Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kansallispuistot

Pieni Karhunkierros-Kuusamo- Oulangan Kansallispuisto

perjantai, 21 syyskuun, 2018

Pieni Karhunkierros-Oulangan Kansallispuiston helmi.

Oulangan Kansallispuistolla on ikää 60 vuotta. Kuusamon korvet ja pauhaavat kosket rauhoittavat retkeilijän mielen. Oulangan Kansallispuistosta löytyy patikointipaikka jokaiselle, kunnosta riippumatta. Oulangan luontokeskuksesta lähtevä polku vie kohti kuohuvaa Kiutakönkään koskea. Kiutakönkäälle on matkaa kilometrin verran. 325 metrin matkalla vesi putoaa 14 metriä. Jos mieli tekevi pidemmälle reissulle jalkapatikassa, on sinulla mahdollisuus hypätä Karhunkierroksen reitille Kiutakönkään jälkeen.

Kuusamo- Pieni Karhunkierros- Hiking Video- Vaellusvideo. Myllykoski, Jyrävä, Oulangan kansallispuisto.
Upea luontodokumentti.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply