Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Balille

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Denpasarin lennot

Halvin aika lentää:
Syksy-kevät
Halvin aika varata lennot:
Kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Heinä-elokuu
Halvimmat lennot:
520 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Ei suoria reittilentoja
Lentokentän etäisyys keskustasta:
13km
IATA-tunnus:
DPS

Näin löydät halvat lennot Denpasariin

Balin paratiisisaari on Indonesian suosikkikohde

Heinä-elokuuta lukuun ottamatta lentojen hinnat pysyvät tasaisina ympäri vuoden. Euroopan lomasesonki on Balin suurin ruuhkahuippu. Myös pääsiäisen ja joulun lomakaudet ovat kiireisiä.

Säiden puolesta Denpasariin voi huoletta lentää milloin tahansa, sillä lämpötilat pysyttelevät tavallisesti 25–35 asteen tienoilla.

Lennot on syytä varata ainakin kuukautta aikaisemmin. Hinnat kallistuvat tyypillisesti viimeistään paria viikkoa ennen lähtöä.

Lentotarjonta Suomesta Denpasariin

Suomesta ei ole suoria reittilentoja Helsinki–Denpasar-reitille. Useisiin reittilentoihin kuuluu yksi välilasku. Helpot jatkoyhteydet löytyvät esimerkiksi Bangkokista ja Dohasta.

Halpoja lentoja vaihtoyhteydellä löytyy muun muassa Aeroflotilta, Cathay Pacificilta ja Qatar Airwaysilta. Halvimmat lennot Helsingistä yhdellä välilaskulla maksavat 520 euroa.

Hyviä kaupunkeja jatkolentojen metsästämiseen ovat Hong Kong, Bangkok ja Singapore. Näihin kaupunkeihin liikennöi muiden lisäksi myös Indonesian oma lentoyhtiö Garuda Indonesia. Euroopasta suoria lentoja Balille lentää muun muassa KLM Amsterdamista.

Helppo tapa etsiä halvimmat lennot Denpasariin on Rantapallon lentohaku.

Balin lentokenttä

Denpasarin kansainvälinen lentokenttä Ngurah Rai sijaitsee nimestään huolimatta Denpasarin ulkopuolella, Tubanissa. Lentoasema toimii Garuda Indonesian ja Indonesia Air Asian tukikohtana.

Lentokentältä kaupunkiin pääsee muun muassa taksilla, mutta matkailijan tulee muistaa varmistaa hinta ennen matkan alkua. Esimerkiksi Blue Bird -taksit ovat hyvämaineisia ja tunnettuja. Ne tunnistaa usein auton vaaleansinisestä väristä.

Ennen vuotta 2015 Balilta poistuessa tuli muistaa säästää paikallista valuuttaa lentokenttäveroon. Vero sisällytettiin kuitenkin lentojen hintoihin helmikuussa 2015, eikä matkailijan tarvitse erikseen murehtia sen maksamisesta.

Kuva: Shutterstock

Lue lisää:
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta