Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kansallispuistot

Erätulilla-Lapin vaellus erämaassa-Peltsin Lappi

perjantai, syyskuu 7, 2018

Erätulilla Lapissa-Vaellus erämaassa.

Urho Kekkosen Kansallispuisto-Ukk puisto erämaa

sanasta erätulilla tulee mieleen Peltsi ja Peltsin Lappi. Yle areenassa näitä mielenkiintoisia erä ohjelmia voi seurata sohvalta käsin.

Mutta kyllä lapin kesä on kohdattava itse paikan päällä. Saariselkä Urho Kekkosen Kansallispuistossa on hyvä paikka retkeillä keväästä syksyyn ja talveen. Polkuverkosto on mittava, ulottuen koko laajan kansallispuiston alueelle. Saariselän retkeilyreitit ovat hyvin merkittyjä ja kiertävät päivätupien ja tulipaikkojen liepeillä. Erämaapolut ovat haastavampia koska niitä ei ole merkitty.

Vaellus UKK puistossa kesällä 2018. Aittajärveltä lähtö ja poikkeaminen Sotavaaranojalla. Sotavaaranojan tulipaikalta patikointi tuntureiden yli Sudenpesän varauskammille jonne perustimme telttaleirin. Retki Paratiisikuruun oli unohtumaton elämys sään suosiessa vaeltajia. Kyllä erämaassa on mukavaa vaeltaa ja olla.
Erämaata etsimässä- Urho Kekkonen National Park-Erämaavaellus-Paratiisikuru-Retkeily Suomen Lapissa.

Paratiisikuru- Urho Kekkosen Kansallispuisto-Lapin maisemat-Lappi-#finnishnature #päiväretki #erämaa -Erämaa

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply