Upea loma Välimerellä – voita 500 € lahjakortti risteilylle

Koe Välimeren parhaat palat yhdellä lomalla – voita matka

Näe Välimeri uusin silmin – lähde luksusristeilijälle

Tervetuloa laivaan: pakkaa laukkusi vain kerran ja asetu mukavaan hyttiisi. Risteilijä on kuin hotelli, joka liikkuu kohteesta toiseen. Nuku yö aina samassa sängyssä ja aamulla olet jo seuraavassa kohteessa.

Näe Välimeren upeimmat palat yhdellä lomalla. Myös ne kaupungit, maat ja kohteet, joihin et välttämättä muuten eksyisi. Ja mikä onkaan autenttisempi ympäristö nähdä Välimeren kohteita kuin saapua niihin mereltä ja nauttia maisemista laivan kannella vaikkapa drinkkiä siemaillen?

Loma upealla risteilijällä on jo sinänsä kokemisen arvoinen. Suurimpien risteilijöiden viihde- ja ravintolatarjonta takaavat, että tekemistä ja näkemistä riittää myös laivalla.

Risteilykeskuksella on laajin valikoima risteilyreittejä Välimerellä ja muualla maailmassa. Asiantuntevat asiakaspalvelijat neuvovat mielellään, mikä reitti ja risteilijä sopisivat juuri sinulle. Varaamalla unelmaristeilyn Risteilykeskuksen kautta voit ansaita Finnair-Plus -pisteitä.

Osallistu arvontaan ja lähde upealle risteilylle

Kerro, minkä kohteen sinä haluaisit nähdä erityisesti Välimeren risteilyllä? Vastanneiden kesken arvomme 500 euron arvoisen lahjakortin MSC Cruises -varustamon risteilylle.

Lue säännöt täältä.

Arvonta suoritetaan 7.2.2018.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Koe unohtumaton loma Välimerellä
– lähde risteilylle!

Lue lisää