Scio

27.3.2012

”Ameba on shokissa.” On se hilpeä laite tuo Scio tai ohjelmoijalla on ollut huumori kohdillaan. Näin alkoi tämänpäiväinen scio-sessioni homeopaatin luona.

Tänään on 7. päivä uudella parasiittilääkekuurilla. Samaa yrttiä kuin loppuvuodestakin, mutta otan nyt isommilla annoksilla. Aika äkkiä se olossa tuntuu. Toissapäivänä olin vielä siinä kunnossa, että päivä meni enimmäkseen pitkällään leväten ja torkahdellen. Eilisaamuna tuntui selvä käänne; jaksoin jo olla jalkeilla ja käydä ulkonakin. Olen yrittänyt pitää kiinni siitä, että liikun joka päivä, etten aivan jähmety, mutta nyt ei enää muutamaan viikkoon ole riittäneet voimat. Tuo ameba tekee näköjään sen, että en saa ruoastani juurikaan mitään. En ravinteita enkä edes energiaa.

Kun kuuntelee sitä, mitä kaikkea tuon scio-laitteen avulla ihmisen elimistöstä näkee, niin se kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta. Jos tuollaista laitetta kerran ei lääkäreillä ole käytössä, niin eihän siihen voi olla muuta syytä kuin että se on ihan täyttä humpuukia. Minunkin on vaikea uskoa, että se voi skannailla tunne-elämäni klikkejä, mutta hyvin sen kertomat täsmäävät vointini kanssa ja sen antama ameba-vaste korreloi ihan täysin sen kanssa miten alussa (syyskuu 2011) vaste oli korkea ja seuraavissa mittauksissa nyt tammikuussa ja helmikuun alussa pieneni, kun olin ottanut loislääkitystä ja taas vaste oli kohonnut maaliskuun alun mittaukseen ihan niin kuin vointinikin oli romahtanut. Nyt aloittamani lääkitys näkyi ameban ”shokkina”.

Tällä kertaa laite kertoi, että tämän hetken pahimmat paikat minulla ovat maksa, sydän ja hormonijärjestelmä. Maksa on ärtynyt ja on pulaa maksan tuottamista ruoansulatusentsyymeistä. Sen kyllä olen huomannut, että ruoka ei sula ja kärsin ummetuksesta. Sydän kaipaa rasvahappoja. Mitä rasvahappoja, sitä kone ei pysty kertomaan, mutta uskon olevan kyse omega3-rasvahapoista. Ihan hiljattain säädin ruokavaliotani jättäen taas maitotuotteet ja gluteenilliset viljat pois ja aloin syömään kalaa. Omega3-kapseleita minulla on kaapissa, mutta niiden ottaminen on tuntunut ihan turhalta; kalliiden tuotteiden hukkaan heittämistä, kun eivät ne rasvat kuitenkaan pilkkoudu ja imeydy.

Hormoneista on pulaa vähän kaikista. Kilpirauhasarvot ovat alhaalla, adrenaliinia voisi olla enemmän. Estrogeeniä ei ole eli turha tulla vikittelemään, ei voisi vähempää kiinnostaa. Tosin kiinnostuksen puute voi helposti olla molemminpuolista, sillä estrogeenin puuttuessa testosteroni hallitsee. Päässä eivät karvat pysy, mutta sääret ovat sitten kyllä kuin etelänmaan gigololla ja partakarvojakin pitää nyppiä paksumpia pois. Serotoniiniarvoni olivat nousseet ja ovat nyt lähes normaalitasolla.

Ameba aiheuttaa tulehdusta kudoksissa, joissa se on ja sen perusteella kone näkee, että ameba on tällä hetkellä maksassa, ikenissä, sappinesteessä, keuhkopinnassa ja nivelissä. Amebahan on sellainen, että se menee ruoansulatuskanavaan ja maksaan ja sieltä hyvin mielellään niveliin, keuhkoihin ja aivoihin. Ameban aiheuttaman tulehduksen jälkiä näkyy niin, että sen voi nähdä käyneen lähes kaikkialla kehossani. Vain hermosto on säästynyt siltä toistaiseksi kokonaan. Aivolisäkkeessänikin ameba on ollut, mutta poistunut.

Aivolisäkkeessäni näkyi myöskin myrkkyjä: bentseeniä ja asetaatteja. Asetaatit ovat mitä todennäköisimmin peräisin pesuaineista ja bentseeniä on ainakin petrokemian tuotteissa. Nämä puhdistuvat kehosta sitten aikanaan, kun maksa alkaa taas toimia kunnolla ja toimittaa jätteenkäsittelylaitoksen virkaansa. Koneen mukaan liiallinen toksiinien määrä on amebainfektioni takana; toksiinit ovat haitanneet valkosolujen toimintaa ja näin ameba on päässyt jylläämään vastustuskyvyttömässä kehossani. Elohopeaahan minulla oli niin, että se aivan maistui suussa silloin, kun vielä söin pelkkää perunaa. Myöhemmin ruoka peitti sen maistumasta. Scio-mittauksissa elohopeani vaste pysyi samana syyskuusta tammikuuhun, arvossa >200. Elohopeaa poistin kehostani syömällä kaksi purkillista Tolosen karnosiinia (2 tabl aamuisin). Ensimmäisen purkillisen jälkeen vaste oli 140, nyt 94, mikä on näissä olosuhteissa elävän ihmisen normiarvo eli vähän on, mutta siihen on tyytyminen.

Viime kerralla veressä näkyi hiivaa, mikä tulee suolistossa olevasta hiivan liikakasvusta, sekä ammoniakkia. Nämä olivat nyt poissa. Pulaa on sinkistä ja magnesiumista. Magnesiumlisää olen ottanut joka päivä ja sellaista, joka on mahdollisimman helposti imeytyvässä muodossa, mutta eipä auta. Pohkeeni ovat jonkin verran krampissa, mikä on hyvin tyypillinen magnesiumvajeen oire. Nyt ostin nestemäisen magnesiumvalmisteen, joka on tarkoitettu (jalka)kylpyveden sekaan. Teen ihovoidetta ja pistän tuota sekaan.

Sitten katsottiin selkärankaa. Niskanikamat 4-7 ovat lukossa, nro 5:ssä on hermopinne. Rintarangan kolmannessa on tulehdusta, 5 ja 6 ovat huonossa asennossa, 7 ja 10 ovat tulehtuneet. Toiseksi alimmassa on vanha vamma (jota en muista) ja yksi nikamista kärsii mineraalivajeesta. Lannerangassa oli vastaavanlaista hässäkkää, mutta en ehtinyt kirjoittaa yksityiskohtia muistiin. Ai niin, se jokin mikä selästäni niksahti pois paikoiltaan muljuili sittemmin itsestään takaisin, mutta kylläpä kerkisi säikäyttää. Aika kovia hermosätkyjä antoi ja mielessä kerkisi jo käydä selkäleikkaus ja ei_enää_ikinä_liikuntaa.

Tämän hetkisen kiputilanteeni sanoin olevan lievä. Vähän tuntuu, mutta ei pahasti. Koneen mittaama kipuni oli 3,3 asteikolla 0-10. Osa kivusta on kouristustilassa olevista lihaksista, osa hermoperäistä. Hermoperäinen lienee samaa kuin psyykkinen, oletan. Biologinen ikäni oli helmikuun alussa 41, nyt 39. Eli tässähän nuorrutaan ihan silmissä.

Henkisistä puolista kone kertoo minun kärsivän aivosumusta, kroonisesta univajeesta, pelosta ja että keskittymiskykyä ei tällä hetkellä ole. Allekirjoitan. Löytyy myös surua ja purkamatonta vihaa. Niin varmasti löytyy ja tuon vihan tiesinkin jo ennestään. Se on vanhaa perua, ei tämän ajan aiheuttamaa.

Laite paitsi mittaa epäkohtia, myös korjaa ja hoitaa. Tuolla tsapperoidaan eli tapetaan viruksia, bakteereja ja loisia. Yksinään tsapperi ei riitä ainakaan tätä amebaani tuhoamaan, mutta on hyvänä apuna.

Että sellainen laite tuo on. Vein kerran erään nuoren tuttavani tuonne scio-mittaukseen. Ongelmana oli kasvoissa, selässä ja käsivarsissa oleva akne-näppy. Selkää ei otettu itse puheeksi, mutta kone havaitsi hänen skolioosinsa. Amebani se diagnosoi jo ensimmäisessä kahden tunnin sessiossa, kun lääkärit eivät löytäneet mitään viikossa sairaalassa. Saksassa ihan oikeilla lääkäreillä kuulemma on näitä käytössä.

Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia tästä sciosta ja ennen kaikkea tähän voisi kerätä yhteystietoja niistä terapeuteista ja lääkäreistä – jos heitä on – ketkä tätä laitetta käyttävät. Itse käyn täällä Lahdessa: www.scio.fi.

Scio-analyysejä Helsingissä Hietalahdessa: ajanvaraus puh. 050-5588704 tai [email protected]
Omat Scio nettisivut ovat pian auki: http://www.lovescio.com.

23 thoughts on “Scio

 1. Yksi virke, scio: Laite mittaa jännitteen, ampeerin ja vastuksen muutokset +/- 0.001 volttia, +/- 1mA tai 10 Ohms
  Tuo virke sisältää niin monia ristiriitaisuuksia että panee ihmettelemään sekä laitetta että hoitoa. Mutta hyvä jos toimii ja tuo aurinkoa kevääseesi ja mielenkiinolla seuraan hoitojen etenemistä.

  • Minä en onneksi osaa noita epäillä, kun tuo sähkötekniikka ei oikein koskaan kolahtanut perille. Pitäisi kai olla jännitteen, johtavuuden ja vastuksen muutokset? Ja tuntuu aivan mystiseltä, että miten se ylipäätään voi toimia. Mutta ihan järkeä niissä sen jutuissa on kuitenkin ollut.

   Aurinkoa sinnekin. Tänään sitä ei täällä juurikaan näy, mutta taitaa olla tähän asti kevään lämpimin päivä. Kävin pihalla leikkimässä puroleikkejä ja auttamassa kevättä.

  • Ai niin, vielä piti sanomani, että sulla on kiva asenne. Vaikka et itse uskokaan, niin et mene oikopäätä tuomitsemaan ja haukkumaan humpuukiksi ja huijaukseksi. Sellainen on kovin yleinen reaktio. Eikä kaikkea pidä uskoakaan, jos ei siltä tunnu.

   • Pakko kuitenkin myöntää että kun luin ekan kerran postauksessasi scio-hoidosta niin googlasin nimen heti. Jo silloin iski silmään tuo virke. U on kuitenkin R kertaa I, eikä se siitä mihinkään muutu. Samoin SI järjestelmässä on tietyt yksiköt ja laadut. Ja jos tekniikalla perustelee niin pitäisi edes nuo olla jokseenkin oikein. Mä en tunne lääketieteellistä tekniikkaa joten en enempää asiaa kommentoi. Mut pakko myöntää et pari viikkoa vastausta sulle olen mielessäni sorvannut. Pääasia toki on että saat apua ja vointisi paranee.

    Puroleikit on kivoja :)
    Oletko levitellyt tuhkaa lumipenkkoihin?

    • Taitaa olla niin, että harvoin nuo luontaishoitajat insinöörejä ovat ja tekniset selitykset ovat sen mukaisia. Loisten tsapperoinnista olen kuullut ja lukenut muualtakin nyt tämän asian yhteydessä. Sitä en osaa sanoa, että miten paljon siitä on apua vai auttaisiko oikeanlainen loistökötti jo sellaisenaan. Mutta tässä tilanteessa on valmis tarttumaan pienempiinkin oljenkorsiin.

     Mutta siinä tuota laitetta uskon, että se osaa kertoa tilanteen. Sen antaman loisvasteen suuruus on tähän asti korreloinut ihan täysin lääkitykseni ja vointini kanssa. Ja kyllä se vain jotain tekee, ainakin noiden hoitojen jälkeen olen ihan voipunut.

     Puroleikit ovat kivoja, mutta puroleikeistäni huolimatta en vieläkään pääse autolle ihan kuivin jaloin. Tuhkaa minulla ei ole, kun täällä ei ole tulisijoja ja ihan noin paljoa en ole innostunut kevättä auttamaan. Luulen, että se kyllä pärjää aika hyvin yksinkin. :D Nyt on kuulemma aika leikata omenapuut. En ole koskaan sellaista tehnyt, mutta ajattelin mennä tänään sahan kanssa tuonne puiden juurelle ihmettelemään. Niitä puita ei ole leikattu vuosiin, että kai sieltä tulee ropisemaan alas yksi jos toinenkin kuollut oksa.

