Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mutta mitä tapahtui bloggaajalle?

Moikkis vaan, pitkästä aikaa!

Kävin pitkästä aikaa vilkuilemassa, että löytyykö blogi vielä paikaltaan ja täällähän tämä oli ja Google Analyticsin mukaan tänne joku aina silloin tällöin eksyykin vielä. Kuulemani mukaan blogini on inspiroinut ihmisiä reissun päälle ja vaikka se tuntuukin absurdille, kun itse on tänne vähän raapustellut aikanaan sitä sun tätä, niin olen halunnut jättää nämä postaukset interwebin syövereihin olemaan kun eipä siitä varmaan itselleni mitään haittaa ole.

Toisinaan törmää kuitenkin vanhoihin blogeihin ja miettii, että mitähän tällekin tyypille lopulta kävi? Siksi mä halusin tulla jakamaan teille linkin mun miniblogisarjaan, jonka toteutin osana mun yhtä opiskelukurssia. Tämä blogi on valitettavasti pelkästään englanniksi, mutta mikäli elämä ja opinnot Skotlannissa kiinnostaa, niin sopii käydä kurkistamassa täältä.

Koska oon just oksentanut mun kaikki ajatukset toisen blogin tekstiin, mulla ei tähän hätään ole tänne muuta lisättävää. Kivaa kevättä kaikille <3

Previous Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.