Koiramatkat Kotimaa

Lemmikkiystävällinen Runo Hotel Porvoo – tätä on odotettu!

sunnuntai, 6 helmikuun, 2022

Porvoo on ollut meidän kaupunkisuosikki jo pitkään. Harmillisesti tilanne on kuitenkin ollut se, että sopivan lemmikkiystävällisen majoituksen löytäminen on kaupungissa aina ollut hyvin hankalaa. Syystä että: meille ei mikä tahansa taso kelpaa, majoitumme mielellämme juuri Vanhassa kaupungissa ja vähäiset lemmikkihuoneet ovat hyvin varattuja. Näinpä olemme tätä ennen majoittuneet kaupungissa ainoastaan yhden kerran aiemmin. Auts!

Mutta nyt –  toiveisiimme on vihdoin vastattu ja ilokseni voin kertoa, että kaupunkiin kesällä avattu Runo Hotel Porvoo on lemmikkiystävällinen. JI-PII. Oikeasti yksi parhaista kotimaan matkauutisista pitkään aikaan. Meille juurikin NIIN tervetullut.

Ja tottahan tämä piti päästä melkeinpä heti miten testaamaan. Juhannusaattona jos tarkkoja ollaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Runo Hotel sijaitsee ihan Porvoon vanhan kaupungin laidalla. Suuren keltaisen rakennuksen bongaa katukuvasta helposti.

Hotellin yleiset tilat ovat tyylikkään harmoniset, mutta myöskin hyvin kodikkaat.

Sanotaanpa tässä kohdin myös se, että sisään ja ulos tsekkaukset sujuivat jouhevasti ja pojat otettiin vastaan lämpimästi rapsutusten kera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Me majoituimme hotellin huoneluokassa Large.

Poikia odotti huoneessa oma suuri peti, ruokakupit sekä namipussit.

Ihmistenkin sänkyyn he pääsivät hetkittäin pötköttämään.

Huone oli todella kaunis, hyvin harmonisesti ja rauhallisen sävyisesti kalustettu. Kaikin puolin omaan hillittyyn makuun sopiva.

Näkymä ikkunasta oli Välikadulle ja näimme siitä sekä Zum Beispielin jäätelöauton että palan Vanhan kaupungin muutakin idylliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Itse pidin eniten kylpyhuoneesta, jonka ihana spa tunnelma oli todella houkutteleva!

Vaikka hotelli oli tässä kohdin ehtinyt olla auki vasta vähän aikaa, oli sen aamiaista ehditty kehua jo paikassa jos toisessakin.

Aamiaisella valikoima ei ole mitenkään suuren suuri, mutta sitäkin laadukkaampi.

Ruoka oli meidänkin mielestä todella maistuvaa ja vatsat tulivat enemmän kuin täyteen. Pisteet myös kauniista esillepanosta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiken kaikkiaan olimme Runo Hotelliin todella tyytyväisiä eikä mitään moitteen sijaa ollut. Paras mahdollinen sijainti, kaunis sekä tasokas hotelli kaikin puolin.

Hotellin omalta sivulta löytyvä kuvaus, osuu mielestäni omaan kokemukseemme enemmän kuin hyvin.

 

RUNO sai alkunsa unelmasta luoda huipputason hotellielämys, joka on reilusti arjen yläpuolella, mutta silti helposti lähestyttävä ja luokseen kutsuva.

-Runo Hotel Porvoo

Mikä parasta, jatkossa meillekin on aina tiedossa hyvä majapaikka, jos (ja kun) kaupunkiin yöksi haluamme jäädä!

Lisää kuvia ja videoita matkasta sekä hotellista löydät Instagramin stoorien kohokohdista Porvoo.

Klikkaile seuraavaksi sinne siis!

Myös Facebookiin ovat uudet seuraajat enemmän kuin tervetulleita! <3

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin sunnuntai, 6 helmikuun, 2022 at 11:48

  Meillä ei lemmikkejä ole, mutta silti on tullut ihmeteltyä, että miksi tällaisia on niinkin vähän. Ainakin monesti lemmikilliset harmittelevat, että näitä on harmittavan vähän tarjolla. Luulisi, että tulisi lisää kun kysyntää kerran on. Runo Hotel Porvoo ainakin vaikuttaa kivalta.

  • Reply Sanna I Tuntematon turisti torstai, 21 huhtikuun, 2022 at 19:12

   Kiitos kommentista Mikko! Samaa ihmettelen välillä itsekin… Tai ehkä enemmän vielä sitä, miksi lemmikkihuoneet ovat usein ne kaikkein surkeimmat, mitä hotellista löytyy… Tämän vuoksi muutamakin paikka on käymättä ja sellaisena myös pysynee. Runo on tässäkin mielessä ihana,kun täällä tällaista ei ollut. 🙂

 • Reply Krista lauantai, 19 helmikuun, 2022 at 10:48

  Yövyimme Runossa viime syksynä. Upea hotelli. Koiramme pääsi kanssamme aamiaiselle, mikä aivan huippua. Satuin mainitsemaan respaan, että tulemme aamiaiselle yksittäin. koska nuorta koiraamme ei arvaa jättää yksin huoneeseen. Samantien sanottiin, että voivat kattaa meille erikseen aamiaispöydän haluamaamme aikaan. Pöytä oli tarjottavien toisella puolen, joten saimme olla lähellä, mutta aivan rauhassa, koska muut istuivat kauempana tarjottavien toisella puolen. Myös illallisravintola löytyi helposti ja sinnekin saimme koiran mukaan.

  • Reply Sanna I Tuntematon turisti torstai, 21 huhtikuun, 2022 at 19:06

   Hei Krista! Kuulostaa ihan huipulta palvelulta! Kiitos, kun jaoit tämän kokemuksen meidän muidenkin kanssa! 🙂

  Leave a Reply