10 vastausta artikkeliin ”Unelmasta Arjeksi Yle Areenalla

  • Moi vaan ja on se. Meinasin, että olisin ruvennut pilkkimään, kun on vedet ihan vieressä, mutta ei tässä lähellä voi. On liikaa virtausta. Tuolta oikealta alkaa hirrrmuinen koski.

   • Pilki laiturilta tai käytä onkea. Keväällä kun aurinko alkaa lämmittää niin kalat tulevat usein laiturin yms. alle vähän kuin piiloon.

    • Niinhän tuosta voisi laiturin nokalta pilkitellä. Pistän idean mietintämyssyyn. On ne kaikki pilkkivermeet vielä hommaamatta.

 1. Olipa kiva kuulla sun ääntäsikin,kun olen niin pitkään lukenut blogiasi.Ulosantisi on myös oraalisesti yhtä soljuvaa ja laadukasta kuin hienot tekstisi.Olisi ihan kiva nähdäkin sut ehkä sitten kahveilla siellä sun baarissa ,kun ihan naapurissa asustan.

  • Voi kiitos kaunis.

   Tervetuloa vain kesäbaariin. Kahveja en uskalla ihan vielä luvata, sillä kylällä toimii myös kesäkahvila. Pitää selvittää ensin, että onko ollut tapana pitää jotain herrasmiessopimuksia sortimenttien päällekkäiksettömyyksistä.

 2. Moikka taas!
  Olipas kiva kuunnella sua tuollalailla ”livenä”. Mutta kummasti sulla on erilainen ääni radiossa kuin oikeasti ;).
  Mullakin on asiat pyörähtäneet eteenpäin sen verran, että enää ei tarvitse miettiä, että olenko vaan sekoamassa ja kuvitellut oireeni (kun lääkäreiden mielestä missään ei ole mitään vikaa). Vielä ei mitään viimeisiä varmoja tietoja ole, mutta ennen joulua selvinnee kuitenkin, että kuinka vakavasta asiasta on kyse.
  Laitapas viestiä sähkiksellä niin jutskataan lisää.

  • Ai on. Mä juuri tuota oman äänen kuulemista jänskäsin, että miltähän se mahtaa kuulostaa. Ja ilahduin, kun se kuulosti noin mukavalta. Jospa ne ovat tehneet sille siellä toimituksessa jotain, ettei niin särähdä kuulijoiden korvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *