Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hemmotteluviikonloppu Tallinnassa: Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel

BLOGI ON MUUTTANUT! 

Lue päivitetty Hemmotteluviikonloppu Tallinnassa: Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel täältä.


Kiireinen syksy on hyvä päättää rentouttavalla kylpyläviikonlopulla Tallinnassa. Olin Park Inn by Radissonin vieraana Tallinnassa muutama viikko sitten ja sain viettää vuoden rentouttavimman viikonlopun Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnassa.

Huom! Postauksen lopussa on kilpailu!

PA311088.jpg

Saapuminen Meriton Conference & Spa Hotelliin

Meriton Conference & Spa Hotel sijaitsee ikään kuin vanhankaupungin takana, eli ei samalla puolella kuin satama. Laivaillessa paikalle helpointa on ottaa taksi, mutta toki Vanhankaupungin läpi voi myös kävellä jos on reippaat tassut. Hotelli on kivenheiton päässä Vanhastakaupungista ja Kalamajasta (joka on nykyään se oma suosikkialueeni Tallinnassa). Hotellin respassa oli puoliltapäivin melko ruuhkaista, mutta check-in sujui silti melko nopeasti.

Sviitti & muut huoneet

Majoituin Meriton Conference & Spa Hotellin yhden makuuhuoneen sviitissä, joka on mielestäni sopiva pariskunnille ja perheille. Sviitti sijaitsee kulmahuoneessa, joten olohuone oli avara ja valoisa isoine ikkunoineen. Hotellin huoneet ovat hyvätasoisia ja hyväkuntoisia, mutta eivät itsessään tarjoa sen kummempaa wow-efektiä. Hotellihuoneista saat lisätietoa tästä.

PA311083.jpgPA311082.jpg
PA311085.jpg

Hotellin ravintolat

Itse söin illallista Grill250°:ssa, joka on pääasiassa pihviravintola, mutta sieltä löytyi onneksi myös kasvis- ja kalaruokaa (täysin vegaaninen voi olla haasteellisempi).  Pihvin ystävälle ravintola on varmasti täydellinen valinta!

PA311137.jpg

Hotellista löytyy myös venäläinen ravintola Balalaika.

Café Mademoiselle tarjoilee hotellissa itsetehtyjä taivaallisen herkullisia leivoksia.

Iltaa voi viettää Cubano Barissa, josta saa myös syötävää! Itse en kuitenkaan käynyt tätä testaamassa!

PA311070.jpgPA311067.jpg

Hotellin aamiainen

Hotellin aamiaisella tilaa on riittävästi, joten aamiaistarjoilu ei ruuhkaudu kuten monesti hotelleissa. Tarjolla on kaikkea, mitä hotelliaamiaiselta voi odottaa – mutta tavallista herkullisemmilla leivoksilla höystettynä! Hotelli on muutekin tunnettu kotitekoisista leivoksistaan, joita pääsee maistelemaan lisää Café Mademoisellessa.

IMG_0360

IMG_0361

*Kuvat aamiaiselta: Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Teemana Wellness

Tässä postauksessa ei tartuta hotellin konferenssipalveluihin, koska nyt puhutaan rentoutumisesta! Hotelli painottaa wellness-teemaan vahvasti kaikissa palveluissa. Hotellista löytyy Aqua & Sauna Center, jossa ainakin itse ollessani oli mukavan rauhallista. Sen lisäksi pääsin nauttimaan erilaisista saunapalveluista, kuten ihoa hoitavasta suolasaunasta! Allasosastolla on myös aurinkotuoleja, joten voit hetken kuvitella olevasi nauttimassa auringon lämmöstä kaukomailla, vaikka herkullinen smoothie kourassa.

Sporttimimmeille vinkkinä, että tästä hotellista löytyy varmasti Tallinnan kattavin kuntosali jumppineen. Tilaa on runsaasti ja laitteet ovat laadukkaita! Sitä tuli kerrankin itsekin ihan urheiltua, hah!

PA311075.jpg

Uimisen ja muun urheilun jälkeen oli aika suunnata rentouttaviin hoitoihin. Itse pääsin nauttimaan kokovartalohieronnasta ja manikyyrista. Hoidot ovat edullisia ja niitä kannattaa varata muutama kerralla 😉 Olen monesti huono laittamaan rahaa omaan hyvinvointiin, mutta täällä muistin miten tärkeää on pitää huolta itsestä juurikin näin. Manikyyri ja naksahtaneet niskat toi lisävirtaa pimeään syksyyn.

PA311073.jpg

Hotellin sijainti

Kuten yllä mainittu, hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Vanhastakaupungista, sataman toisella puolella. Hotellilta on myös vain lyhyt kävelymatka Kalamajalle. Parhaiten satamasta paikalle pääsee taksilla.

Kannattaako täällä yöpyä?

Jos kaipaat nimenomaan rentouttavaa viikonloppua kylpylän ja hoitojen parissa mieluummin kuin vain kaupungilla shoppailemassa tai yöelämässä sotkiessa – tämä on varmasti paras valinta Tallinnassa 🙂


KILPAILU: Voita yksi yö kahdelle hengelle Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnan sviitissä. Yöpymiseen kuuluu aamiainen, kuntosalin ja Aqua-keskuksen käyttö sekä 60 min. kokovartalohieronnat!

OSALLISTU: Kirjoita kommentissa miksi ansaitset voiton, niin valitsen voittajan 4.12, joten osallistua ehdit 3.12 asti! Varmista, että kommentissa on mukana sähköpostiosoitteesi, sillä voittajalle ilmoitetaan meilitse!

Previous Post Next Post

29 Comments

 • Reply Tanja perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 13:43

  Ihanan näköinen hotelli, tuolla olisi ilo yöpyä! 🙂
  Olen uurastanut kouluhommien parissa koko vuoden ilman kunnon lomaa. Tammikuussa aloitin kirjoittamaan opinnäytetyötä, minkä sain valmiiksi muutama viikko sitten. Koko kesä meni viiden kuukauden harjoittelussa, ja syksyllä tein vielä yhden verkkokurssin. Nyt olen vihdoin valmistumassa juuri ennen joulua. Nyt aloitan työnhakemisen, mikä tulee olemaan kaukana rauhallisesta ja rennosta olemisesta. Olisi ihanaa viettää kunnon rento loma Tallinnassa valmistumisen kunniaksi. Mukaan ottaisin äitini, koska hän todellakin tarvitsee rentouttavaa lomaa tällä hetkellä. Hän on yrittäjä, ja hänellä alkaa töissä kiireinen aika heti vuoden alusta. Olisi ihana tarjota hänelle mukava loma ennen tätä ja viettää kahdenkeskeistä aikaa. Lisäksi äitini julkaisia omakustannerunokirjan kahden ystävänsä kanssa syksyllä. Haluaisin palkita hänet tästä jotenkin, ja loma Tallinnasssa olisi täydellinen tapa tähän. Äitini rakastaa hierontaa, muttei ole pitkään aikaan päässyt hieronnassa käymään.

 • Reply Maarit Johanna perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 13:46

  Näyttäpä kivalle kulmahuoneelle! Mua ei varmaan arpaonni suosi tässä kilpailussa, mutta ainahan voi YRITTÄÄ 😀 En mie muuten, muttako leivokset ja hieronnat <3

 • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 14:23

  Huippu arvonta!!
  Meillä on miehen kanssa ensimmäinen hääpäivä tammikuussa ja suunnitelmat sen suhteen on vielä auki. Tää olis täydellinen tapa juhlia tärkeää päivää yhdessä nauttien luksuspuitteista 🙂 Se olisi myös mahdollisesti viimenen mahdollisuus pitkään aikaan kahdestaan rentoutumiseen, koska mulla on helmikuussa laskettu aika ja sitten ei enää olekaan niin paljon sitä omaa aikaa. Olisin niiin onnellinen, jos voitto osuisi kohdalle!

 • Reply tatjaana perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 14:39

  Emme ole koskaan olleet kahdestaan ulkomailla ja Tallinna lasketaan ulkomaaksi meidän näkövinkkelistämme. Häämatkakin on vielä tekemättä. Mieheni suostuu lähtemään kanssani laivalla Tallinaan. Toivon, että hän innostuu tämän yhden reissun jälkeen lähtemään jonnekin muuallekin. Meillä on jo kiire. (pian koittaa kenties aika, jolloin vanhuus estää matkat kokonaan) Olemme molemmat jo eläkkeellä.

  Tarja T

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 14:39

  No tämähän osui kuin nenä päähän, kun juuri olen etsinyt vastaavaa pakettia äitille joululahjaksi 😀 Eli mikäpäs sen parempi syy voittaa tällainen paketti, luulen että äiti tykkäis että long lost daughter tulis ja veisi Tallinnaan hemmottelulomalle 🙂

 • Reply Tiia/reisereise perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 14:40

  No, palkintohan on kahdelle henkilölle, niin haluaisin oikeastaan hemmotella mun poikaystävää ja yllättää hänet. Asumme eri kaupungeissa, joten yhteistä aikaa ei kauheasti ole. Viimeksi näimme syyskuussa. Tälläiset irtiotot arjesta tulisi varmasti muistamaan pitkään. Suolasaunaa testasimmekin Pärnussa, ja olisi mahtavaa päästä taas hieromaan ihoa suolalla!

 • Reply Sanna I Siveltimellä perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 15:28

  Kukapa ei haluaisi elämäänsä välillä vähän sviittiä! Ihanan kuuloinen palkintosetti. Olen ollut tuossa hotellissa aikaisemmin, mutten koskaan sviitissä, joten se olisi mahtava lisä aikaisempiin kokemuksiin. Sulla on varmasti ollut rentouttava loma tuolla 🙂

 • Reply Anne | Metallia Matkassa perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 15:29

  No nyt on pakko osallistua! Tunnen jo hierojan lämpimät kädet niskassani.. 😀

  Miksi ansaitsen voiton?

  Tää vuosi on ollut yhtä höykytystä suuntaan ja toiseen, kesällä tein mm. kolmea työtä samaan aikaan! 😀 Pieni hemmotteluloma ei todellakaan olisi pahitteeksi, että pääsisi vähän irtautumaan kaikesta kiireestä & stressistä, jota kulunut vuosi on ollut (perheasiat, opiskelut, työt..). Oma hyvinvointi & avioliiton hoitaminen (anteeksi Markus) on jäänyt vähän taka-alalle, kun eteenpäin on pitänyt puskea hirveetä vauhtia. Lisäksi olen jo vuosia haaveillut erilaisista kylpylähoidoista, mutta ei vaan jotenkin ole tullut otettua sitä aikaa ja mentyä. Tallinnaan onkin suunnitteilla alkuvuodelle reissu, johon tämmöinen ihana hemmottelu sopisi hyvin – ja olisi mieskin tyytyväinen, kun saisi edes hetkeksi vaimonsa huomion:)

 • Reply aiiwan perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 16:50

  Tallinnassa on käyty virut ja metropolit ja expressit ja portukset ja torit ja baltijaamat ja kalamajat läpi ja sinä sivussa juostu shoppailujen välissä hieronnoissa ja jalkahoidoissa…arghhh….joskus olis vaan ihan really upeeta nauttia jostain näinkin Super upeasta,mitä esittelit…oon urhelumimmi ja jotekin..tuntuis vaaaaan niiiiiiiiiiiiin iihanalta rentoutua…uida,käydä hieronnassa ja kuntosalilla ja nauttia kaikista herkuista kaikilla mausteilla..

 • Reply Sofia perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 18:38

  Onpas ihana arvonta! Ihastuin Tallinnaan viime kesänä kun kävin siellä ensimmäistä kertaa elämässäni, vasta 26-vuotiaana. Hävettää myöntää. Hyvää kuitenkin kannatti odottaa, sillä Tallinna ylitti kaikki odotukseni eikä vastannut ollenkaan viinanhaku-örvellys-suomalaisjuntit-tarinoita joita olin kuullut siitä aiemmin. Tänä kesänä ja syksyllä monet muutkin suomalaiset matkabloggaajat ovat ylistäneet Tallinnan tunnelmaa blogeissaan, eli ehkäpä me yhdessä muutetaan muidenkin ennakkoluuloisten suomalaisten käsitykset Tallinnasta! Olisi siis kiva tämän arvonnan myötä palata Tallinnaan pian uudelleen, sillä edellinen yhden yön visiitti jäi ajanpuutteen vuoksi melko pinnalliseksi. Olisi kiva koluta kaupunkia ja etsiä uusia paikkoja ja ravintoloita joita voisi suositella muillekin!

 • Reply Lotta Watia | Unagidon perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 19:24

  Näyttää ihanalta!

  Mulle Tallinna on todella tuntematon, mutta viime aikoina blogeissa näkyneet Tallinnapostaukset ovat saaneet haluamaan sinne entistä enemmän. Erityisesti kiinnostaisi ehtiä vielä käymään joulumarkkinoiden aikaan. Shoppailu ei ole niin mun juttu, mutta tunnelmointi ja rentoutuminen todellakin on. Olisi ihana käydä rentoutumassa hyvässä seurassa ennen kevään työrupeamaa. Rakastan käydä hieronnassa, mutta aivan liian harvoin tulee käytyä. Tuo uima-allaskin on todella kutsuva. Siihen sitten päälle noita leivoksia ja skumppaa. Aaah! Kyllä vaan kelpaisi.

 • Reply Sanna perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 20:08

  Hemmotteluloma Tallinassa tulisi suoraan sanottuna tarpeeseen. Syksyksi suunniteltu loma kaukoidässä peruuntui sairastumiseni vuoksi ja tuntuu kuin syksy ja alkutalvi olisi ollut suossa tarpomista ilman ilon häivää.. Tallinna olisi helposti saavutettavissa ja esittelemäsi hotelli vaikuttaa tutustumis- ja kokeilukelpoiselta! Sitten olisi varaa myös syödä hyvin jossakin ihanassa Tallinnan ravintolassa <3
  Lämpimin ajatuksin Sanna.

 • Reply Hanne perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 22:15

  Mieheni juuri puhui, että pitäisi lähteä kaksin viikonloppulomalle Tallinnaan, kerrankin ilman lapsia. Sen verran kiireinen syksy takana, että parisuhdeaikaa kaivataan. Voisi olla siihen ihan täydellinen hotelli!

 • Reply Venla lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 01:30

  Olis kyllä huikeeta voittaa, sillä meillä oli poikkanssa suunnitelmissa mennä viime kesänä Tallinnaan

  • Reply Venla lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 01:33

   Ääk nyt lähti kommentti kesken muokkauksen 😀 piti siis lukea, että olis huikeaa voittaa, sillä meidän suunnitelmissa oli mennä viime kesänä Tallinnaan, mutta poikaystävän töiden takia ei sinne päästy. Valmistun ens kuussa tradenomiks, joten sitäkin olis kiva juhlistaa. Töitä ei oo vielä tiedossa, joten voi olla ettei meidän työtön + opiskelija -budjetilla hetkeen näin hienoihin hotelleihin lähdetä.. :/ tuntuu että yhtenen aika on muutenkin harmillisen vähäsenä, yhtesistä lomista puhumattakaan. Viimeks vietettiin yhteistä lomaa kesällä 2014 Kreetalla.

 • Reply Jenni / Globe Called Home lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 06:09

  Mä antaisin tän lahjaksi vanhemmille. Iskä kävi juuri hakemassa Tallinnasta autollisen viiniä meidän tuleviin hääjuhliin, ja äiti on ravannut tuolla päin lähinnä kissanäyttelyssä, joten olisi hauska jos hekin ehtisivät pitkästä aikaa nähdä Tallinnan kauniimpaa puolta. 😉

 • Reply Pia Vahekoski lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 14:03

  Järjestöihmisen syksy on ollut kiireinen, kiireisempi kuin aiemmat syksyt. Vitamiineista , liikunnasta ja valon vähyydestä johtuen voimat ovat vähissä. Pieni virkistys olisi tarpeen.

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 14:45

  Minulla on uutenavuotena synttärit. Se on jännä päivä syntyä, kaikki ovat jossakin kemuissa ja juuri ollut joulu on tyhjentänyt kukkaron niin ettei niitä synttäreitä olla oikeastaan koskaan sen kummemmin juhlittu. Lapsena viimeksi. Tämä tulisi nyt kuin tilauksesta itselle joulu/syntäärilahjaksi. 🙂

 • Reply Terhi / Muru Mou lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 15:57

  Olen jo pidemmän aikaa miettinyt järjestäväni äidilleni jonkinlaisen yllätyksen, vaikka pienen reissun jonnekin. Olen asunut vuosia ulkomailla, emmekä näe kuin pari kertaa vuodessa, ja yleensä vain silloin kun olen käymässä kotikaupungissani ja minulla on jatkuva kiire juosta paikasta toiseen ja nähdä kaikkia. Olisi kiva viettää äidin kanssa pari päivää kerrankin aivan rauhassa. Tallinna on ollut mietinnässä, joten tämä olisi just loistava yllätys! 🙂

 • Reply Rosita lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 20:32

  Mulla on niin valtaisa univelka, että nukahtaisin sillä sekunnilla, kun hemmotteluhierontaan pääsisin! 😀

 • Reply marita haapala lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 22:11

  Veljeni jätti vaimonsa 40 vuoden avioliiton jälkeen…sanaakaan sanomatta mitään selittämättä. Veisin järkyttyneen hylätyn veljenvainon virkistymään! ?

 • Reply Anette sunnuntai, 29 marraskuun, 2015 at 10:15

  Tällaisen voittaminen olisi vain niin parasta!:)
  Viime vuoden syksyllä aloitin uudessa työpaikassa enkä ole pitänyt vapaita juuri ollenkaan. Kesällä menimme naimisiin eikä häämatkaa ole tullut vietettyä. Varsinkin tänä syksynä mieheni kanssa on ollut todella vähän aikaa yhdessäoloon. Tarvitsisimme todella paljon sitä että hetken saisimme vain meille kahdelle. Kuitenkin kun häät oli kesällä, uuden asunnon ostimme viime vuoden vaihteessa ja ensimmäinen pikkuinen on tulossa loppu keväästä perheeseemme ei ole oikeastaan varaa lähteä tekemään nyt pientäkään reissua yhdessä…olemme kuitenkin saamassa alkuvuoteen kumpikin vapaata ja se että emme olisikaan koko paria viikkoa kotona vaan saisimme tällaisen reissun, olisi aivan parasta. Yleensä en ees osallistu kilpailuihin ja laitoin tämänkin jo muutaman kerran pois, mutta koska tiedän kuinka iso juttu meille olisi saada tällainen palkinto päätin laittaa tekstini 🙂

 • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:38

  Minä veisin tänne rakkaan pikkusiskon kun se tarvii vähän rentoutumista kiireisen syksyn jälkeen. Opiskelee kahdessa koulussa samaanaikaan hetken päällekkäin! Niin ja valmistuu sitäpaitsi jouluna, joten sitäkin voitais sitten juhlistaa 🙂

 • Reply Anne maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 08:46

  Oi, noi leivokset! Voitto ihan vain sen takia, että niitä pääsisi maistelemaan. No okei, ei se yö rentoutumassa huonolta kuulosta ja varmasti tulisi oikeaan aikaan 😉

 • Reply Kirsi-Marja Virtanen maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 11:34

  Olen ollut sairausomalla 1.12.2014 lähtien ja määräaikainen työpaikkani loppui 31.5.2015 joten sitten kun olen työkuntoinen, niin ei ole työpaikkaa johon palata. Olen kuitenkin sairasulomani aikana innostunut liikunnasta aivan uudella tavalla. Kyllä olisi huippua päästä tuonne hoitoihin ja kuntosalia testailemaan. Ottaisin sinne mukaan hyvän ystäväni joka kaipaa kanssa piristystä kun hän on toipumassa eräästä ikävästä oamlle kohdalleen osuneesta onnettomuudesta. Liikunta on isoin asia jolla olen saanut mieleni pysymään positiivisena ja luonnossa patikoiminen.

 • Reply Ritva tiistai, 1 joulukuun, 2015 at 09:50

  Haluaisin tähän synkkään aikaan jotain valonpilkahdusta!

 • Reply outisusanna keskiviikko, 2 joulukuun, 2015 at 05:28

  Oi! Tallinna <3 Kirjoittelin jokin aika takaperin, ettei enää tämän vuoden puolella Tallinnaan, mutta jospa sittenkin…;) Kerta kiellon päälle ei tekisi pahitteeksi! Vaikka Tallinnassa on tullut ravattua turhankin tiuhaan, niin hotellimajoitukset ovat jääneet vähäisiksi. Viime kesänä olimme mieheni kanssa Swisshotellissa, joka sai ainakin täydet pisteet meiltä. Vertailukohteeksi sopisi ehdottoman hyvin siis Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel ja erityisesti tietenkin nuo hoidot ja saunat houkuttelevat näin talven pimeydessä….:) peukut pystyyn!

 • Reply jmrksu keskiviikko, 2 joulukuun, 2015 at 16:01

  Veisin tyttöystävän rakan syksyn jälkeen rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Hän on hemmottelutauon ansainnut.

 • Reply Tiina Nousiainen keskiviikko, 19 heinäkuun, 2017 at 22:26

  Voi että olisi hienoa päästä tyttären kanssa hemmottelu lomalle- tänä kesänä ei lomailemaan päästykään …

 • Leave a Reply

  Uusimmat postaukset

  Vaihto-opiskelu: The Hong Kong Polytechnic University

  Kota Kinabalu: Guide for Island Hopping