Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat Kotimaa

Kasnäs Marinan huoneistot – ihanaa saaristotunnelmaa Kemiönsaarella

sunnuntai, 18 lokakuun, 2020

Viime sunnuntaina pääsitte mukaan meidän romanttiseen iltahetkeen Kasnäsin kallioilla, tänään puolestaan tsekataan tarkemmin meidän reissun majapaikka elikäs Kasnäs Marina.

Lue myös: Kasnäsin huikeat rantakalliot – täältä löytyi pala paratiisia!

Kun suunnittelimme reissua Kemiönsaarelle halusin ehdottomasti juurikin Kasnäsiin, ja pääsosin juurikin noiden edellisessä postauksessa hehkuttamieni kallioiden vuoksi. Muutenkin Kasnäsistä tuntui löytyvän sitä ihanaa saaristolaistunnelmaa, mitä niin kovasti kaipasin.

Lemmikkiystävällistä majoitusta Kasnäsistä löytyy sekä Hotelli Käsnäsistä että Kasnäs Marinan parista huoneistosta. Näistä ensimmäinen oli meidän reissun aikaan täyteen buukattu, mutta onneksi tuolla Marinassa oli vielä yksi lemmikit salliva huoneisto vapaana. Eikun sinne siis!

Kasnäs Marina koostuu kolmesta rivitalosta ja se sijaitsee ihan meren rannalla. Kohde on valmistunut vasta viime vuonna, joten melkeinpä upouudesta paikasta on kyse.

Kasnäs MarinaKasnäs Marina Kasnäs Marina

Rivitalojen lisäksi alueella on yhteinen grillipaikka, rantasauna ja laituri.

Kasnäs Marina Kasnäs MarinaKasnäs Marina

Sään ollessa vielä ihan kesäisen lämmin, mies kävi uimassakin joka päivä. (Itse en edes yrittänyt..!)

Kasnäs Marina Kasnäs Marina

Myös naapureiden koira oli silmin nähden iloinen syyskuisissa rantaleikeissään!

Kasnäs Marina

Kasnäs Marinan huoneistot ovat varattavissa Lomarenkaan kautta. Lemmikkit sallivia huoneistoja onnistuin itse löytämään kaksi, C 20 ja C 21. Me päädyimme näistä tuohon jälkimmäiseen.

C 21 huoneistossa on neliöitä 45 ja se käsittää yhden makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön, kylppärin saunalla ja terassin.

Kasnäs MarinaKasnäs MarinaKasnäs MarinaKasnäs Marina

Itse pidin erityisesti siitä, että huoneistossa oli vielä uuden tuntua. Kaikki oli siistiä, puhdasta ja muutenkin mallillaan. Sopi omaan makuun kyllä!

Kahden aikuisen ja kahden pienen koiran kanssa mahduimme hyvin, mutta näin tilaan tottuneena isommalla porukalla olisi ainakin itsestä todennäköisesti tuntunut hieman ahtaalta. Suositellaan siten ehkä ensisijaisesti pariskunnille. Ja tietysti hauvoille myös.

Me viihdyimme kyllä!

Kasnäs Marina Kasnäs MarinaKasnäs Marina

Tasokkaan huoneiston ja kauniin pihapiirin lisäksi Marinalle plussat sen sijainnista ihan Kasnäsin hotellin ja sataman lähellä. Näin ollen meillä oli vain muutama sata metriä laivoja ja upeita kallioita ihailemaan.

Kasnäsin satamasta lähtee yhteysaluksia muille saarille ja myös Bengtskärin majakalle, jonne itse ihan palavasti haluan päästä käymään. Tällä kertaa se kuitenkin jäi, mutta jospa sitten ensi kerralla ehdimme sinnekin. Mutta kuitenkin, täältä käsin on siis helppoa tehdä päiväretkiä muuallekin.

Itselleni kallioiden lisäksi ihan parasta oli Kasnäsin hotellin ulkouima-allas, jonne vielä viimeisenä aamuna ehdin pulikoimaan. Hintakin oli vain 8 euroa, joten ei todellakaan paha summa näinä päivinä päästä vähän uima-altaaseen fiilistelemään!

Kasnäs

Meidän viikonloppu Kasnäsissä oli kaikin puolin ihan täydellinen ja viihdyimme Marinassa loistavasti. Jonkin verran reissasimme autollakin ympäri Kemiönsaarta ja näimme paljon kauniita maisemia, mutta kyllä näistä tämä Kasnäs oli paras. Tänne oli hyvä palata.

Päivisin paljon ulkoilua, sitten ruuanlaittoa ja saunomista mukavassa huoneistossa, illalla vielä kävelyt kallioilla ja tv:n ääreen yhdessä pötköttelemään. Parasta seuraa ja loistava sää. Upea saaristomiljöö ja ihana meri. Viiniäkin tietty myös.

Ihan täydellistä!

*****

Jos haluat nähdä lisää tunnelmiamme tältä reissulta, löydät videoita ja kuvia Instagramin kohokohdista. Poikien reissusta pääset näkemään lisää heidän omalta Instagram tililtään @minimatkaajat. Myös Facebookiin ovat uudet seuraajat lämpimästi tervetulleita!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply