Suomen suurin matkablogiyhteisö
Malediivit

VIH-DOIN-KIN Malediivit! – mitä kaikkea onkaan luvassa?

lauantai, 27 tammikuun, 2018

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun matkalta saapuu kotiin hieman haikein mielin. Kotona on sitten ihanaa palata matkafiiliksiin kuvia katselemalla ja matkakavereiden kanssa kaikkea koettua kertailemalla. Niin ihanaa sekin, ja mennyt reissu nostattaa hymyn huulille vielä pitkään kotiin paluun jälkeenkin.

Näin myös meillä. Paitsi tällä kertaa. Kyse ei tietysti ole siitä, että matka olisi ollut huono, vaan siitä, ettei aikaa yksinkertaisesti ole ollut. Kun marraskuisena lauantaina palasimme yhdeltä elämämme hienoimmalta matkalta, astui hektinen arki muuttomme vuoksi takaisin kuvaan aikalailla samoin tein. Tuona lauantaina ehdimme onneksi hieman nukkua matkaväsymystä pois, sunnuntaina alkoi sitten jo tavaroiden vimmainen laatikoihin pakkaaminen ja seuraavan viikon lauantaina kannoimme maallisen omaisuutemme uuteen kotiin. Siitä eteenpäin onkin menty melkoista haipakkaa tavaroiden paikalleen laittamisen, siivoamisen ja remontin parissa. Vasta jouluna ehdimme pitää ensimmäisen kerran hieman vapaata. Sitten tulikin jo uusi vuosi juhlineen, loppiaisena elvyttiin tästä, jotain oli seuraavanakin viikonloppuna, ja sitten jo matkamessuhulinat Helsingin reissuineen… Ja kohta puoliin remonttihommat taas jatkuu, huoh!

Mutta NYT. Nyt on viikonloppu vapaata. Takana 12 tunnin todellakin tarpeeseen tulleet yöunet ja bloggaaja täynnä ihan uutta virtaa. Tämän viikonlopun omistan Malediiveille ja niin aioin fiilistellä tuota matkaa menneidenkin kuukausien edestä! Ihan tässä joutuu itsekin kasaamaan ajatuksiaan siitä mitä kaikkea kirjoitettavaa teille onkaan – ja siitä sitten lähtikin ajatus myös tähän postaukseen.

Jos lähdetään ihan alusta, niin juttua on tulossa tällä kertaa myös matkan varaamisesta. Hinta-laatu-suhteeltaan sopivan hotellin löytäminen oli tällä kertaa meinaan sen verran kinkkistä, että yhdessä kohti olimme jo valmiita perumaan lentomme ja vaihtamaan kohteen kokonaan toiseen. Oikeasti. No, onneksi tähän ei sitten kuitenkaan tarvinnut mennä. Jotta te muut maahan matkaajat pääsisitte hieman vähemmällä tuskailulla, tulen kirjoittamaan teille omat vinkkini hotellin valinnasta ja mitä sen suhteen on hyvä ottaa huomioon. Samassa avaan myös meidän reissumme kustannukset.

Ehkä lähemmäs SADAN tunnin nettisurffailun jälkeen me päädyimme sitten valitsemaan hotelliksemme Centara Ras Fushi Resort & Span. Ja olimme valintaamme oikein tyytyväisiä! Blogiin tulossa luonnollisesti esittelypostaus tuosta ja tälläkin kertaa tulen kirjoittamaan vielä erillisen postauksen valitsemastamme Gold All Inclusive paketista.

Malediivien reissulla pääsimme ensimmäisen kerran Qatar Airways’in kyytiin ja blogiin tulossa myös meidän kokemukset lentoyhtiöstä. Ja luultavasti kirjoitan ihan oman postauksen myös siitä, millaista oli elämän ekaa kertaa lentää business -luokassa! Oli meinaan melkoisen hieno kokemus, kun yhdelle lennolle upgreidauksen tuonne ostimme! Tuolla lipulla pääsimme myös Dohan lentokentän Al Mourjan Business Loungeen, josta myös esittelyä luvassa samassa.

Entä mitä sinä haluaisit kuulla matkastamme? Jos erityisiä toiveita on, niin nyt ehtii vielä hyvin vaikuttaa tulevien postausten sisältöön. Eli ei muuta kun kommenttia tulemaan, jos toiveita löytyy!

Minä alan nyt VIH-DOIN-KIN kahlata satoja kuvia läpi, fiilistellä muutaman hetken noita huikeita maisemia – ja suunnitella tulevia postauksia! Ihanaa viikonloppua kaikille!!

P.s. Jos haluat saada heti tuoreeltaan tiedon näistä uusista tulevista postauksista, klikkaile tästä seurantaan blogin Facebook- sivu! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply