Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Bangkokiin

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Bangkokin lennot

Halvin aika lentää:
Touko-kesäkuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi–kolme kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulu–helmikuu
Halvimmat lennot:
380 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
40 km
IATA-tunnus:
BKK

Näin löydät halvat lennot Bangkokiin

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Bangkokiin >>

Thaimaan Bangkok on Aasian lentoliikenteen tärkeä solmukohta. Bangkokiin on lentoja kaikkialta ja Bangkokista saa lennot lähes mihin vain. Monet matkaavat Bangkokiin Thaimaan-loman vuoksi, mutta kaupungista on myös hyvät maayhteydet naapurimaihin kuten Malesiaan, Laosiin ja Kambodzaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Halvimmat lennot löytyvät touko–kesäkuussa. Lippujen hinnat ovat kalleimmillaan joulu–helmikuun välisenä aikana.

Bangkok on erittäin suosittu lentokohde, joten halpojen lentojen metsästäjän kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen lähtöä! Halvin aika varata lennot on viimeistään noin kaksi kuukautta ennen lähtöä.

Monipuolinen lentotarjonta Suomesta ja Euroopasta

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Bangkokiin. Finnair lentää suorilla lennoilla parhaimmillaan jopa kolme kertaa päivässä Helsingistä Bangkokiin. Lisäksi Thaimaahan on suoria matkatoimistojen lomalentoja.

Halvimmillaan lennot Helsingistä Bangkokiin maksavat alle 400 euroa, mutta kaikkein edullisimmat lennot ovat tyypillisesti koneenvaihdollisia lentoja. Halvimmista suorista lennoista joutuu maksamaan jo lähemmäs 600 euroa.

Koneenvaihdollisia yhteyksiä Helsingistä Bangkokiin tarjoavat muun muassa Norwegian, Aeroflot, Ukraine International sekä Air China.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helpoin tapa löytää halvat lennot Bangkokiin on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo parhaat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa, kun et joudu selaamaan läpi kaikkien lentoyhtiöiden tarjouksia erikseen.

Thaimaan sisäiset lennot, esimerkiksi Bangkok–Phuket välille maksavat halvimmillaan noin 30 euroa. Sisäisiä lentoja lentävät esimerkiksi halpalentoyhtiöt Air Asia, Nok Air ja Thai Smile.

Saapuminen Bangkokiin

Suurin osa lennoista laskeutuu Suvarnabhumin lentokentälle, joka sijaitsee Bangkokin kaupungin laidalla. Kenttä toimii Thai Airways Internationalin, Bangkok Airwaysin ja Orient Thai Airlinesin tukikohtana.

Suvarnabhumin lentokenttä toimii myös Cathay Pacificin, Emiratesin ja China Airlinesin solmukohtana, joten yhtiöillä on jatkuvasti lentoja Bangkokiin ja jatkoyhteyksiä kohteesta muualle Kaakkois-Aasiaan.

Vanha Don Muang -lentokenttä on myös osittaisessa käytössä, mutta lähinnä Thaimaan sisäisillä halpalennoilla.

Varsinkin ruuhka-aikaan suositeltava kulkutapa on matkustajaterminaalin pohjakerroksesta lähtevä Airport Rail Link -pikajuna. Väliä liikennöivät Express- ja City Line -linjat, joista Express pysähtyy ainoastaan pääteasemillaan Makkasanissa tai Phaya Thaissa. Express maksaa muutaman euron ja matka kestää noin 15–18 minuuttia. Hieman hitaampi City Line vastaavasti maksaa noin euron, riippuen päätepysäkistä. Useampia pysähdyksiä tekevällä City Linelläkin pääsee 24 minuutissa Phaya Thaihin, josta voi jatkaa matkaa keskustaan BTS-Skytrainilla. Airport Rail Link -juna on toiminnassa aikavälillä 06–24.

Taksilla pääsee ruuhka-aikojen ulkopuolella helposti ja nopeasti Bangkokin keskustaan. Kentällä on opastus public taxi -kyltein taksijonoon, jossa ensin ilmoitetaan virkailijalle matkakohde, ja virkailija antaa kaksiosaisen lapun, jossa osoite on kuskia varten thaiksi. Matkan hintaan kentältä tulee pieni lisämaksu mittarin ilmoittaman summan lisäksi, sekä mahdolliset tietullimaksut moottoritiellä. Taksimatka keskustaan maksaa yleensä hieman yli kymmenen euroa tullin ja lisämaksun kanssa, ja matka voi kestää puolesta tunnista tuntiin.

Julkiset bussit kulkevat muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta joukkoliikennekeskuksesta, ja Suvarnabhumista on järjestetty ilmainen yhteys keskukseen.

Lähtö- ja turvaselvitykset Suvarnabhumin kentällä kestävät yleensä ainakin puoli tuntia, ja lisäksi tulee huomioida, että isolla kentällä myös etäisyydet ovat pitkiä omalle portille suunnistaessa. Ole siis ajoissa paikalla.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Bangkokiin >>

Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halpalentoyhtiöt

Kaikki halpalentoyhtiöt Suomessa – katso kattava reittilista

Ryanairin lennot Suomesta

Ryanair avaa uuden reitin Suomesta

Näin selviät pitkästä lennosta

Näin selviät pitkästä lennosta – 10 helppoa vinkkiä ennen kaukomatkaa

Lomalennot Suomesta

Mitä lomalennot ovat ja mihin niillä pääsee? Näin nappaat meno-paluulennot jopa alle satasella

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja