Tien päällä

Läksin sitten matkaan. En olisi kyllä lähtenyt vielä mihinkään, jos ei olisi ollut sovittuna mökkiviikkoa. Tuntuu vielä vähän liian aikaiselta. Mutta ehkä hyvä, että tämä nyt veti minut liikkeelle, muutoin olisin saattanut mukavuudenhaluisena nössöttää kotona koko kesän.

Ajattelin, että nyt kun kerran Pohjois-Karjalaan asti lähden, niin en minä välillä takaisin kotiin tule, vaan jatkan saman tien edelleen pohjoiseen. Olisin halunnut lähteä autoilemaan jo viime syksynä, mutta eihän siitä tietenkään silloin mitään tullut. Mökkiviikkoa lukuunottamatta muita suunnitelmia reitin tai ajan suhteen ei ole muuta kuin että pohjoiseen ja olen niin kauan kuin viihdyn. Katsotaan nyt, että mihin se tie vie.

Ensimmäinen etappi.

Maisemamatkailua Punkaharjulla.

Nyt on sitten tämäkin nähty. Komeahan se on kuin mikä.

2 vastausta artikkeliin ”Tien päällä

  1. Näyttää siltä, että olet niinkin eksoottisessa paikassa kuin Kerimäki! Tervetuloa tänne Pohjois-Karjalaankin. Minnepäin aiot täällä suunnata? Ja hyvää vointia myös!

    • Kiitos kiitos. Kerimäellä pidin vain pienen tauon ja jatkoin Joensuuhun viikonlopuksi. Tänään siirryin Juukaan ja olen jossakin korvessa mökkeilemässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *