Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotelliarvostelu: Scandic Park Helsinki

Vietin yön Helsingin Scandic Parkissa Bloggers Inn’ -majoittujana. Scandic Park on 3,5 tähden upeasti uudistettu moderni hotelli Helingin keskustan lähellä. Majoituin hotellin Superior-huoneessa ja tässäpä hieman fiilistelyjä ja pohdintoja Scandic Parkista.

Saapuminen

Saavuttiin hotellille kahden aikaan ja huone oli, kuten tuohon aikaa voi jo odottaakin, valmiina. Hotellin aula on tyylikkäästi uudistettu suomalaisella designilla, jossa tuntui olevan jonkin sortin eko-touchi (eko-touchi on nyt sana). Check-inin asiakaspalvelu oli melko tavallista, tosin hotellivirkailija ei kertonut minkälaisessa huoneessa tulemme majoittumaan – onneksi se selvisi hotellin nettisivuilta, heh!

Hauska yksityiskohta hotellin aulassa oli isot kutimet, joilla voi odottaesa vaikka kutoa valtavaa huivia!

IMG_3800.jpg

IMG_3799.jpg

IMG_3797.jpg

IMG_3805.jpg

Huone

Majoituimme Superior-tason huoneessa, jota tosin pari tuntia luulin Standard-huoneeksi. Internet kuitenkin kertoi toisin, joten uskotaan sitä. Hotellin huoneluokkia on Standard, Economy, Superior, Superior Extra, Superior Plus ja Junior suite. Muihin huoneisiin en osaa ottaa kantaa, sillä en päässyt nyt niissä vierailemaan.

Superior-luokan huoneemme oli tyylikkäästi sisustettu ja tilava. Sen ero Standard-huoneeseen onkin nimenomaan lisätila ja kaunis näkymä Töölönlahdelle. Superior-huoneesta ei kuitenkaan harmikseni löytynyt esimerkiksi vartalo-tai suihkutuotteita, perinteistä seinäshampoota enempää. Näitä löytyy vasta seuraavista Superior-luokista.

Huoneessa on king size -vuode, jossa nukuin kieltämättä ehkä vuoden parhaat unet. Päätimme vielä aamupalan jälkeen ottaa pienet päiväunet, koska hotelliaamiaisen mättäminen on kovaa treeniä. Nykyään kutsun hyviä unia ’Scandic-uniksi’.

IMG_3772.jpgIMG_3776.jpgIMG_3788.jpgIMG_3815.jpg

Otin hotelliin mukaan uuden joogamattoni, koska reissussa on niin helppo joogata Yoogaian avulla. Yoogaia on kotimainen palvelu, joka tarjoaa online-joogaa läppärin välityksellä mihin tahansa päin maailmaa. Voin suositella lämmöllä! Jos haluat tutustua Yoogaian palveluun, koodilla VEERABIANCA voit kokeilla Yoogaiaa veloituksetta kaksi viikkoa! 

IMG_3773.jpg

IMG_3793.jpg

Aamiainen

Hotelliaamiainen on edelleen mielestäni hotelliöiden paras triitti! Scandicilla on mielestäni ketjuhotellien parhaimpia aamiaisia, ainakin Ruotsissa! Tämäkin aamiainen oli erinomainen, mutta ei välttämättä kovin erityinen. Tarjolla oli kuitenkin oikeastaan kaikkea mitä hotelliaamiaiselta voi odottaa. Täälläkin oli huomioitu maitovammailijat ja tarjolla oli kahvin kanssa myös soijamaitoa! Hotelliaamiainen tarjoillaan Famu & Bar -ravintolan tyylikkäissä tiloissa.

IMG_3808.jpg

Muut palvelut

Hotellista löytyy Famu & Bar -ravintola, jossa emme valitettavasti tällä kertaa kuitenkaan ruokailleet. Ravintolan tarjonta jäi myös epäselväksi, sillä menua ei löytynyt hotellihuoneesta eikä edes ravintolan edestä – tai sitten me ollaan sokeita reissaajia. Olisin mielelläni tilannut illallista huoneeseen, mutta en ole ihan varma oliko tämä mahdollista, sillä asiasta ei ainakaan meidän huoneessa juuri infottu.

Hotellin yläkerrasta löytyy saunatilat ja uima-allas! Kesällä uima-altaan kaverina toimii myös kattoterassi, jossa vietäisin mielelläni aikaa auringonpaisteessa! Hotellista löytyy myös hyvät kokoustilat!

IMG_3795.jpg

Sijainti

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta, aivan Oopperatalon tuntumasta. Sijainti on hyvä, mutta toki Helsingissä on mahdollista majoittua vieläkin lähempänä ihan ydinkeskustaa.

Suosittelisinko?

Voisin suositella yöpymistä Scandic Parkissa, vaikka itseltä jäi ehkä se joku wow-faktori puuttumaan, joten kokemus ei ollut hyvä unia lukuunottamatta erityinen. Hotelli on kuitenkin tyylikäs ja huonevalikoima laaja!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Kthetraveller keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 09:19

  Miellyttävän näköinen hotelli. Näitä arvosteluja on aina kiva lukea!

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 09:34

   Kiva että on kiva lukea, niitä on nimittäin tulossa paljon lisää 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 09:59

  Olen yöpynyt viimeksi Scandicissa yli vuosi sitten (Marski), mutta siellä oleva aamiainen jäi selvästi kakkoseksi Sokoksen Solo-hotelleille. Pitäisi varmaankin testata noita muita Scandiceja, jotta saisin tietää, mikä aamiaisen todellinen laita on :).

  Hyvältä vaikuttava hotelli tämä Park :).

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 20:14

   Voihan aamiainen sentään, pitänee käydä testailemassa lisää Sokoksen Soloja! 🙂

 • Reply Sandra keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 12:43

  Sisutus näytti ainakin kivalta 🙂

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 20:14

   Sitä se ehdottomasti olikin 🙂

 • Reply viivijj keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 19:51

  Harvoin ”jaksan” blogeihin kommentoida, mutta täytyy kehua nyt koko blogiasi! Hyviä ja erittäin hyödyllisiä juttuja! 🙂 Itse olen vasta uusi lukija, mutta vanhoja tekstejä kerkisin jo aika hyvin koluamaan läpi!

  http://unbelievabletravel.blogspot.fi

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 20:13

   Oi voi kiitos kovasti kommentistasi! 🙂 Muutamissa vanhoissa blogipostauksissa on kuvat kateissa, eli älä ihmettele, jos kovin kauas eksyt – tämä korjataan vielä 😉

  Leave a Reply

  Uusimmat postaukset

  Vaihto-opiskelu: The Hong Kong Polytechnic University

  Kota Kinabalu: Guide for Island Hopping