     • Juuri moottorisahalla kans yhden paksun omenapuun oksan sahasin. Huomenna sellaisella varren päässä olevalla leikkurilla pitäs lisää vesiversoja katkoa. Kai tää alkaa olla kevättä :)

 2. Voimia, kuulostaa siltä että hommassa voisi olla nyt jo hiven toivoa! Kesäksi kuntoon, kenties?

  • Tiedätkö, ihan juuri tässä ajattelin, että millä ihmeellä minä saan itselleni uudet lihakset. Tuntuu tästä lähtökohdasta ajatellen ihan jättiurakalta ja miten jaksaa alussa tehdä yhtään mitään. Mutta jos tuo pöpö nyt saadaan hengiltä eikä tule relapsia niinkuin tässä nyt pääsi käymään, niin kyllä kesällä treenataan.

 3. Aika uskomattomalle tuo kuullostaa, mutta toisaalta aika paljon on kuitenkin asioita jotka vaan toimii vaikkeia ihan koko kuviota ymmärräkään. Mä luulen että moni on kokemuksistaan ja näistä vaihtoehtohoidoistaan hiljaa jottei aiheuta mitään komenttiryöppyä tai tule leimatuksi ihan huuhaa-hemmoksi : ) Mielummin apu näistä kun pilleripurkista!

  Hyvä kun olo on parantunu – päästään hakemaan sitten joskus sieltä intian joogaleiriltä lisää ameeboja (no joo – huono vitsi jo mustakin)… Mutta kunhan tosta kuntoudut niin mennään kimpassa edes sinne hot joogaan Espoossa. Siinä pääsee jo vähän fiilikseen.

  • Tekee kyllä kovasti jo mieli liikkumaan ja joogaa kaipaan. Ei vaan oikein ole voimia vielä.

   Makaaberi huumori uppoaa muhun aina, että kyllä mä jonkin verran kieroutunut siis olen. Yksi kaveri kysyi viestillä, kun sai kuulla nimenmuutoksesta, että olenko löytänyt sisäisen prinssini/prinsessani. Vastasin löytäneeni sisäisen amebani.

 4. Oho,onpa älyttömän mielenkiintoinen laite! Mutta loistavaa jos siitä on enemmän apua kuin normilääkäreistä ;) Löysin tän blogin vasta juuri, niin voinko kysyä mistä ja miten sä oot ton ameeban oikeen saanut?

  • Nyt kun olen tähän ameba-asiaan paremmin perehtynyt ja taaksepäin oireitani miettinyt, niin tämä on ollut minulla ainakin keväästä/kesästä 2006. Tällöin todennäköisimpiä tartuntapaikkoja ovat Filippiinit (helmikuu 2006) ja Kiina (huhti/toukokuu 2006). Mutta voi sen kyllä ihan täällä kotonakin saada, ei ole ollenkaan mahdotonta. Ameba tarvitsee vettä elääkseen eli ruoan tai juoman mukana on tullut.

   Mutta sain tosiaan tietää vasta viime syyskuussa tuon laitteen avulla, että missä vika oli. En sitä ennen tiennyt ameboja olevan olemassakaan. Enkä osannut jostain syystä mitään loisia epäillä. Pistin vain kaikki uupumukseni piikkiin, että se oli jotenkin sotkenut ruoansulatukseni.

   • Hei! Lueskelin vähän enemmänkin blogiasi ja olen tosi hämmentynyt siitä ettei amebaa ole osattu lääkärien toimesta edes epäillä?! Mitä ihmettä? Minulla on ollut kaksi (vai kolme? en edes muista!) kertaa amebiasis asuessani Karibialla ja jokaisella kerralla se on todettu heti lääkäriin lähdettyäni. Oireet ovat aina olleen samankaltaiset ja lääke on aina ollut sama – sillä ameebaeliöt tuhoutuvat noin kolmessa päivässä. En voisi edes kuvitella olevani hengissä jos olisin ollut ameeboja elimistöni täynnä monta vuotta!!! Muutama päiväkin on yhtä helvettiä. Minä en siis tiedä ameboista ja muista parasiiteistä lähes mitään, mutta tää on kyllä jotenkin uskomatonta koko juttu!
    Mutta, ilmeisesti ameebat ovat vihdoinkin kuolleet, joten onnea ja hyvää vointia sinulle!!!!

