Joulukalenteri luukku 24

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää ja rauhallista joulua!

(Suosittelen videon katsomiseen koko ruudun näyttötilaa, jonka saa päälle oikeasta alakulmasta napsauttamalla sitten, kun videon on ensin käynnistänyt.)
http://www.youtube.com/watch?v=iQPxxCygZis&feature=related

13 vastausta artikkeliin ”Joulukalenteri luukku 24

  • Olipa kaunista ja niin ihanan ruotsalaista. Minulla onkin viime aikoina ollut vähän ikävä ruotsin kieltä ja erilaisia ruotsalaisuuteen liittyviä asioita. Eilen oli kiva katsella telkkarista Eemeliä ja Astrid Lindgrenin joulua ja kuulla oikeaa ruotsia.

   Hyviä pyhien jatkoja!

 1. Kiitos upeasta joulukalenterista. Se onkin ollut ainoa kalenteri jota olen tässä kuussa halunnut vapaaehtoisesti seurata. Tänä aamuna töihinlähtökin myöhästyi kun seurasin videota viime tingassa. Ehdin juuri oikealla minuutilla sentään leimata itseni sisälle.
  Oikein mukavaa joulunajan jatkoa, huomenna käännytään keväälle.

  • Hienoa :). Oih, sinä kuulut niihin, jotka joutuvat aattonakin töihin. Eilen ajattelin kauppojen työntekijöitä ja mietin, että onko niiden kauppojen niin pakko olla aattona auki. Jos ihmiset tietäisivät, että aattona kaupat ovat kiinni, niin kyllä he osaisivat asiansa toimittaa valmiiksi siihen mennessäkin.

 2. Hyvaa uutta vuotta! Toivottavasti sa aloitat tarinat virallisella uuden vuoden puheella – luin kauhulla uutisen Vayrysen mainoskampanjasta, sulla on taatusti enemman sanottavaa ja annettavaa kun silla : )

  Taalla vuosi vaihtui ihan mielettoman upeaa ilotulitusta seuraten ja sen jalkeen niin mielettomassa ryysiksessa ettei oo koskaan nahty jotta paasi takaisin hotellille. Naa meni jopa sulkemaan metroasemat kun porukkaa oli niin paljon ja se ei varsinaisesti auttanut liikkumista. Hitsi ma olin ylpea koko perheestani (lapset, puoliso ja vanhemmat) – oltiin aikasta puhki kun neljalta kaaduttiin sankyyn!!! Nyt muu jengi kuorsaa ma tulin aamiaiselle ja lahden kohta punttikselle.

  Oikein ihanaa uutta vuotta 2012 – tuokoon se terveytta, iloa ja sen oman haaveiden kodin ja kaikkea muuta mita tarvitset! Iso hali!!!

 3. Täällä päivittäin käydään katsomassa olisiko tähän blogiin tullut päivityksiä, mutta ei… Onko kaikki hyvin?

  • Hei! Suurkiitos uskollisuudesta! Lähes joka päivä takaraivossa kolkuttaa, että pitäisi jo kirjoittaa ja kertoa missä mennään, mutta en vain ole jaksanut. Kaikki on ainakin parempaan päin menossa ja nyt on yhtäkkiä ruvennut tapahtumaan asioita, joiden hoitamisen jäljiltä ei riitä paukkuja eikä aikaa muuhun kuin välttämättömään lepoon ja ei_mitään_tekemiseen. Tarkoitus on, että kun saan kiireisimmät päältä pois ja pääsen omaan rauhaan huoahtamaan, niin sitten panostan kirjoittamiseen. Kivoja kuulumisia kuitenkin tulossa!

   • Hienoa!
    Ja mallikasta Paavalinpäivää. Niinkuin täällä sanotaan: Päivää Paavalista!
    Kiva kuulla, että olet oorninkissa.

    • Vai meni tässä semmoinenkin kuin paavalinpäivä – ihan jäi minulta huomaamatta. Oorninkista en uskalla vannomaan lähteä, mutta mennä porskutetaan ainakin :D.

 4. Hei

  Toivottavasti vuoden alku on kääntynyt helmikuuksi hyvissä merkeissä!

  Löysin blogisi pari viikkoa sitten etsiessäni tietoa vuotavasta suolesta. Pidin kirjoitustyylistäsi ja nyt olen lukenut lähes kaikki postaukset :). Myös ne matkailuaiheiset, jotka eivät varsinaisesti kosketelleet asiaa minkä vuoksi blogiin löysin.. mutta kuitenkin kertoivat matkasta lopulliseen romahtamiseen ja sitä kautta käsittääkseni parempaan suuntaan. Matka oli mielenkiintoinen ja löysin sieltä paljon tietoa helppotajuisessa muodossa ja selittäviä tekijöitä omaankin oloon. Myös muutamia uusia linkkejä, vaikka olenkin ollut misukisun optimointeja -ketjun lukija jo vuosia.

  Toivottavasti saamme tänne uusia kuulumisia sinulta!

  • Hei Satu ja tervetuloa mukaan! Uusia kuulumisia on tulossa, pian, pian… No joo, heti kun tokenen kirjoittamaan. Olen muuttopuuhissa ja ihan kuitti, mutta vielä tässä kirjoitellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *