Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogin esittely

Moikka! Kiva, että löysit blogiini! 

Täällä Tuntematon turisti matkablogissa reissataan perinteisissä lomakohteissa ja matkalle lähdetään juurikin ensisijaisesti lomalle. Pieniä seikkailuita kuitenkaan unohtamatta! Hyvin todennäköisesti blogissa matka vie kesäisin Eurooppaan, talvisin jonnekin kauemmas. Ja tässä välissä on mukava tehdä pieniä kotimaan pyrähdyksiä!

Blogin toimituksessa häärin minä, Sanna, nelikymppinen matkailua rakastava nainen ja mukana matkassani kulkee vajaa viisikymppinen aviomies. Usein matkaseuraamme liittyy myös ystäviä ja joskus mun omat vanhemmat. Kotimaassa teemme pieniä reissuja myös rakkaiden chihuahuapoikiemme Cheekin ja Ricon kanssa.

Matkustajina olemme hyvin mukavuudenhaluisia ja täten meidät löytää pääsääntöisesti keskitasoa paremmista hotelleista. Hyvän tarjouksen vastaan tullessa, saatamme tästä kuitenkin joskus myös tinkiä.  Muutoin lomalla meille tärkeää on mukava ja leppoisa yhdessä olo, sopivassa suhteessa uuden näkemiseen ja kokemiseen. Myös hyvä ruoka ja juoma ovat erittäin tärkeitä, ja muodostavat yhden onnistuneen loman mittareista. Kaupunkilomille matkustamme pääsääntöisesti omatoimisesti, rantalomille taas useimmiten matkatoimistojen pakettimatkoilla.

Teille lukijoilleni pyrin välittämään kattavaa tietoa lomakohteista aina hotelleista ravintoloihin ja nähtävyyksistä päiväretkiin. Vastaan myös erittäin mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin, ja muutenkin kaikki kommentit ovat erittäin mieluisia! Viestiä voit laittaa myös vaikkapa sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tämän varsinaisen blogin lisäksi voit seurata Tuntematonta turistia myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Facebook sivusta tykkäämällä saat aina tuoreeltaan tiedon uusista blogipostauksista ja lisäksi jaan sivulla jonkin verran ajankohtaisia kuulumisia. Omien juttujeni lisäksi jaan Facebookissa ja Twitterissä myös muiden matkabloggaajien postauksia sekä kaikenlaisia matkailuun liittyviä kiinnostavia uutisia ja artikkeleita. Instagramista taasen löydät lisää ihania reissukuvia; myös niitä, jotka eivät päädy blogiin asti. Klikkailkaahan siis mukaan myös blogin some-kanaviin!

Tuntematon turisti – koska loma on ihmisen parasta aikaa! 

 

Tervetuloa mukaan matkaan!