9 thoughts on “Kuvagalleria: Ekaa kertaa katiskalla

  • Ihan itse. Pannulla vaan paistoin ja voiperunaa kaveriksi. Niin olisi ollut hyvää savustettuna, mutta eipä ole täällä savuvehkeitä.

 1. Onko kalastaminen jatkunut?
  Yksinkertaisinta savustaa on ostaa savustuspussi ja laittaa se normi uuniin. Tai sitten hankkia peltilaatikko johon leppälastuja sekä kalat, ja laatikko nuotion päälle.

  • Joka päivä olen katiskat vienyt ja pari sopivan kokoista haukea on tullut. Lähdenkin tästä kohta katsomaan katiskat, että jos tänäänkin saisi tuoretta kalaa paistella.

 2. Nyt vasta huomasin että sullahan on vene puolillaan vettä. No saahan katiskan laskettua sopivalta kiveltäkin veteen. Mites muuten kalaonni on jatkunut. Haukea en muuten itse pidä edes kalana. Ahvenet sen sijaan ovat oikein maukkaita.

  • :D Olihan siinä vähän äyskäröimistä. Ahvenia ei enää tullut, mutta vielä yksi vähän pienempi hauki tuli. Ihan hyvää se paistettu haukikin on. Enkä ollut haukea aikoihin syönytkään, kun ei sitä tule kaupasta ostettua. Nyt viimeisenä mökkipäivänä ei onneksi tullut enää mitään. En olisi jaksanut ruveta mitään perkaamaan siinä lähtöfiiliksissä. Nyt ovat jo maisemat vaihtuneet.

 3. Missäpäin Juukaa mökkeilit? Me oltiin viime syksynä Keihäsjoella ruskaretkellä autiotuvassa. Kaunista oli!

  • Vaikkojärvellä oltiin. Katsoin, että missäpäin tuo Keihäsjoki on ja ei se kaukana ole tuosta Vaikkojärvestä. Googlen kartta näyttää Keihäsjoen vihreänä eli jonkinlaisena luonnonsuojelualueena. Ei ole kuitenkaan Metsähallituksen kansallispuistoja. Mikä alue tuo on?

   Ruska-aika olisi ollut minullekin parempi ajankohta. Hullusti hyttysiä täällä ja kai pahemmaksi käy mitä pohjoisempaan menen.

   • Keihäsjoella on vanhojen metsien suojelualue. Tosi ihania vanhoja mäntyjä nähtiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *