Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kansallispuistot

Urho Kekkosen Kansallispuiston nähtävyydet-Saariselkä

keskiviikko, 26 syyskuun, 2018

Urho Kekkosen Kansallispuiston nähtävyydet.

Videosarja suomen lapista Ukk puisto saariselkä erämaa.

Erämaan armoilla- Urho Kekkosen Kansallispuisto Saariselkä 4-5.7.2018. Retki Lappiin erämaahan UKK puistoon kesällä. Saapuminen Aittajärvelle illalla Keskiviikkona. Leirin pystytys ja iltasella vaellus Snellmanin majalle ja Suomun Kolttakentälle. Torstai aamu alkaa Suomujoen yli kahlaamalla ja matka jatkuu kohti Sudenpesän varauskammia. Käymme tällä reissulla Sotavaaranojan tulipaikalla katsomassa mahtavaa pientä vesiputousta joka virtaa kahden kallion puristuksessa.
Music: Inner Journey

Teemme päiväretken Sudenpesältä Paratiisikuruun. Saariselkä näyttää parhaat puolensa. Urho Kekkosen Kansallispuisto. Paratiisikuru -Ukk puiston kaunein erämaa-Lapin maisemat. 6.7.2018.

Saariselkä-Lapin luonto ja erämaa-Urho Kekkonen National Park in Finland. Finnish Lapland. Päiväretki Sarviojan vartta alaspäin Saariselän maisemilla erämaassa. Paratiisikuru maisemia.

Lapin villi erämaa ja luonto-Urho Kekkosen Kansallispuisto-Vaellus ja retkeily Suomen tunturilapissa. Saariselkä on lapin parasta luontoa ja tunturilappi myös.. Sunnuntai 8.7.2018. Lopulta Aittajärvi lähestyy ja sitten vain Suomujoki yli.

Tästä linkistä klikkaamalla pääset katsomaan matkakertomuksia, vaellus videoita ja valokuvia retkistä.

 

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply