Suomen suurin matkablogiyhteisö

Me ei olla enää me – yhden matkan päätös

Joku on saattanut huomata, että hiljaista on ollut niin täällä blogin kuin instagraminkin puolella. Aluksi korona heitti mustan varjon kaiken matkailun ylle, eikä matkajuttujen kirjoittaminen tuntunut motivoivalta, kun yksi maa toisensa jälkeen sulki rajojaan. Mutta koko blogihiljaisuus ei ole koronan syytä, sillä täällä on tullut paljon pidempi matka päätökseensä. Sanotaan että elämä on matka. Siitä 11 vuotta on kuljettu Tomin kanssa tiiviisti yhtä matkaa. Se on näkynyt paljon täällä bloginkin puolella. Olemmehan tehneet lähes kaikki matkat yhdessä ja vaikka en yksityiselämästämme kovin paljoa olekaan kirjoittanut, on täällä blogin puolella kerrottu niin kihlautumisesta Machu Picchulla kuin häämatkasta Alaskassa sekä kymmenistä muista upeista matkoista, joita olemme vuosien varrella tehneet kaikilla muilla mantereilla paitsi Etelämantereella.

Olemme olleet matkoilla saumaton pari ja viettäneet matkojen välissä hyvää ja mutkatonta arkea. Olemme olleet toistemme parhaat ystävät ja tulemme toivottavasti jatkossakin olemaan läheisiä ystäviä. Olemmehan lähdössä vielä ainakin yhdelle yhteiselle matkalle. Kotimaan lomalle karhusafarille Kuhmoon. Sitä matkaa voit seurata torstaista eteenpäin reaaliaikaisesti instagram storieiden puolelta. Muutama muukin matka on sovittuna kesälle ja syksylle ja aiomme kyllä toteuttaa ne yhdessä, jos vain maailman tilanne sen sallii. Joskus kuitenkin elämän suuret haaveet ovat liian erilaiset, että yhteinen elämä voisi jatkua loputtomiin. Silloin ei voi muuta kuin päästää toinen menemään ja toivoa, että elämän tuulet tuovat mukanaan parhaat eväät tulevalle matkalle. Molemmille.

2016 Silversean risteilyllä

2017 Etelä-Afrikassa

2019 lentokentällä Kreikkaan lähdössä.

2017 Sansibarilla

2019 Dolomiiteilla

 

Matka jatkuu, niin elämässä kuin täällä bloginkin puolella. Meillä on kaikki hyvin.

 

Pysy mukana:

Facebook | Youtube | Bloglovin | Instagram

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Säde keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:08

  Voimia ♥️

  • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:15

   ❤️ Voimia paljon molemmille muutokseen.

   • Reply Kthetraveller keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:23

    Voi ei murut, olen niin pahoillani mutta ymmärrän myöskin päätöstänne. Ei ole heikkoutta erota vaan heikkoutta on jäädä suhteeseen, jossa haaveet, ihmiset tms. ovat erilaiset. Siinä tuhlaa vaan omaa ja toisen elämää. Halit teille molemmille.

  • Reply Jarna keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:48

   ❤️ Kaikkea hyvää molemmille!
   Ihana tuo kuva Dolomiiteilta!

   • Reply Sanna | Seven Seas keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 21:30

    Mä mietin teitä just tällä viikolla, kun olen kaipaillut teidän stooreja instassa. Elämä on ihmeellinen matka ja siihen mahtuu kaikenlaista matkan varrelle… Pääasia on olla onnellinen. Ainakin minun mielestäni. Voimia ja halaus teille molemmille! <3

 • Reply Amtsi/sillyblondie.com keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:13

  Tsemppiä uuteen molemmille! Minä ja lapset rakastetaan teidän instaa ja storieita ☺️

 • Reply Jenni | Boarding Time keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:24

  Myötätuulta! ❤️

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 20:30

  Tsempit ja halit molemmille.

 • Reply Mika / Lähtöportti keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 21:18

  Tsemppiä teille molemmille! ❤

 • Reply Inka keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020 at 21:23

  Tsemppiä ja hyviä ajatuksia teille molemmille. Ootte upeita, yhdessä ja erikseen! ❤️❤️

 • Reply Maisemaonnellinen Johanna tiistai, 9 kesäkuun, 2020 at 16:38

  Rohkeutta on päästää irti <3

 • Reply Alex keskiviikko, 10 kesäkuun, 2020 at 23:01

  Tsemppiä & voimia eteenpäin! <3

 • Reply Kgalagadin kansallispuisto - vinkit omatoimiseen safariin - Matkablogi Vaihda vapaalle sunnuntai, 27 joulukuun, 2020 at 12:04

  […] paljon, että en ole ehtinyt, enkä suoraan sanottuna jaksanutkaan pahemmin kirjoittaa blogia. Nyt avioero alkaa olla taputeltu hyvässä hengessä, uuden asunnon remontti loppusuoralla ja elämässä alkaa […]

 • Leave a Reply