Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terveisiä Ranskasta

Tässä on ajeltu kohta viikon verran ympäri Pyreneiden vuoristoa ja tällä hetkellä olemme jo pois vuoristosta ja Ranskan kuudenneksi suurimmassa kaupungissa Toulousessa. Tarkoitus on ollut kirjoitella enemmänkin täältä reissun päältä, mutta Acer päätti toisin. Ostin nimittäin ennen matkaa uuden kannettavan, vakaana aikomuksenani postailla matkalta aktiivisesti. Sain kuitenkin 800 eurolla jonkinlaisen maanantaikappaleen kannettavaksi riesakseni. Tässä koneessa nimittäin hiiri toimii joskus ja satunnaisesti. Iphone on ollut matkalla huomattavasti hyödyllisempi kuin tämä kone ja kunhan tästä kotiin päästään, joudun testaamaan kuinka Gigantin 30 päivän palautusoikeus oikein toimii. 
Matkasta kuitenkin sen verran, että kaikki on sujunut muuten oikein mainiosti, mutta sääolosuhteet eivät oikein ole olleet meille suosiollisia. Alkumatkasta helle hemmotteli meitä, mutta sitten synkkeni ja ilma viileni. Onneksi toisinaan on aurinkokin pilkistänyt, mutta taivaalta on tullut myös räntää ja lämpömittari on näyttänyt viittä astetta. Ihan perusloma siis meille! 😉 Lumihuippuisia vuoria on kuitenkin nähty paljon, olemme kiemurrelleet hitaita, mutkaisia vuoristoteitä ja nähneet murmeleita. Pyreneiden vuoristosta löytyy upeita kohteita, olemme vain hieman liian aikaisessa vaiheessa liikkeellä, koska kesäkausi ei ole vielä alkanut ja monessa paikassa on ollut vastassa lappu luukulla. Maisemat ovat kuitenkin kauniita ja lomalla on aina kivaa!

Nyt matka jatkuu kohti eräästä lautapelistä tunnettua linnakaupunkia. Arvaako joku mikä kaupunki on kyseessä?

Tiistaina onkin sitten jo aika lopettaa roadtrippailu ja siirtyä merimatkailuun. Nousen silloin maailman suurimman matkustaja-aluksen, Royal Caribbeanin Allure of the Seasin kyytiin Barcelonassa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Matkatar sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 09:12

  Varmaankin Carcassonneen olette menossa? Oi siellä olisi kiva käydä, ihana peli! Hauskaa risteilyä ja terkkuja ihanaan Barcelonaan! 😀

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:33

   Oikea vastaus heti ensimmäisessä kommentissa! 😀 Kannattaa käydä, kun te siellä "lähettyvillä" kuitenkin usein oleskelette, oli ihan mukava ja näkemisen arvoinen paikka.

 • Reply Teea sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 10:34

  Räntää?! No maisemissa ei tosiaan ole valittamista! Upeat kuvat.

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:35

   Jep! Vuorilla sää välillä yllättää :O Maisemat oli kyllä onneksi siitä huolimatta ihan hulppeita.

 • Reply Milla - Pingviinimatkat sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 10:43

  Onpa harmi, että on sattunut niin kurjat kelit. Maisemat paikka ja ainakin näette ne ilman suurempia turistimassoja. Onneksi lomalla on tosiaan kuitenkin aina mukavaa ja pian pääset lämmittelemään Alluren Solarium deckille 🙂 Ihanaa matkan jatkoa!

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:38

   Varsinaisen turistikauden ulkopuolella matkustamisessa on tosiaankin se hyvä puoli, ettei missään ole ryysistä ja saa kulkea rauhassa. 🙂

 • Reply Maarit sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 11:01

  Meillä on Carcassonne -pelipäiviä mun miehen ystävien kanssa silloin tällöin! 😀 Komeissa maisemissa olette saaneet viilettää. Ihanaa loppureissua ja toivottavasti Gigantin takuut toimii.. 🙂

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:39

   Maisemat oli kyllä komeat 🙂 Nyt pitäisi tosiaan lähteä testaamaan tuota Gigantin takuuta. Jännittää!

 • Reply Sari sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 19:23

  IIk, meilläkin on lomalla aina +5 ja sataa, oli sitten kesä tai talvi, skimba- tai rantaloma… Mutta loma on silti aivan parhautta aina!

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:39

   Hahhah 😀 Kiva, ettei olla ainoita, joilla on samat kelit reissuilla.

 • Reply idaloveslife sunnuntai, 17 toukokuun, 2015 at 21:56

  Voi harmistus noiden kelien kanssa… Noh, eipä ne täällä Wienin liepeilläkään ole olleet kovin hyviä. Mutta eikös se pääasia ole tosiaan lomafiilikseen pääsy? 🙂 Ja pitkää pinnaa Gigantin kanssa, toivottavasti menee helposti ilman ylimääräisiä murinoita. Ja mukavaa tulevaa risteilyä!

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 23 toukokuun, 2015 at 07:40

   Kiitos! Lomafiilis on tosiaan se tärkein juttu ja siihen kyllä päästiin! 🙂

 • Reply Ansku BCN maanantai, 18 toukokuun, 2015 at 08:11

  Toivottavasti Carcassoneen sattuu paremmat säät!

 • Leave a Reply