aina ennen on ollut joku vieras vieressä, nyt vain kahdestaan. Ruoat ja juomat ilmaisia. Ensivuonna tammikuussa jälleen menossa ja samanlainen lento Turkin koneella. Hinta oli alle 600 € nyt, samoin nämä uudetkin liput. Viimeksi tilasin Ebookersin kautta ja nyt Travelsin.

  – Thaimaapöpi


 6. Etihadilla oli loistava palvelu ja hyvät tilat pitkäkoipisellekin. Kun pääsiskin sillä suoraan Hesasta Bangkokiin!!


 7. Niin, onhan se toista istua Etihadin lennolla kuin SASin lennolla, varsinkin kun halvalla pääsee :)


 8. Etihadilla on tosiaan joskus todella hyviä tarjouksia Bangkokiin. Sinänsä hauskaa koska lentoyhtiöhän on noita rikkaita arabimaiden luksuslentoyhtiöitä. Mukavaa palvelua! :)


 9. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.