Lääkettä amebaan 2

Tre Örter on toiminut hyvin. Tunnen oloni vahvistuneen ja hyviä päiviä on alkanut olla enemmän. Eli niitä, jolloin jaksan tehdä jotakin. Mutta on vielä niitäkin, jotka menee ihan vain levätessä.

Pidin kuukauden tauon homeopaatilla käymisessä ja nyt käydessäni voitiin todeta arvojeni parantuneen huomattavasti ja että viimeinkin oma vastustuskykyni on aktivoitunut. Nyt kehoni jaksaa jo käydä tunkeilijoiden kimppuun. Ameba ei ole vieläkään kuollut, mutta se on yhä lepotilassa ja se antaa minulle mahdollisuuden kerätä voimia.

Muutin annosteluani Tre Örterissä. Ohjeen mukaan alkukuurin jälkeen sitä olisi otettu 10 ml kerran viikossa. Otin tuon 10 ml joka viides päivä. Mutta se ei oikein riittänyt, vaan tuntui, että ameba pääsi siinä välissä jo nostamaan päätään, sillä voimattomuus palasi. Siispä muutin annostelun pullon kyljessä lukevaan 2,5 ml:aan päivässä. Eli tähän astisten kokemusteni perusteella tuon yrttilääkkeen käytöstä suosittelen seuraavanlaista annostelua:

Päivät 1-2: 2,5 ml
Päivät 3-4: 5 ml
Päivät 5-6: 7,5 ml
Päivät 7-10: 10 ml

Tämän jälkeen 2,5 ml päivässä niin kauan, kunnes toipuminen on niin pitkällä, että ameba on joko kuollut tai että ainakin oma vastustuskyky jo riittää sen nujertamiseen. Lääke otetaan aina pieneen vesitilkkaan sekoitettuna tyhjään vatsaan 10 min ennen ruokailua.

Quinan teho jäi minulta selvittämättä. Noin viikko sen käytön aloittamisesta vatsani turvotus lisääntyi ja aloin epäillä, että mahtaakohan se tappaa myös niitä hyviä suolistobakteereita, joista minulla on tällä hetkellä muutoinkin pulaa. En tiedä onko näin, mutta varmuuden vuoksi lopetin sen käytön. Tosin turvotus ei senkään jälkeen hävinnyt. Nyt olen alkanut käyttää homeopaattista lääkettä Candidaan ja kolmantena päivänä käytön aloittamisesta turvotus hellitti.

Aioin pitää tauon Tre Örterissä ja kokeilla vaihteeksi Soria Naturalin yrttiuutteita Salicaria ja Composor13. Composor13 sisältää reilusti valkosipulia ja siten siis myös rikkiä, joka ei minulle käy. Tulin tuosta todella sairaaksi. Mutta Salicariaa otan nyt tuon Tre Örterin rinnalla. 1 ml vesitilkkaan sekoitettuna kolme kertaa päivässä ja eri aikaan kuin Tre Örter.

2 thoughts on “Lääkettä amebaan 2

  1. Moi
    Pitänyt kirjoitellakin kun mitään ei ole kuulunut. Mut hyvä että voimat palailevat.
    Timo

    • Kiitti. Vähän oli heikkojakin päiviä tuossa välillä, otti päähän ja tuntui, että ei ole mitään sanottavaa. Niin pysyttelin sitten hiljaa. Nyt tuntuu olo paremmalta kuin vuosiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.