Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kansallispuistot

Erämaa-Saariselkä-Matkalla lapin tuntureilla

torstai, 20 syyskuun, 2018

Erämaa-Saariselkä-Matkalla lapin tuntureilla.

Teemme päiväretken Sudenpesältä Paratiisikuruun. Saariselkä näyttää parhaat puolensa. Urho Kekkosen Kansallispuisto. Paratiisikuru -Ukk puiston kaunein erämaa-Lapin maisemat. 6.7.2018.

Erämaan armoilla- Urho Kekkosen Kansallispuisto Saariselkä 4-5.7.2018. Retki Lappiin erämaahan UKK puistoon kesällä. Saapuminen Aittajärvelle illalla Keskiviikkona. Leirin pystytys ja iltasella vaellus Snellmanin majalle ja Suomun Kolttakentälle. Torstai aamu alkaa Suomujoen yli kahlaamalla ja matka jatkuu kohti Sudenpesän varauskammia. Käymme tällä reissulla Sotavaaranojan tulipaikalla katsomassa mahtavaa pientä vesiputousta joka virtaa kahden kallion puristuksessa.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply