Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat Kotimaa

Kasnäsin huikeat rantakalliot – täältä löytyi pala paratiisia!

sunnuntai, 11 lokakuun, 2020

Olin alunperin ajatellut, että kirjoittelen taannoiselta Kasnäsin reissultamme vain yhden postauksen. Kuvia läpi käydessäni kuitenkin oivalsin, että ihania kallio kuvia on yksinkertaisesti ihan ”liikaa” ja itsessään jo yhden postauksellisen verran. Vähintään! Koska rakastan kallioita, en vaan mitenkään pystynyt karsimaan kuvia vain muutamaan. Näinpä tykitän tässä nyt yhden kokonaisen jutun ihan vaan pelkkiä rantakallioita! Ja vähän myös romanttisia hetkiä <3

Tiedoksi niille teistä, jotka ette vielä seuraa somekanaviani (nythän olisi muuten oiva hetki liittyä mukaan muissakin kanavissa!), että olimme Kasnäsissä juhlistamassa 15 yhteistä vuottamme. Tämä merkkipaalu tuli siis täyteen syyskuun lopulla, juuri tämän reissun aikaan. Kasnäsissä yövyimme Kasnäs Marinan lomahuoneistossa, josta oma juttunsa tulossa vielä ihan lähiaikoina.

Kasnäs Marinan lomahuoneistot sijaitsevat melkeinpä Hotelli Kasnäsin vieressä, ja puolestaan tuon hotellin edustalla sijaitsevat nämä kauniit rantakalliot, jonne nyt pääsette mukaan kurkkamaan.

Lämmin syyskuinen lauantai-ilta ja auringonlasku tuloillaan, mukaan koirat ja pieni pullo samppanjaa. Suunta kohti rantakallioita ja pientä iltapiknikkiä.

Täydellistä.

KasnäsKasnäsKasnäs

Matkan varrelta löytyi kivitaidetta!

Kasnäs Kasnäs

Ja sitten tämä! Emme haluneet enää jatkaa kauemmas, tässä oli hyvä.

Ja siis niin KAU-NIS-TA!

KasnäsKasnäsKasnäs

Ihan kuin maisema ei muutenkin olisi jo ollut täydellinen, saimme vielä kaupan päälle ihailla useamman joutsenen iltatoimia.

Ja mikäs sen paremmin romanttisiin hetkiin sopii!

KasnäsKasnäsKasnäs

Auringon laskiessa kippisteltiin yhteisille vuosille – menneille ja tuleville <3

Ja tietysti myös tälle huikealle miljöölle.

KasnäsKasnäs

Ilman koronaa olisimme hyvin todennäköisesti kippistelleet nämä samppanjat jossain ihan toisaalla, mutta juuri tällä hetkellä tämä oli ihan täydellistä enkä kaivannut minnekään muualle tippaakaan. En ole koskaan asunut meren rannalla, mutta jostain syystä, tämä on se minun sielunmaisemani numero yksi Suomessa.

Pala paratiisia.

Tuntuu melkein rikolliselta, että näin hienossa paikassa ei meidän lisäksemme ollut ketään muita. Mutta saimmepa siten pitää tämän hienon hetken ihan vain itsellämme.

Meri ja kalliot, ihana mies ja koirat.

Tässä hetkessä olin täydellisen onnellinen.

Kasnäs

Tästä reissusta on nyt vierähtänyt vasta kaksi viikkoa, mutta kovasti jo mietin, milloin menisimme takaisin. Kasnäsin rannoille jäi pala sydäntä, ja vielä niin paljon jäi näkemättäkin.

Kasnäs ja kalliot – me niin nähdään vielä!

*****

Jos haluat nähdä lisää tunnelmiamme tältä reissulta, löydät videoita ja kuvia Instagramin kohokohdista. Poikien reissusta pääset näkemään lisää heidän omalta Instagram tililtään @minimatkaajat. Myös Facebookiin ovat uudet seuraajat lämpimästi tervetulleita!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply