Kuva: British Airways
British Airways

British Airways kyllästyi matkustajien sanaharkkaan – uusien koneiden istuimia ei voi kallistaa ollenkaan

Isobritannialaisyhtiön matkustajat eivät pysty kallistamaan selkänojia yhtiön uusissa koneissa lyhyillä lennoilla.

Kymmeniä uusia koneita ilman selkänojan kallistusta

Lentomatkustajien pitkäaikaisimpiin ongelmiin lukeutuva ikuinen kiista selkänojan kallistamisesta on saanut lentoyhtiö British Airwaysin poistamaan koko ongelman tilaamalla lentokoneita, joiden istuimien selkänojaa ei voi kallistaa. Jatkossa matkustajien ei siis tarvitse vaivautua sanaharkkaan istuimen kallistamisen vuoksi, sillä selkänojan kallistaminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

British Airways on kertonut tilanneensa 35 uutta lentokonetta, joissa ei ole istuimen kallistamismahdollisuutta Economy-luokassa. Tämän toivotaankin vähentävän matkustajien välistä kyräilyä sekä ehkäisevän kiistoja.

Istuimien uudistus koskee kuitenkin ainoastaan economy-luokkaa ja lyhyillä lentomatkoilla käytettäviä koneita. Kaukolennoilla matkustajat voivat edelleen hakea lisämukavuutta kallistamalla selkänojaa.

Lentoyhtiö vakuuttaa uusien istuimien olevan jo valmiiksi kallellaan, jolloin matkustajat eivät yhtiön mukaan välttämättä edes kaipaa mahdollisuutta kallistaa selkänojaa.

– Meille tulee 35 uutta, lyhyille lentoreiteille tarkoitettua lentokoetta seuraavan viiden vuoden aikana. Uusissa koneissa on tietysti myös upouudet istuimet, joiden selkänojat on kallistettu hieman jo valmiiksi jotta jokainen matkustaja voisi lentää mukavasti, kertoo British Airwaysin edustaja.

Lähde: Lonely Planet
Kuva: British Airways

Päivitetty: 11.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,40 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Kiitti vaan valittajat!
No BA:ta vältän kuin ruttoa mutta ei siinä kauaa mene kuin näitä penkkejä on muillakin yhtiöillä!

No jo on aikakin. Toi on ollut aivan käsittämättömän outoa että 5% lisämukavuudella on tuotettu takanaistuvalle 50% epämukavuus. Muutaman kerran itse kokeillut että onko mukavampaa kallistaa selkänojaa, ja ei se edes pitkällä lennolla mitään oleelleista mukavuutta tuo. HYVÄ!