Makeat vuohenjuustoporkkanat

Vuohenjuusto kaipaa rinnalleen makeutta. Porkkanat ovat kypsennettyinä jo itsessään mukavan makeita, mutta halusin maksimoida makeuden kunnon lorauksella hunajaa. Sormisuola pitää huolen ettei puhuta kuitenkaan jälkiruoasta.

Rakennetta herkulliseen lisukkeeseen tulee seesaminsiemenistä ja lisämakua rosmariinista. Makeat vuohenjuustoporkkanat syntyvät helposti joko grillissä tai uunissa ja sopivat monenlaisten ruokien lisukkeeksi. Me herkuttelimme näillä ekan kerran vappuna grillilihojen kanssa.

Aikuiset söivät koko lisukkeen hyvällä ruokahalulla kun taas lapset söivät pelkät vuohenjuustot. Ja minä kun luulin että lasten annoksista pitää jättää vuohenjuusto pois. Kuinka väärässä olinkaan. Olisihan se pitänyt tietää että juustofanien lapset pitävät juustosta. Jopa vuohen sellaisesta.

Continue Reading

15 suosikkipubiamme Edinburghissa

Edinburghissa on yli 700 pubia. Otimme tavoitteeksemme testata niistä vähintään 20 kappaletta pitkän viikonlopun aikana. Otimme jokaisen pubin ulkopuolella kuvan, jossa minä osoitin paikan nimeä ja Jenna näyttää sormilla monesko pubi on kyseessä. Hyvä suunnitelma, mutta yllätys yllätys menimme sekaisin laskuissa emmekä muistaneet kuvata jokaista pubia. Varsinaiset sisällöntuottajat siellä.

Siitä huolimatta että laskut ja kuvaukset menivät sekaisin saimme aikaan listan lempipubeistamme. Tai oikeastaan pubeista, joissa kävimme. Ihan kaikkia emme varauksetta suosittele, mutta haluamme kertoa niistäkin, jotka eivät ehkä olleet makuumme. Ne saattavat nimittäin olla sinun makuusi. Myös tilanne vaikuttaa. Pubi, jossa me vierailimme aamupäivällä, voi olla ihan erilainen kun menet sinne illalla – ja toisinpäin.

Lue tästä kokemuksemme ja nappaa talteen ne, jotka kuulostavat sun jutulta.

Continue Reading

10 + 5 vinkkiä Lahteen

Kun muutimme Järvenpäähän vuonna 2015, tuli vaikutusalueeseemme uusi mielenkiintoinen kaupunki. Lahti.

Lahteen hurauttaa meiltä junalla puolessa tunnissa ja motaria pitkin autollakin hetkessä. Näin ollen Lahdessa on tullut käytyä useita kertoja. Tulevan kesän suunnitelmia tehdessäni aloin taas pohtia Lahtea ja päätin koota kaikki vinkkimme yhteen artikkeliin.

Sain apua myös Visit Lahden väeltä ja yhdessä saimme aikaan melkoisen vinkkipaketin. Eiköhän tästä löydy sullekin jotain kivaa. (Artikkelikuva: Visit Lahti)

Continue Reading

Parsapasta

Parsapastani on saanut inspiraationsa pasta primaverasta. Sen maun salaisuus piilee kahdella tavalla kypsennetyssä parsassa, mascarponessa ja pecorinossa, joka on ihanan suolainen korvaaja tutummalle parmesaanille.

Continue Reading