Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Äkkilähdöt Helsinki

Halvin matka Helsingistä on usein äkkilähtö. Rantapallon äkkilähtöhaku listaa kaikki Helsingistä lähtevät matkat, ja mukana on niin suurten matkatoimistojen kuin halpalentoyhtiöidenkin matkoja. Sopiva matka voi olla jo seuraavan päivän lähtö, joten katso koko matkavalikoima ja varaa matka heti, kun sopiva osuu kohdalle!

Halpojen äkkilähtöjen valikoima Helsingistä on monipuolinen, ja matkoja on saatavana esimerkiksi Turkkiin, Espanjaan, Portugaliin, Arabiemiraatteihin, Kreikkaan ja Kyprokselle mutta myös esimerkiksi Latviaan, Puolaan ja Isoon-Britanniaan.

Äkkilähtötarjonta kattaa useimmat suuret Suomessa toimivat matkatoimistot kuten Aurinkomatkat, Apollomatkat, Tuin, Tjäreborgin, IMT:n ja Deturin.

Halvimmat äkkilähdöt Helsingistä

Halvimmat matkat Helsingistä ovat usein äkkilähtöjä, ja ne sisältävät lennot ja majoituksen. Matkojen hinta on usein laskettu yhdelle matkustajalle niin, että samassa huoneessa majoittuu kaksi aikuista. Rantapallon äkkilähdöt-haku listaa kaikkien suurten Suomessa toimivien matkatoimistojen valikoiman Helsingistä, ja matkoja on helppo rajata omien kriteerien mukaisesti.

Ole valmis lähtemään nopealla aikataululla

Äkkilähtö on nimensä mukaisesti lyhyelle aikavälille sijoittuva lähtö, ja Rantapallon Äkkilähdöt-vertailussa on mukana matkoja, joiden lähtöpäivä voi olla mitä tahansa hausta seuraavan päivän ja seuraavan kolmen kuukauden sisällä. Äkkilähtö ei siis aina tarkoita saman viikon lähtöä. Edullisimmat hinnat ovat usein päivän–parin sisään lähteville matkoille, mutta todella halpoja matkatarjouksia voi löytää myös usean viikon päähän, matkan ajankohdasta riippuen.

Varaa nopeasti

Helsingin matkatarjonta on kattava, mutta kaikkein halvimpia matkoja on tarjolla hyvin rajallisesti. Parhaat tarjoukset varataan nopeasti, minkä vuoksi matka kannattaa varata heti, kun sopiva osuu kohdalle. Hinnat muuttuvat nopeasti, ja edullisimpien matkojen loputtua joudut maksamaan enemmän.

Ole joustava kohteen osalta

Kun haluat halvan äkkilähdön, matkakohdetta ei kannata lyödä lukkoon vielä silloin, kun vasta suunnittelet matkaa. Halpojen matkojen kohdevalikoima selviää äkkilähtöjä vertaillessa, kun pääset näkemään, mitä kriteereihisi sopivia kohteita on tarjola. Samalla kannattaa muistaa, että mieli on hyvä pitää avoimena matkakohteiden osalta – äkkilähdön avulla voit tutustua myös täysin uusiin paikkoihin!

Suunnittele matkaa yhden matkakumppanin kanssa

Vaikka Helsingin äkkilähtötarjonta on hyvä, kannattaa parhaimman tarjouksen saadakseen suunnitella matka kuin muidenkin lähtökaupunkien osalta: yhden aikuisen kanssa. Halvimpien äkkilähtöjen hinnat on laskettu yhdelle matkustajalle, kun samassa huoneessa majoittuu kaksi aikuista.

Jos suunnittelet reissua isommalla porukalla kannattaa varautua siihen, että kaikkein halvimpia matkoja ei välttämättä ole saatavana kuin kahdelle hengelle, eli silloin on syytä olla varautunut maksamaan enemmän.