Ei mitään

29.3.2012

Sain tänään tulokset Mehiläisessä otetuista laboratoriokokeista; veri- ja ulostenäytteistä. Ei mitään. Ei sitten kerta kaikkiaan yhtään mitään.

5 thoughts on “Ei mitään

 1. Taitaakin siten olla niin että Mehiläisen lääkärit rikkovat luonnonlakeja. Eihän sun veriarvot voi millään olla normaalit.

  • Mehiläisen tuloksia en ole vielä saanut paperilla, mutta mulla oli PHKS:n puolesta verikontrolli. ASAT ja ALAT ovat normalisoituneet ja tunnen sen olossanikin, että maksa on parempi, vaikkakaan ei vielä hyvä. Homeopaattini mukaan maksa on jo tosi pahassa jamassa silloin, kun se veriarvoissa näkyy ja voin tämän omasta kokemuksestani nyt allekirjoittaa. AFOS oli PHKS:n kokeissa hieman alle alarajan eli 31 (lääkäri ei näköjään ole kirjoittanut tätä lausuntoon, vaan siinä lukee ”maksaentsyymit normaalit”) ja bilirubiini yli: 28. Eli näissä näkyy jonkin verran maksan heikkoutta. Hemoglobiinista muistan, että Mehiläisen lääkäri sanoi puhelimessa 111, PHKS on saanut siitä korkeamman: 121. Aika paljon heittoa. Albumiini 34, KREA 35.

   Mitä olen tässä veriarvoihin perehtynyt, niin aika leveät ovat marginaalit ja kyllä jos monessa on siellä rajoilla, niin ei silloin ole asiat kohdallaan.

 2. Hei!

  Mulla on tosi samanlaisia kokemuksia. Voisitko lähettää mulle meiliä ja vaikka puhelinnumeron niin voin soitella? Nyt olen jo paremmassa kunnossa, muutama juttu auttoi tosi paljon.

  Hanne

 3. Hei mulla on yks lehtileike josta voisin lähettää sulle digikuvan jos laitat mulle sähköpostia että saan osoitteesi. Leike kertoo miehestä joka on saanut jonkun pöpön Aasiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.