Paljon onnea rakas!

Tänään on Aaronin 24-vuotis syntymäpäivä. Lähetin Aaronille söpön kortin Australiaan ja toivon mukaan se on ehtinyt ajoissa perille. Juhlapäivät ovat etäsuhteessa niitä vaikeimpia. Haluaisi niin kovasti olla se ensimmäinen onnittelija ja herättää toisen isolla rutistushalilla ja suudelmilla. Olisi ihana juhlia toisen synttäreitä yhdessä ja kertoa tälle, kuinka paljon häntä rakastaa. Olisi ihana olla vitsailemassa toisen ”harmaista hiuksista” ja ”uusista rypyistä” naamassa ikääntymisen seurauksena. Nyt olen kuitenkin tuhansien kilometrien päässä maapallon toisella puolella enkä edes pysty Aaronille soittamaan tämän ollessa juhlimassa synttäreitään metsässä, jossa ei ole yhteyttä. Ikävä vain kasvaa päivä päivältä. Tuntuu, että päivittäin rakastan Aaronia enemmän kuin edellisenä päivänä, mutta vähemmän kuin seuraavana päivänä.

”HAPPY BIRTHDAY CUNT, MY AUZZIE MAAAAN!!!!!! Get wild, eat cake and party hard! You’ll get your birthday present from me in december at night, in your bed, which only you can see and feel and others can only imagine! It will blow your mind away. Hope you can handle it! I wish I could be there for your birthday. It is so hard not to be able to kiss you, touch you or see you every day. I miss you so much. I can’t wait for me to get back so we can start a life together. Sending you millions of kisses and cuddles! I love you Aaron. You’re the reason I wake up with a smile on my face every morning. Have a good birthday love! <3”

 I love you baby.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna maanantai, syyskuu 14, 2015 at 07:48

  Ihana tuo teksti Aaronille!! <3

  • Reply wildestdreams tiistai, syyskuu 15, 2015 at 06:52

   Joo me lähetellään aika paljon tollasia söpöjä viestejä nyt kun sanat on ainoot, millä voi osottaa toiselle rakastavansa. 🙂

 • Reply Anonyymi maanantai, syyskuu 14, 2015 at 18:38

  Onko teillä Aaronin kanssa avoin suhde? Vai onko suhteenne jollain tapaa erilainen ettekä tarvitsekkaan muita pitämään toisianne tyytyväisinä 🙂

  • Reply wildestdreams tiistai, syyskuu 15, 2015 at 06:52

   Ollaan avoimessa suhteessa. 🙂 En usko, että pystyisin koskaan suljetussa suhteessa enää elämään.

  Leave a Reply