12 vastausta artikkeliin ”Kuvagalleria: Enää kaksi päivää avajaisiin

  • Kiitos! Juu, kyllä sieltä on porukkaa tulossa. On jo pitkään kyselty, odotettu ja työvuorojakin rukkailtu, jotta päästään avajaisiin. Mun apulainen on reissussa ja pääsee vasta viikonlopuksi ja vähän jänskittää, että miten ehdin sekä tehdä pizzat että olla kassalla että raivata pöydät että että että…

 1. Onnea
  Siistin näköinen paikka.
  Kuvassa lienee kinkkuananaspitsa. Onko täytevalikoimassa persikkaa ?
  Avajaisiin en lupaa tulla mutta yritän tässä joskus……
  Ja tykkäisin naamakirjassakin mut ku en oo siellä, vaik tää on nyt kolmas juttu mitä voisin siellä peukuttaa, pitänee harkita.

  • Tuli muuten mieleen oletko koskaan kokeillut ruisjauhoja pitsataikinan seassa. Itse joskus testailin ja musta tuli hyviä pohjia vaikka hiiva ja ruisjauhot ei kai toimi yhdessä. Mutta kun en tiedä leipomisesta mitään niin mikään ei estänyt mua kokeilemasta. Siis ruis- ja karkeita vehnäjauhoja sekaisin :p

   • Eipä ole ollut viime vuosina syytä pizzoja leipoa ennen kuin nyt vasta. Että ei ole tullut ruisjauhoja kokeiltua. En muuten käytä pohjiin hiivaa. Toimii ilmankin, mikä helpottaa käsittelyä paljon.

    Meillä on tässä kylällä oma mylly ja sieltä saa ihan kunnollista, oikeaa vehnäjauhoa. Mielelläni sitä käyttäisin, mutta hinta on tuplat kaupan jauhoihin verrattuna. Mutta kunhan nyt kattoo, että minkälaisiin määriin menekki nousee ja jos riittävästi menee, niin ehkä sitten päästään hintasopuun. Olisi se hienoa käyttää oman kylän jauhoja.

  • Kiitos :).
   Niinpä tosiaan taitaa olla. Piti uteliaisuudesta mennä ihan syynäämään sitä kuvaa tarkemmin. Taitaa sieltä meetwurstisiivun laitaakin vähän pilkottaa.
   Mä olen ollut tuota FB:tä vastaan syystä, jota en itse edes tiedä, enkä ole siellä yksityishenkilönä vieläkään, mutta tämän halusin sinne. On niin helppo sitten ilmoitella aukioloja ja milloin mitäkin. Paikalliset seuraavat aika aktiivisesti oman kylän tapahtumapäivityksiä. Tiedä vaikka tämän myötä taipuisin joskus laittamaan omankin naamani kirjaan.

 2. Täytyy ehdottomasti tulla poikkeamaan, ei avajaisiin mutta jollain reissulla!

  Laita sitten tänne aukioloajat jne

  • FB:ssä on aukioloajat, pääsetkö sieltä katsomaan? Mutta sen voin jo heti sanoa, että aina maanantaisin kiinni, läpi koko kesän. Toukokuun loppuun asti myös tiistait kiinni ja sitten avaan myös tiistaisin, mutta ehkä vasta myöhemmin iltapäivällä, klo 16 esim. Muina päivinä väli klo 14-22 on varmasti auki, viikonloppuisin pidempikin aukioloaika.

 3. No jokos pitsa on paistunut kun tuossa kuvassa on vielä sulamatonta juustoa ;p
  Mikäs muuten sun salainen pohjareseptisi on.

  • On niitä paistunut jo jokunen kipale ja hyviä kuulemma ovat niin että oletan tahdin kiihtyvän, kunhan tänne useammat tiensä löytävät.

   Salainen pohjaresepti ei ole kovinkaan salainen, vaan ihan perus eli vettä, suolaa, öljyä ja vehnäjauhoja. Vähän noita meidän kylän myllyn jauhoja havittelen. Olisi hyvää tavaraa, mutta pitää tuota hinta-asiaa haudutella vielä puolin ja toisin.

   Enempi salaisuutta on sitten tomaattikastikkeessa. ;)

   • No sitä sitten utelen syksymmällä :P
    Joskus itse yhdistelin tomaattimurskaa, tomaattipyrettä, oreganoa ja mustapippuria. Kaikki sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
    Pakastatko muuten pohjataikinan vai onko se jääkaapissa. Joskus jäi kuvitelma että se paranisi kun se olisi hieman kylmässä.
    Sun pitää kertoa myllärille että saisi hyvää mainosta kun saisit sen jauhoja ja kesäasukit ostaisivat.

    • Kas, täältä löytyi kommentti, joka on mennyt minulta ihan ohi.

     Jääkaapissa pidän taikinan. Jonkin aikaa on hyvä taikinan saada levätä ennen kuin siitä ruvetaan leipomaan. Kuulemma. En ihan vielä ole päässyt perille, että mikä on ero, mutta ymmärtääkseni, sitä on parempi leipoa sitten.

     Mylläri ilmeisesti myy aika hyvin jauhojaan kesäaikaan, mutta olisihan se silti hienoa mainostaa ja käyttää oman kylän tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *