hero taustakuva

Halvat lennot Gran Canarialle

Gran Canaria on Kanarian ykkössaari lentoliikenteen määrällä mitattuna. Näin löydät parhaat lennot Gran Canarialle!
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 04.03.2021
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Gran Canarian lennot halvalla

Halvin aika lentää:
Marraskuu ja tammikuu
Kallein aika lentää:
Joulukuu
Halvimmat lennot:
140 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Norwegian
Suorat lennot Oulusta:
Norwegian
Lentokentän etäisyys keskustasta:
27km
IATA-tunnus:
LPA

Näin löydät halvat lennot Gran Canarialle

Halvin ajankohta lentää Gran Canarian aurinkoon on talvi. Joulukaudella voi joutua maksamaan enemmän lennoista, mutta muuten esimerkiksi marraskuu ja tammikuu ovat edullisten lentojen aikaa.

Lentojen hintaan vaikuttaa matkustusajankohdan lisäksi myös varausajankohta. Edullisimmat lennot Gran Canarialle saa olemalla ajoissa liikkeellä. Lentojen hinnat nousevat lähdön lähestyessä, joten lennot kannattaa varata viimeistään kuukautta ennen lähtöä. Myös tarjouskampanjoista saa halpoja lentoja.

>> Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Gran Canarialle

Lennot Suomesta

Suorat lomalennot Helsingistä Gran Canarialle kuuluvat Finnairin, TUIflyn ja Thomas Cook Airlinesin reitteihin.

Norwegianin suorat reittilennot Suomesta Gran Canarialle lennetään Helsingin lisäksi myös Oulusta. Reittilentoja lennetään talvikaudella eli lokakuusta huhtikuuhun. Oulusta Gran Canarialle suorat lennot maksavat halvimmillaan alle euroa suuntaansa. Myös Helsingistä Gran Canarialle saa suoria reittilentoja halvimmillaan alle 100 eurolla suunta. Välilasku laskee lentojen hintaa, ja edullisimmillaan menopaluuu yhdellä pysähdyksellä maksaa vain noin 140 euroa.

Norwegian lentää suoria lentoja Oulusta vain kerran viikosta. Lähtö ja paluu ovat keskiviikkoisin. Helsingistä Norwegianilla pääsee Gran Canarialle ja takaisin päivittäin.

Helpoin tapa löytää halvat lennot Gran Canarialle on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo parhaat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa, kun et joudu selaamaan läpi kaikkien lentoyhtiöiden tarjouksia erikseen.

Gran Canarian lentoasema

Gran Canarian lentoasemalla, josta joskus puhutaan myös Las Palmasin lentoasemana, on suuri merkitys Espanjan lentoliikenteelle. Lentokenttä on maan kymmenen vilkkaimman lentokentän joukossa, ja se on Kanariansaarten vilkkain kenttä.

Kentältä poistuessa ja sinne saapuessa vaihtoehtona ovat linja-autot, joita on kattava verkosto saaren eri osiin, tai taksikyyti. Taksilla matkustaminen on halvempaa kuin Suomessa, joten se on helppo ja nopea tapa liikkua saarella.

>> Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Gran Canarialle

Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

 1. Gran Canaria on omasta mielestäni ehdottomasti mielenkiintoisin ja kivoin saari Kanarialla, seuraavan tullen Lanzaroten.

  Myös yksi parhaista paikoista viettää talvea, jos haluaa keskimäärin lämmintä ja nättiä ilmaa melko lähellä.


 2. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.