Matkalla Kreetalla

Hei lukijani, tervetuloa matkakertomukseeni Kreetalta! Tämä kreikkalainen saari on yksi suosikkikohteistani Euroopassa, ja olen todella innoissani siitä, että sain tilaisuuden viettää siellä pari viikkoa.

Matka alkoi aikaisin aamulla, kun heräsin auringon noustessa ja aloin valmistautua lentokentälle lähtöä varten. Lento oli pitkä, mutta onneksi se meni nopeasti nukkumisen ja elokuvien katselun ansiosta.

Kun saavuin Kreetalle, olin innoissani nähdessäni kaikki kauniit rannat ja kaupungit. Ensimmäiset päivät vietin Haniassa, joka on kaunis kaupunki Kreetan länsirannikolla. Kävelin pitkin vanhaa venetsialaista satamaa, joka oli täynnä viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi tutustuin kaupungin vanhaan kaupunkiin, joka oli täynnä kapeita katuja, historiallisia rakennuksia ja kauniita kirkkoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seuraavaksi siirryin itärannikolle ja vietin aikaa Malian kaupungissa. Se oli paljon vilkkaampi kuin Hania, mutta siellä oli myös paljon kauniita rantoja. Vietin päivät rentoutuen rannalla ja kävelin illalla kaupungin keskustassa. Malian kaupungin kauppatori oli minulle suuri yllätys, sillä siellä oli paljon elintarvikkeita ja muita tuotteita, joita en ollut nähnyt ennen.

Matkani kohokohta oli ehdottomasti Balos-laguuni, joka sijaitsee Kreetan luoteisosassa. Se oli yksi kauneimmista paikoista, joita olen koskaan nähnyt. Menimme sinne veneellä ja kun pääsimme perille, meitä odotti kristallinkirkas vesi ja valkoiset hiekkarannat. Balos-laguuni on yksi Kreetan suosituimmista nähtävyyksistä, ja se oli täynnä turisteja, mutta siitä huolimatta paikka oli uskomattoman kaunis ja rauhallinen.

Loppujen lopuksi Kreetalta löysin kaiken, mitä voisin toivoa: kauniita rantoja, viehättäviä kaupunkeja, historiallisia nähtävyyksiä ja herkullista kreikkalaista ruokaa. Rakastin rentoutua rannoilla, syödä herkkuja ja kuunnella äänikirjapalvelua, sillä löysin storytel tarjouksen ja sain kuunneltua 40 pv ilmaiseksi. Matkani oli unohtumaton ja jätti minulle paljon hyviä muistoja. Suosittelen Kreetalle matkustamista kaikille, jotka haluavat nauttia auringosta, merestä ja kulttuurista!

Previous Post

No Comments

Leave a Reply