Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Näin löydät halvat lennot Albaniaan – lue vinkit

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Lennot Albaniaan

Halvin aika lentää:
Lokakuu
Kallein aika lentää:
Heinä–elokuu
Halvimmat lennot:
Alle 100 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Ei ole
Tiranan IATA-tunnus:
TIA
Lentoaseman etäisyys keskustasta:
17 km

Halvat lennot Balkanin helmeen

Albaniaan ei ole suoria lentoja Suomesta, minkä vuoksi edullisimmat lennot kannattaa etsiä joko yhden välilaskun kautta tai lomalentoina. Myös lentäminen Kreikkaan tai Montenegroon on hyvä vaihtoehto, koska molemmista maista pääsee vaivattomasti Albanian puolelle.

Albanian ilmasto vaihtelee maaston mukaan, minkä vuoksi paras matkustusaika riippuu siitä, lähteekö maahan vuoristo- vai rantalomalle. Rannikon Sarandëen kannattaa matkustaa loppukevään ja alkusyksyn välillä, jolloin myös lentojen hinnat ovat kesälomakautta halvemmat ja lomalentoja on tarjolla paljon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kalleinta lentäminen on Euroopan suosituimpina lomakuukausina heinä–elokuussa. Albanian pääkaupunkiin Tiranaan voi matkustaa ympäri vuoden. Sarandën ja Tiranan lisäksi maan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluu rannikkokaupunki Durrës.

Näin löydät halvat reittilennot Albaniaan

Välilaskun kautta Albaniaan pääsee muun muassa Turkish Airlinesin, Lufthansan ja Air Serbian lennoilla. Lyhimmillään välilaskullinen matka kestää viitisen tuntia. Yhden vaihtoyhteyden lennot maksavat tavallisesti 150–250 euroa.

Etelässä sijaitsevan Sarandën tavoittaa kenties helpoiten lentämällä Norwegianin lennoilla Kreikan Korfulle, josta pääsee parilla kymmenellä eurolla jatkamaan lautalla Sarandëen. Huomaa kuitenkin, että Norwegianin lennot Korfulle liikennöivät vain kesäaikaan. Norwegian lentää suorin lennoin myös Montenegron Tivatiin, josta voi jatkaa Albanian puolelle autolla.

>> Katso myös halvat lennot Kreikkaan

Albania
Jos aikoo lentää Albaniaan, kannattaa kesäkautena etsiä halpoja lomalentoja.

Löydät halvat lennot helpoiten Rantapallon lento- tai äkkilähtöhaun avulla. Palveluissa voit vertailla kaikkien lentoyhtiöiden tarjontaa yhdellä näkymällä ja nähdä parhaat hinnat toivomanasi matka-ajankohtana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Siirry lentohakuun ja vertaa hinnat Albaniaan

Katso myös lomalentojen tarjonta

Jos matkustaa Albaniaan kesäaikana, kannattaa tarkistaa myös lomalentojen tarjonta. Apollomatkat ja Tjäreborg tarjoavat valmismatkoja Albaniaan, ja lentokoneen täyttämättä jääneet paikat pyritään myymään edullisesti äkkilähtöinä.

Huomaa, että Apollomatkat lentää lomalennoillaan Tiranaan ja Tjäreborg Kreikan puolelle Korfulle. Halvimmillaan pelkät lomalennot Tiranaan voi saada jopa alle 100 eurolla. Alle 100 euron lentojen löytäminen edellyttää kuitenkin onnea ja valmiutta lähteä matkaan jo samalla viikolla.

>> Katso tämän hetken parhaat äkkilähtölennot Albaniaan

Teksti: Elina Venttola
Kuvat: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Halpalentoyhtiöt

Kaikki halpalentoyhtiöt Suomessa – katso kattava reittilista

Ryanairin lennot Suomesta

Ryanair avaa uuden reitin Suomesta

Näin selviät pitkästä lennosta

Näin selviät pitkästä lennosta – 10 helppoa vinkkiä ennen kaukomatkaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja