Hyppää sisältöön

Copterline-lennot Tallinnaan

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 09.10.2013
Copterline OÜ on virolainen yhtiö, joka tarjoaa helikopteriyhteyksiä Helsingin ja Tallinnan välillä. Vuonna 2013 reitti on ollut tauolla.

Copterlinen reittilennot

Suomalaiskonserni FastClassin omistama Copterline virolainen yhtiö, joka tarjoaa helikopterilentoja Helsingin ja Tallinnan välillä. Välillä toimintansa lakkauttanut ja taas uudelleen käynnistänyt Copterline ei tällä hetkellä liikennöi lainkaan. Yhtiö on ilmoittanut tiedottavansa tauon päättymisestä mahdollisimman pian.

Parhaimmillaan helikopterilentoja on lähtenyt Helsingin Hernesaaresta Tallinnaan jopa kuudesti päivässä. Copterline liikennöi aiemmin 12-15 henkeä kuljettavalla AgustaWestland AW139 -helikopterilla. Erityisesti liikematkustajille suunnatuista kopteriyhteyksistä ensimmäiset starttasivat jo ennen aamukahdeksaa, ja viimeiset palasivat Tallinnasta kuuden jälkeen illalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helikopterimatka Helsingistä Tallinnaan kestää vain 18 minuuttia ja edestakaisten lippujen hinnat vaihtelevat ajankohdasta ja matkustusluokasta riippuen 258-358 euron välillä.

Halpalento helikopterilla

Copterline on lisännyt tarjontaansa JOKER-halpaliput, joiden hinnat ovat edullisimmillaan 119 euroa suunnalta. Vain Copterlinen verkkokaupan kautta varattavissa olevien JOKER-lippujen hinnat vaihtelevat automaattisesti varaustilanteen ja -hetken mukaan.

Halpalippujen myötä Copterline tavoittelee uusia asiakasryhmiä, jotka voivat kokeilla helikopterimatkustusta edullisesti. JOKER-lippuja on aina myynnissä vain rajoitettu määrä.

Copterlinen tilauslennot

Copterline tekee myös asiakkaiden tarpeiden mukaisia tilauslentoja ja lentojärjestelyjä 12-15 hengelle soveltuvalla AW139-kopterilla. Asiakkaiden toiveiden mukaisia tilauslentoja räätälöidään mahdollisuuksien mukaan ja hintaan vaikuttavat esimerkiksi reitti, laskeutumismaksut, odotustunnit ja kopterin lentoaika.

Copterlinen toimilupa ja kalusto sekä henkilökunta mahdollistavat myös valokuvaus-, linjatarkastus-, tutkimus-, lannoitus- ja porotalouslennot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja

Copterlinen yritysesittely
Copterlinen nettisivut

Kuva: Copterline / FastClass

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Risteilyt Tallinnaan

Näin pääset Tallinnaan – löydä itsellesi parhaiten sopiva risteily

Tallinnan vanhin apteekki

Huomasitko Tallinnan yllättävän nähtävyyden? Euroopan vanhimmasta apteekista saa myös vettä väkevämpää

Tallinna

Tiesitkö tätä? Tallinnan suosituimman ravintolan takaa paljastuu kummitustarina

Varo yleisiä mokia Tallinnassa

Älä mokaa Tallinnassa – 8 helppoa virhettä, joihin turistit kompastuvat

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja