Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hitaasti paistettu munakoiso

Minä pidän munakoisosta, vaikka sillä onkin melkoisen tyhmä nimi. Kun bongasin Basta! -kirjasta hitaasti paistetun munakoisolisukkeen reseptin, oli minun pakko ympätä kasvislisuke mukaan italialaiseen illalliseemme. Valkosipulilla maustetut munakoisokuutiot olivat ihanan rapeita ja pehmeitä samaan aikaan, eikä niiden paistamisessa edes mennyt niin kauan aikaa kuin pelkäsin. Näitä täytyy tehdä uudestaankin!

– munakoiso
– valkosipulinkynsi
– persiljaa
– oliiviöljyä
– suolaa ja pippuria

Kuutioi munakoiso ja paista kuutioita pannulla runsaassa öljyssä. Anna muhia noin vartti. Lisää pilkottu valkosipuli ja persilja. Anna muhia vielä toinen vartti. Mausta suolalla ja pippurilla ja syö. Tosi helppoa.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Yaelian sunnuntai, 3 maaliskuun, 2013 at 18:30

  Munakoisosta tuleekin jännästi hyvää hitaasti kypsentämällä.Olen tehnyt hitaasti kypsennettyä munakoisoa näin

  http://appelsiinejahunajaa.blogspot.co.il/2011/03/munakoisoa-tahinilla-ja.html

  • Reply Martina maanantai, 4 maaliskuun, 2013 at 07:15

   Oi, tuo sinun reseptisikin on todellakin kokeilemisen arvoinen!

  Leave a Reply