Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Trimm Vector DSL teltta. Retkivarusteet testi, vaellusvaruste

lauantai, 22 lokakuun, 2022

Trimm Vector DSL teltta. Retkivarusteet testi, vaellusvaruste.

Trimm Vector DSL teltta. Retkivarusteet testi, vaellusvaruste 22.9.2022. Trimm Vector-DSL teltan ulkopinta kestää vettä 4000 mm asti ja pohja 10 000 mm asti. Trimm Vector-DSL on kevyt 2 hengen teltta kolmen vuodenajan käyttöön. Teltassa yhdistyvät moderni muotoilu sekä laadukkaat ja kestävät materiaalit. Erikoismuotoiltu teltta on helppo kasata ja kevyt kantaa. Teltan ilmanvaihtojärjestelmä takaa mukavat yöunet myös kuumalla ja hiostavalla säällä.https://www.vaeltajankauppa.fi/epages/vaeltajankauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015021603/Products/52059

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply