Kuvagalleria: Parasta on hyvä leikkikaveri

Tapahtuipa kerran Angkor Watin edustalla lootuslammikolla, kun päivän paahtava kuumuus oli jo hellittämässä auringon käännyttyä kohden horisonttia ja lootukset sulkeneet kukkansa.
Mitähän äiti tästä sanoisi?

2 vastausta artikkeliin ”Kuvagalleria: Parasta on hyvä leikkikaveri

  1. Olen nähnyt tuon lammikon.Silloin se ei kuitenkaan kukkinut noin upeasti vaan ihmisiä kahlaili vedessä keräten kärryihin ilmeisesti niiden juuria,mikä on tietääkseni ihan herkkua.By the way:Mitä herkkuja minulta olikaan jäänyt lukematta ennenkun tänään tajusin mennä kuukausisivuillesi eli syyskuun alkuun.Varmaankin kolme tuntia vierähti lukien nautittavaa tekstiäsi.Myöskin sieltä löysin vinkin,millä rannalla Shihanoukvillessä olimme,eli se Outre vai mikä nyt olikaan.Asuinpaikkamme nimi oli zing and zeng (siis tarkottaen sitä kiinalaista tasapainoa?).Omistaja oli kylläkin britti,joka kävi välillä opettamassa paikallisille lapsille englantia.Tykkäsin paikasta,mutta eihän se tietenkään ollut mitään verrattuna sun paikkaasi.Tuli tässä mieleen,että eikö sinua harmita,kun olet kirjottanut näin mahtavan blogin?! Pienellä draaman ja huumorin lisäyksillä kirjoittaisit tästä bestsellerin.No,eiköhän sekin onnistu:eihän kaikki sentään ole viellä käyneet sivuillasi.

    • Ihana!! :D Nyt juuri sanoit jotain, mikä poisti yhden harmituksistani. Olen ollut vähän pahoillani siitä, että en ole huonosta voinnistani johtuen jaksanut panostaa teksteihin niin paljon kuin olisin halunnut. Parastaan on vaikea enää parantaa, mutta tässähän minulla on paikka kirjoittaa myöhemmin paranneltu versio ja julkaista se! Näin se menee, kaikella on tarkoituksensa.

      Olen syönyt noita lootuksenjuuria jossain keitossa. Suutuntuma muistuttaa valkoista tankoparsaa, hieman napakampi. Maku on myös samantapainen, mieto.

      Se kiinalainen tasapaino muuten on jing/jang tai yin/yang – feminiininen/maskuliininen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *