Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Amsterdamiin

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Amsterdamin lennot

Halvin aika lentää:
Ympäri vuoden
Kallein aika lentää:
Joulukuu ja heinäkuu
Halvimmat lennot:
100 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, KLM
Lentokentän etäisyys keskustasta:
15 km
IATA-tunnus:
AMS

Näin löydät halvat lennot Amsterdamiin

Heinäkuu ja joulukuu ovat kalleimmat ajankohdat lentää Alankomaiden Amsterdamiin. Muulloin lennot Helsingistä Amsterdamiin ovat yleensä melko edullisia, monesti jopa halpoja. Monet omatoimimatkaajat lentävät Amsterdamin kautta kauemmaskin käyttäen Amsterdamia vain välilaskupaikkana. Esimerkiksi Helsinki – Amsterdam – Bangkok -reitille löytyy yleensä hyvin edullisia lentoja.

Alankomaiden lentoyhtiö KLM lentää myös moniin eksoottisiin kohteisiin, kuten Karibian saarille ja moniin Afrikan valtioihin. Erityisesti Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluville Aruballe (noin 500 euroa) tai Curacaolle (noin 450 euroa) matkustava voi löytää halvat lennot Amsterdamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Brysseliin on edullisempaa matkustaa Amsterdamin kautta. Schipholin kentältä pääsee junalla noin kolmessa tunnissa Brysseliin, ja matkan saa yleensä muutamalla kymmenellä eurolla.

Halvimmat lennot saa varatessaan liput vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Välilaskujen määrä ei merkittävästi vaikuta hintaan, joten kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan säästää aikaa suorilla lennoilla.

Monipuolinen lentotarjonta

Halpoja lentoja voi etsiä Rantapallon lentohaulla . Lentohaku vertailee eri matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintoja ja kertoo parhaat vaihtoehdot.

Finnair lentää suoraan Helsingistä Amsterdamiin kahdesti päivässä ja Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö KLM jopa useammin. Halvimmat lennot yhdellä tai useammalla välilaskulla Amsterdamiin tarjoavat SAS, Lufthansa, Norwegian, Transavia Holland, Easyjet ja Air Baltic. Halpalentoyhtiöiden tarjontaan voi perehtyä täällä.

Ympäri vuoden lennot saa halvimmillaan jopa sadalla eurolla. Vain parikymmentä euroa kalliimmalla on myös yleensä tarjolla myös Finnairin tai KLM:n suoria lentoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amsterdamin lentokenttä

Schipholin lentokenttä on Alankomaiden suurin, ja maailman mittakaavassakin se on 15 vilkkaimman kentän listalla. Schiphol on KLM:n kotikenttä ja toimii myös amerikkalaisen maailman suurimman lentoyhtiö Delta Airlinesin Euroopan tukikohtana.

Lentokentältä on suoraan junayhteydet Amsterdamin lisäksi Alankomaiden muihin suurimpiin kaupunkeihin. Myös kaukojunat Brysseliin, Pariisiin ja Sveitsiin pysähtyvät Schipholissa.

Schipholista kulkee myös useita eri linja-autolinjoja esimerkiksi Amsterdamiin, Haarlemiin, Amstelveeniin, Amsterdam-Zuidoostiin, Hoofddorpiin ja naapurimaiden kaupunkeihin kuten Brysseliin.

Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viisi asiaa, joiden takia matkustaja voidaan poistaa lennolta

Lentoemäntä paljastaa 5 syytä, joiden takia matkustaja voidaan heittää ulos lennolta – yhteen et voi itse vaikuttaa

Lentokoneen merkkiäänien salaiset merkitykset

Nämä tutut äänet sinäkin olet kuullut lennolla – mutta tiesitkö niiden salaisista merkityksistä?

Lentokoneissa on salainen ominaisuus, josta voit saada tukea

Tiesitkö jo tästä lentokoneen piilotetusta ominaisuudesta? Sinäkään et ehkä ole huomannut käyttää sitä

Lyhenne SSSS tarkoittaa tiukempaa tarkastusta lentokentällä

Tätä salaista koodia et halua löytää piilotettuna lentolippuusi – tiedätkö mitä tarkoittaa SSSS?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja