Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Luontoretkiä ja lumisia maisemia

sunnuntai, 24 helmikuun, 2019

Talven parhaat retket

Hetki metsässä rauhoittaa mielen ja saa veren kiertämään koko kehossa. Siellä kuuluu jo lintujen liverrystä ja aurinko lämmittää kulkijan kasvoja.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Non-Sticky Bonukset maanantai, 25 helmikuun, 2019 at 11:47

    Noita kuvia katsellessa tuli tippa melkein linssiin, tuli muistoja lapsuudesta ja kun isovanhemmat olivat vielä elossa, sillä teimme paljon matkoja juuri lappiin ja vaelsimme yleensä 2 päivää, josta nukuimme aina yhden ihanan yön teltassa ja mikä sen parempaa kun teltassa napostella hiukan herkkuja ja aloittaa seuraavana päivänä uudestaan. Suomen luontoa on ikävä, sillä asun nykyisin Maltan saarella.

  • Leave a Reply