Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat Kotimaa

Holiday Club Caribia – esittelyssä koiraystävälliset Villas 2 asunnot

sunnuntai, 29 syyskuun, 2019

Jos etsit Turusta hyvää koiraystävällistä majoitusta tai mietit, ottaako  myös karvaisemmat perheenjäsenet mukaan kylpylälomalle Caribiaan, niin tässä on juttu juuri sinulle!

Yksi viime kesän länsirannikon kohteistamme oli Suomen Turku, jossa majoituimme tällä kertaa Holiday Club Caribian upo uusissa Villas 2 asunnoissa. Voin sanoa, että olimme ihan todella tyytyväisiä ja lämmöllä voimme jälleen suositella kohdetta myös teille muille.

Holiday Club Caribia on kylpylähotelli, jossa voit majoittua joko hotellihuoneissa tai sitten tilavammissa loma-asunnoissa. Me olimme tuttuun tapaan matkalla neljän aikuisen ja neljän koiran kanssa, joten vaihtoehdoista jälkimmäinen sopi meille tälläkin kertaa paremmin.

Holiday Club Caribian yhteyteen on juuri valmistunut uusi luhtitalo, jossa Villas 2 huoneistot sijaitsevat. Villas 2 asunnoista ei ole käyntiä kylpylään sisäkautta, vaan kuten kuvistakin näkyy, se on erillään varsinaisesta päärakennuksesta.

Meille tämä ei ollut mikään ongelma, vaan matkalla useamman koiran kanssa ollessa, oli kaikin puolin parempi vaihtoehto olla hieman sivussa suurimmasta hälinästä.

Kuvassa luhtitalo oikeassa reunassa. 

Ennen Caribiaan saapumista me olimme yöpyneet kaksi yötä leirintäalueella melko alkeellisissa olosuhteissa, ja pakko sanoa, että hieman parempaan tasoon tottuneena, kokemus ei ollut se kaikkein mieluisin.

Osittain tästäkin johtuen, saapuminen uuteen Villas asuntoon tuntui varmasti entistäkin paremmalta. Kaikki oli ihan uutta ja tuoksuikin vielä sille!

Villas 2 huoneistot käsittävät keittiön ja olohuoneen, 2 makuuhuonetta, vessan, kylpyhuoneen ja saunan, sekä lisäksi vielä tilavan lasitetun parvekkeen.

Makuuhuoneet olivat oikein tyylikkäät ja tasokkaat. Voitte ehkä uskoa, että etenkin leirintäalueen jälkeen tämä tuntui todelliselta luksukselta!

Yhdistetty olohuone ja keittiö olivat tyylillisesti yhtenäiset makuuhuoneiden kanssa.

Sopivat omaan makuun kyllä!

Olohuoneesta oli käynti isolle parvekkeelle, joka oli siis lasitettu.

Me emme parvekkeella juuri aikaa ehtineet viettää, mutta halutessaan siitä saa loistavasti yhden kokonaisen huoneen asuntoon lisää. Ainakin näin lämpimään aikaan.

Näin isolla porukalla arvostimme myös sitä, että huoneistossa oli kaksi wc:tä. Yksi ihan erillinen, ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä.

Myös sauna oli meillä ahkerassa käytössä ja näin pidemmällä reissulla pyykinpesukonekin tuli tarpeeseen.

Siisti, tyylikäs ja koirien kanssa toimiva huoneisto.  Mielelläni tulisin toki koiria ilmankin!

Ainoa pieni miinus oli se, että meidät oli sijoitettu talon toiseen kerrokseen, mitä hieman ihmettelimme. Ei sillä, että tämä mikään iso ongelma oli, mutta koirien kanssa ”katutason” majoitus on aina muita ratkaisuja helpompi.

Itse kylpylässä kuvaaminen oli luonnollisesti kiellettyä, joten siitä ei kuvia tähän ole laittaa. Tähän loppuun haluan kuitenkin sitäkin kehaista, koska sekin on sen ansainnut.

Meillä ei ennestään ole mitenkään erityisen mielekkäitä kylpyläkokemuksia kotimaasta, mutta Holiday Club Caribian kylpylä yllätti positiivisesti. Altaita oli useita, erilaiset hierovat suihkut todella toimivat ja ulkoakin löytyi kunnon allas. Vastoin ennakko-odotuksia kylpylän puolella vierähtikin useampi tunti ja todella mielellämme tulemme tänne toiste tämänkin vuoksi!

Holiday Club Caribialle siis kaikin puolin suosituksemme!

P.S. Jos haluat nähdä huoneistosta myös muutaman videon, löydät ne Instagramin kohokohdista Turun kohdalta sekä poikien omalta Minimatkaajat tililtä että blogin varsinaiselta tililtä täältä. Uusia seuraajia otamme aina ilolla mukaan matkaan! Myös blogin Facebook sivulle!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply