hero taustakuva

Halvat lennot Euroopan solmukohtaan Amsterdamiin

Shutterstock artikkelin kuva
Alankomaissa sijaitsevan Amsterdamin kansainvälinen lentokenttä Schiphol on yksi Euroopan suurimmista lentoliikenteen solmukohdista.
Teksti: harjoittelija
Päivitetty: 24.01.2019
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Amsterdamin lennot

Halvin aika lentää:
Ympäri vuoden
Kallein aika lentää:
Joulukuu ja heinäkuu
Halvimmat lennot:
100 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, KLM
Lentokentän etäisyys keskustasta:
15 km
IATA-tunnus:
AMS

Näin löydät halvat lennot Amsterdamiin

Heinäkuu ja joulukuu ovat kalleimmat ajankohdat lentää Alankomaiden Amsterdamiin. Muulloin lennot Helsingistä Amsterdamiin ovat yleensä melko edullisia, monesti jopa halpoja. Monet omatoimimatkaajat lentävät Amsterdamin kautta kauemmaskin käyttäen Amsterdamia vain välilaskupaikkana. Esimerkiksi Helsinki – Amsterdam – Bangkok -reitille löytyy yleensä hyvin edullisia lentoja.

Alankomaiden lentoyhtiö KLM lentää myös moniin eksoottisiin kohteisiin, kuten Karibian saarille ja moniin Afrikan valtioihin. Erityisesti Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluville Aruballe (noin 500 euroa) tai Curacaolle (noin 450 euroa) matkustava voi löytää halvat lennot Amsterdamista.

Myös Brysseliin on edullisempaa matkustaa Amsterdamin kautta. Schipholin kentältä pääsee junalla noin kolmessa tunnissa Brysseliin, ja matkan saa yleensä muutamalla kymmenellä eurolla.

Halvimmat lennot saa varatessaan liput vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Välilaskujen määrä ei merkittävästi vaikuta hintaan, joten kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan säästää aikaa suorilla lennoilla.

Monipuolinen lentotarjonta

Halpoja lentoja voi etsiä Rantapallon lentohaulla . Lentohaku vertailee eri matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintoja ja kertoo parhaat vaihtoehdot.

Finnair lentää suoraan Helsingistä Amsterdamiin kahdesti päivässä ja Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö KLM jopa useammin. Halvimmat lennot yhdellä tai useammalla välilaskulla Amsterdamiin tarjoavat SAS, Lufthansa, Norwegian, Transavia Holland, Easyjet ja Air Baltic. Halpalentoyhtiöiden tarjontaan voi perehtyä täällä.

Ympäri vuoden lennot saa halvimmillaan jopa sadalla eurolla. Vain parikymmentä euroa kalliimmalla on myös yleensä tarjolla myös Finnairin tai KLM:n suoria lentoja.

Amsterdamin lentokenttä

Schipholin lentokenttä on Alankomaiden suurin, ja maailman mittakaavassakin se on 15 vilkkaimman kentän listalla. Schiphol on KLM:n kotikenttä ja toimii myös amerikkalaisen maailman suurimman lentoyhtiö Delta Airlinesin Euroopan tukikohtana.

Lentokentältä on suoraan junayhteydet Amsterdamin lisäksi Alankomaiden muihin suurimpiin kaupunkeihin. Myös kaukojunat Brysseliin, Pariisiin ja Sveitsiin pysähtyvät Schipholissa.

Schipholista kulkee myös useita eri linja-autolinjoja esimerkiksi Amsterdamiin, Haarlemiin, Amstelveeniin, Amsterdam-Zuidoostiin, Hoofddorpiin ja naapurimaiden kaupunkeihin kuten Brysseliin.

Kuva: Shutterstock

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

 1. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.