    • Se kaatui siihen, että ulostenäytteestä amebaa ei kiinni saatu ja että lääkärien mielestä amebat ovat niin harvinaisia, ettei niitä voi olla ja siispä minulla vain pakkomielle.

     Jos tiedät millainen on olo silloin, kun on ameba sisuksissa, niin tiedät ameboista enemmän kuin kaikki minun tapaamani lääkärit yhteensä. Mitä olet saanut lääkkeeksi? Metronidatsolia? Selvisitkö ilman sivuoireita?

 5. Ihana kuulla, että vointi on parempaan päin. Uskomattoman kuuloinen laite. Miten ihmeessä se voi kertoa, että Ameba on nyt shokissa? Hieno keksintö. Aurinkoa ja hyvää oloa.

  • Heiii!!

   Nyt on parempi. Kyllä se heti tuntuu, kun tuo ameba menee lepotilaan, niin ruoansulatus alkaa toimia ja siitä saa voimia.

   En tiedä, oli aika veikeä ilmaisu. Miten se sitä pystyy mittaamaan, niin en ymmärrä myöskään. Mutta hyvin ovat sen ilmoitukset vointini ja yrttilääkekokeilujeni kanssa täsmänneet.

   Aurinkoa sinnekin!

 6. Toitko Kiinasta niitä sikäläisiä lääkkeitä Suomeen? Oletko koettanut täällä kysellä mitä ne ovat? Vai oliko ne kotitekoisia yrttejä niin ettei niissä ollut mitään tuoteselostusta.

  • Toin ne valkoiset palleroiset mukanani. En ole yrittänyt selvittää, että mitä niissä on. Säästin niistä tuoteselosteet tai käyttöohjeet tai mitä niissä nyt onkaan, en tiedä, kun ovat kiinaksi. Mutta vastaisuuden varalle, jos joskus tulisi perehdyttyä niihin paremmin. Kyllä minuakin uteloittaa, mutta en ole tässä jaksanut noita selvitellä. Mutta joskus sitten.

 7. Moikkka

  Teen itse Helsingissä Scio hoitoja, ja kyllä tuo laite tosiaan toimii.
  Takana satoja analyysejä ja tosiaan; loiset ovat yksi suurimpia taudinaiheuttajia stressin lisäksi.

  Loiskuureiksi olen aina ehdottanut Hulda Clarkin ehdotuksiin perustuvaa yrttisekoitetta, joka ei siis ole synteettinen lääke, vaan kolmen yrtin yhdistelmä.
  Tässä yrttiseoksessa on mukana Wormwoodia, Black green walnut hullia sekä clovea.
  Ainetta voi tilata esim. iHerbistä (jenkkilainen postimyyntifirma) suoraan kotiin.

  Lisäksi ehdotan aina toksisuuden poistoon leviä (klorelaa ja spiruliinaa yhdessä) zeoliittia sekä kilpiruhasta tukemaan kelpistä saatavaa jodia (koko keho tarvitsee sitä parantumisprosessissa) jos jodissa on vajetta. Luonnollisesti magnesium kuuluu myös kelatoviin mineraaleihin. Näillä elohopea, kuolleet virukset, bakteerit yms. poistuvat kehosta nopeammin ja kudokset saavat taas happea ja krooninen tulehdustila lievittyy.

  Lisäksi fyysisellä tasolla voi kokeilla jalkadetox-laitetta, joka poistaa pienhiukkasia jalkapohjien ihohuokosten kautta. Toimii!

  Scion analyysitarkkuus on hämmästyttävä, mutta kaikki on kiinni koneen käyttäjän kokonaisuuden hahmottamiskyvystä sekä siitä mihin asioihin fokustaa; itse näen kaikista tärkeimpänä asiakkaan omaa parantumishalua.

  Hyvää jatkoa sinulle!

  T. Yazka ( Love Scio)

  • Hei kiitos! Laittaisitko minulle vaikka tuohon blogin sähköpostiin yhteystietosi, niin jos joku kysyy scio-hoitoja, niin voin kertoa. Nyt en tiedä muita kuin tuon Lahdessa, jossa itse kävin. Tai jos sinulla on kotisivu, niin voisin päivittää tähän postaukseen linkin.

