Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Hongkongiin

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Hong Kongin lennot

Halvin aika lentää:
Kevät ja syksy
Kallein aika lentää:
Heinäkuu, joulukuu ja helmikuu
Halvimmat lennot:
400 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
34 km
IATA-tunnus:
HKG

Näin löydät halvat lennot Hongkongiin

Heinäkuu, joulukuu ja helmikuu ovat kalleinta aikaa matkustaa Kiinan autonomiseen osaan Hongkongiin. Halvimpia lippuja metsästävän kannattaa välttää kesäomaa, joulupyhiä ja uuttavuotta. Myös helmikuussa matkustavan kannattaa varautua maksamaan lipuista enemmän, koska silloin vietetään kiinalaista uuttavuotta.

Keväällä ja syksyllä lennot ovat selvästi halvempia. Esimerkiksi toukokuussa suoratkin lennot voi saada vain 630 eurolla, kun esimerkiksi uutenavuotena suorien lippujen hinnat nousevat yli 1000 euron. Vaihtoyhteyksin lennot saattaa saada joskus jopa 400 eurolla.

Lennot Suomesta

Finnair lentää suoraan Helsingistä Hongkongiin parhaimmillaan kaksi kertaa päivässä. Halvimmat suorat lennot Helsingistä voivat maksaa vain 630 euroa, mutta lennoista voi joutua maksamaan yli 700 euroakin.

Mahdollisimman halvat lennot löydät valitsemalla reitin, johon kuuluu yksi tai kaksi välilaskua. Kaikista halvimmissa on kaksi välilaskua ja ne maksavat 400–500 euroa. Halpoja vaihtoyhteyksiä Euroopasta Hongkongiin tarjoavat esimerkiksi Lufthansa, Hongkongin oma Cathay Pacific, Air China ja Qatar Airways.

Parhaiten lennot Hongkongiin tai jatkolennot sieltä eteenpäin löydät Rantapallon lentohaulla.

Hongkongin lentokenttä

Hongkongista on todella hyvät lentoyhteydet muualle Kaakkois-Aasiaan, ja Hongkongin kansainvälinen lentokenttä on muun muassa Cathay Pacificin ja Hong Kong Airlinesin tukikohta. Hongkongia tärkeänä kohdekaupunkinaan pitävät myös China Airlines, Singapore Airlines ja Virgin Atlantic.

Kymmenen minuutin välein kulkeva Airport Express -juna on nopein tapa kulkea lentoasemalta kaupunkiin. Matka keskustaan kestää alle puoli tuntia. Lentokentältä on myös suora lauttayhteys Macaoon.

Kuva: Instockphoto

Lue lisää:
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.