Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Halpalentoyhtiö lanseerasi kuukausilipun – näin paljon lentopassi maksaa

artikkelin kuva
Lennot
Aasian suurin halpalentoyhtiö on julkaissut kaksi erilaista lentopassia.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 25.02.2015
facebook   whatsapp

Kuukauden tai kahden lentopassi Aasiaan

Malesialainen halpalentoyhtiö Air Asia on julkistanut uuden tuotteen budjettimatkailijoille: yhtiön Asean Pass on kiinteähintainen kuukausilippu Aasian kohteisiin. Reissaajat voivat hankkia joko yhden tai kahden kuukauden lentopassin.

Lentopassin ostaneet asiakkaat voivat valita matkakohteensa 148 reitin joukosta kymmenessä eri maassa. Eniten reittejä on tarjolla yhtiön suurimmasta solmukohdasta Kuala Lumpurista.

Malesian lisäksi lentopassilla voi matkustaa myös Thaimaassa, Indonesiassa, Singaporessa, Filippiineillä, Bruneissa, Kambodzassa, Laosissa, Vietnamissa ja Myanmarissa.

30 päivän lentopassin hinta on yhtiön verkkosivujen mukaan 499 Malesian ringgitiä eli noin 120 euroa. 60 päivän lentopassi maksaa puolestaan 888 ringgitiä eli noin 215 euroa.

Täysin rajatonta matkustusta ei lentopassikaan tarjoa, sillä kuukausilippu sisältää tietyn määrän pisteitä. Kuukauden lentopassissa pisteitä on 10 ja kahden kuukauden passissa 20 kappaletta. Alle kaksi tuntia kestävät lennot maksavat yhden pisteen, ja sitä pidemmät lennot puolestaan kolme pistettä.

Edulliselta kuulostavan kuukausilipun ostoa suunnitellessa kannattaa huomioida, että lentokenttäverot eivät sisälly hintaan. Myös matkatavaroista, aterioista ja muista erikseen ostettavista palveluista tulee mahdollisia lisäkuluja.

Menestyksekäs halpalentoyhtiö on ollut viime aikoina julkisuudessa ikävistä syistä: joulukuussa 2014 Air Asian tytäryhtiön Air Asia Indonesian Surabayasta Singaporeen matkustanut kone syöksyi alas. Turmassa kuoli 162 ihmistä. Yhtiö toivoo voivansa houkutella lentopassin avulla lisää matkailijoita Aasiaan.

Lentopassista voi lukea lisää yhtiön verkkosivuilta.

Lähde: Air Asia
Kuva: Flickr / nugrahadi

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.