   Chlorellaa olen syönyt jo puoli vuotta – tai oli minulla välissä spirulinaakin – mutta en ole ottanut niitä yhtäaikaa. Miksi yhdessä? Onko niillä jotenkin erilaiset vaikutukset vai tuleeko 1+1=3, kun niitä ottaa yhdessä?

   Nuo samat aineet ovat siinä Tre Örterissä, jota minä olen käyttänyt. Käynpäs penkomassa tuon tökötin iHerbin sivuilta ja päivitän tuonne lääkettä amebaan -postaukseen.

   Olen kohta lukenut loppuun tuon Hulda Clarkin teoksen ja itse olen aivan malliesimerkki tuosta tyypillisestä taudinkehittymisketjusta: myrkyt&toksiinit -> loiset, virukset ja bakteerit -> sisäelimet kuormittuu & toiminta heikkenee -> uupumus, säryt, mikään ei toimi. Että kyllä uskon jo, että loiset ovat paljon paljon yleisempiä kuin mitä meillä noin yleisesti luullaan ja mitä lääkäreille koulussa opetetaan. Ei se ole steriili se meidänkään maaperä ja kun ihmiset ja ruoat kulkevat ympäri maailmaa, niin niin kulkevat loisetkin.

 8. Klorella ja spiruliina ovat energeettisesti hieman erilaisia ja klorellahan on nimenomaan makean veden levä eikä merilevä jolloin niiden vaikutusmekanismi on eri ihmisillä hieman erilainen. Klorellassa on myös paljon muita ominaisuuksia joita spiruliinassa ei ole.
  Itse suosin pääsääntöisesti Klorellaa (n.10g/pvä) jo 10 vuoden ajan, mutta ihmiset ovat erilaisia.

  Teen siis Scio-analyyseja Helsingissa, Hietalahdessa ja minulle voi soittaa 050-5588704 tai mailata ajanvarausta [email protected].
  Omat Scio nettisivut ovat pian auki: http://www.lovescio.com
  Teen myös etäanalyyseja, jotka ovat myös erittäin hyvin toimiva tapa saada lisäinfoa kehon tilasta!

  Hyvää jatkoa ja parane pian!

 9. Klorella ja spiruliina ovat energeettisesti hieman erilaisia ja klorellahan on nimenomaan makean veden levä eikä merilevä jolloin niiden vaikutusmekanismi on eri ihmisillä hieman erilainen. Klorellassa on myös paljon muita ominaisuuksia joita spiruliinassa ei ole.
  Itse suosin pääsääntöisesti Klorellaa (n.10g/pvä) jo 10 vuoden ajan, mutta ihmiset ovat erilaisia.

  Yksi asia mitä muuten ei kukaan lääkärikään ota koskaan huomioon, on se , että jos ihmisellä on ollut yksikin kotieläin, on erittäin todennäköistä, että samat loiset ovat molemmilla – lemmikillä sekä omistajalla :)

  Teen siis Scio-analyyseja Helsingissa, Hietalahdessa ja minulle voi soittaa 050-5588704 tai mailata ajanvarausta [email protected].
  Omat Scio nettisivut ovat pian auki: http://www.lovescio.com
  Teen myös etäanalyyseja, jotka ovat myös erittäin hyvin toimiva tapa saada lisäinfoa kehon tilasta!

  Hyvää jatkoa ja parane pian!

  • Eihän ne lääkärit sellaista usko, että loiset tarttuisivat lemmikistä ihmiseen. Kun eivät edes usko, että ihmisellä voi olla ameba – ne kun ovat niin harvinaisia, että niitä ei ole.

   Sinulla on tosi reilu chlorella-annos. Olen jostain lukenut, että tuollaisia annoksia sitten, kun on syöpähoito kyseessä. Muutoin 5g -> siihen asti, että uloste on vihreää. Silloin on riittävä annos. Saanko vielä kysyä, että kun olet noin pitkään chlorellaa käyttänyt, niin olet varmaan jo ehtinyt etsiä sen kaikkein parhaan hinta-laatusuhteen eli mistä ostat chlorellasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.