Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vaari Reissaa – mistä on kyse

Aloitin omat reissaamiset tullessani aikuisikään ja siitä on jo muutamia vuosia aikaa. Olen reissannut paljon työkseni Euroopassa, mutta viimeiset vuodet sitten enemmän vaimon, lasten ja lapsenlapsen kanssa Etelän rantakohteissa – paitsi viimeiset kaksi vuotta. Oma elämän vaihe mahdollistaisi matkustamisen, mutta valitettavasti vaimoni tämänhetkinen terveydentila ei mahdollista meidän yhteistä matkustamista, joten tällä hetkellä vain muistellaan menneitä – ja odotellaan tulevia.

Matkustamiseni tulevaisuus

Tänä vuonna kuitenkin on tulossa jälleen työn nimissä matkustamista, ja siitä reissusta varmaan tännekin sitten kirjoittelen, aivan kuten kirjoittelen nuoremman poikani kanssa tuonne meidän reissublogi-sivustollekin, jonne sinnekään ei aivan lähiaikoina mitään uutta ole tullut, kun ei olla reissattu tämän koronan takia. Toisaalla sitten vaimoni kanssa kotona ollessamme teemme paljon ruokaa itse, ja niissä näkyy paljon omat suosikkipaikkamme, missä olemme aikaa viettäneet. Sydän on nimittäin jäänyt puoliksi Rodoksen saarelle ja puoliksei Teneriffalle, ja ruoan kautta pääsemme aina silloin tällöin makumaailman kautta takaisin etelään. Sitä varten meillä on sitten tuo reseptinurkka-sivusto, jolla on helppoja ruokaohjeita aloittelijoille. Lisäksi ne ovat vielä 99% gluteenittomia ja monesti myös kasvispainotteisia, vaikkemme todellakaan ole mitään kasvis- tai vegeilijöitä.

Minä ja rantapallo

Kerrottavaa kuitenkin on eri maista, ja kulttuureista. Tapahtumista ja kohtaamisista mitä vuosien varrella on tapahtunut, ja toivottavasti taas vähitellen myös uusista kohtaamisista. Esimerkiksi Rodoksen rakkaus näkyy omalta Rodos-sivulta, jota edellä mainittujen syiden vuoksi ei ole päivitetty pariin vuoteen, mutta tämä blogi täällä Rantapallolla on paljon yleisempi tyyliltään, joten tänne on tavoitteena kirjoitella ainakin kerran kuukaudessa jostakin aiheesta matkustamiseen tai ruokaan liittyen. Viime viikonloppunakin teimme kotona espanjalaista munakasta ja sitä ennen tehtiin japanilaisia kesäkääryleitä, niistäkin voisi kertoa joku kerta.

Tästä lähdetään ja katsotaan mitä sitten tulevaisuus tuo tullessaan 🙂

 

Next Post

No Comments

Leave a Reply