Suomen suurin matkablogiyhteisö

Summer bowl

Parasta kesässä on ehdottomasti tuoreet hedelmät ja ihanat suomalaiset marjat. Meheviä mansikoita, pulleita mustikoita, raikasta tuoretta ananasta.. Eipä juuri voisi parempaa välipalaa keksiä aurinkoisena kesäpäivänä.

Sara la Fountainin Healthy Kitchen -kirjasta löytyi ihanan kesäinen resepti. Summer bowliin kasataan värikkäitä marjoja ja hedelmiä ja kastikkeena toimii rahkajogurtti, tai minun tapauksessani tavallinen Ehrmannin rahka. Päälle vielä hieman passionhedelmää ja raikas, maukas ja superterveellinen välipala on valmis. Voi nam!

Summer bowl

– ananasta
– kiiviä
– mansikoita
– mustikoita
– rahkaa
– passionhedelmää

Kuori ja pilko ananas ja kiivi. Ota mansikoista kannat pois ja puolita ne veitsellä. Kippaa kulhoon ananaspalat, kiivi, mansikat ja mustikat. Laita keskelle pari isoa lusikallista rahkaa ja kaavi passionhedelmän sisukset rahkan päälle. Nauti mieluiten auringossa kaikessa rauhassa elämästä nauttien.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply tatjaana tiistai, 15 heinäkuun, 2014 at 08:40

  Aivan oikein Martina. Minäkin ostin kymmenen kiloa luomumansikoita ja laitoin ne pakastimeen, mutta jostain syystä en muistanut kuvata niitä tai kertoa mansikoista mitään blogissani.

  Mustikoita pakastan todennäköisesti kaksi ämpärillistä, kuten ennenkin. Talvella laitan marjoja puuron päälle tai maustamattoman jogurtin tai rahkan sekaan.

  Samalla, kun pakastin, söin mansikoita mahan täyteen.

  • Reply Martina lauantai, 19 heinäkuun, 2014 at 13:34

   Marjoilla täytyy kyllä täyttää pakastin. Niitä on ihana maistella keskellä kylmää talvea ja muistella mennyttä kesää. 🙂

  Leave a Reply