Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat

Vuoden 2017 koiraystävälliset majoitukset – näitä suosittelemme!

lauantai, 30 joulukuun, 2017

Kun muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran yövyimme koirien kanssa hotellissa Helsingissä ja saimme tunnetusta hotelliketjusta koirien kanssa huoneen, jolle 70-luvun jälkeen siivouksen lisäksi oli tehty tuskin mitään, ymmärsin, ettei koirien kanssa laadukkaasti majoittuminen ole mikään itsestäänselvyys. Henkilökohtaisesti haluan lomallani pääsääntöisesti majoittua mukavasti, eikä koirien mukana olo tätä miksikään muuta. Onnistunut majoitusvalinta vaikuttaa suuresti koko matkakokemukseen ja koirien mukana ollessa, sen merkitys hieman jopa korostuu. Miten koiriin majapaikassa suhtaudutaan, miten helposti niitä pääsee ulkoiluttamaan, saako koiraperhe huonomman huoneen kuin muut? Tai ehkäpä majoitus on jopa täysin eri rakennuksessakin? Tällä kaikella on iso merkitys sille, miten koiraperhe matkallaan viihtyy.

Aiemmin tänä vuonna kirjoitin pienen purkauksen siitä, miten vaikeaa koiraystävälliset majoitukset on muiden seasta ajoittain löytää. Tai saada selvyyttä niiden laadusta. Niinpä päätin niputtaa yhteen kaikki tämän vuoden käymämme paikat, koska kaikkia näistä voin lämmöllä suositella. Nämä on kokeiltu ja hyväksi todettu!
 

RADISSON BLU MARINA PALACE TURKU – LAADUKASTA MAJOITUSTA AURAJOEN RANNALLA

Tämän vuoden ensimmäinen koiramatkamme suuntautui Ahvenanmaalle ja ennen aamun aikaista lauttamatkaa saarelle majoituimme yhden yön Turussa. Pääsimme yhteistyön merkeissä alennettuun hintaan testaamaan Radisson Blu Marina Palacen juuri uusittuja huoneita. Täällä majoituimme koirien kanssa superior -luokan huoneissa, joista aukesi näköala suoraan Aurajoelle. Radisson ketjun olen itse aiemminkin hyväksi todennut, eikä Turussakaan pettyä tarvinnut. Ja koirien kanssa matkustamiseen ainakin Turun hotelli sopi mitä parhaiten!

Erityiset plussat koiran kanssa matkustaessa:

– kaunis Aurajoen ranta vain muutaman askeleen päässä hotellin ovelta, joten lyhyt matka ulkoilemaan

– hyödyllinen tervetuliaspaketti koirille; erityisesti pidimme kivasta pyyhkeestä ja hyvästä kokoonpainuvasta juomakupista, jotka ovat käytössä edelleen

-koirille huoneessa oma peti

-laadukas majoitus superior -huoneessa

-naapurin kanssa yhdistettävä huone, minkä johdosta saimme kavereiden kanssa välioven avaamalla koirille lisää tilaa temmeltää

-hyvä ravintola, minkä johdosta syömään ei tarvitse lähteä kauemmas ja omistajakin on levollisempi, kun koirat ovat saman katon alla

 
Lue koko juttuni hotellista: Radisson Blu Marina Palace Turku – ihana hotelliyö Cheekin kanssa


 

HAVSVIDDEN, AHVENANMAA – LUKSUSLOMAAN LEMMIKKIEN KANSSA

Tuolta Turusta matkamme siis jatkui kohti Ahvenanmaata, jossa varsinainen kohteemme oli upea HavsVidden. Täällä voit majoittua huiman upean meri- ja kalliomaiseman keskellä, joko hotellissa tai hulppeissa huviloissa. HavsViddenin huviloista koirat ovat tervetulleita Kalliohuviloihin ja täten mekin yövyimme juurikin sellaisessa. Myös täällä majoituimme yhteistyönä alennettuun hintaan.

Vaikka tähän vuoteen on kuulunut upeita matkoja myös ulkomaille, on HavsViddenin reissu silti kokemuksena ihan kärkipäässä. Kotimaassa paikalle saa vertaistaan hakea ja tuo itse huvila oli hienoin, jossa tähän saakka majoittunut olen. Näin ihmisen näkökulmasta kaiken kruunasi upea terassi saunoineen ja ulkoporealtaineen, koirat taas nauttivat suuresta tilasta temmeltää. Eikä pissalenkille paljon upeampaa maisemaa kuvitella pysty!

Erityiset plussat koiran kanssa matkustaessa:

-luksustason majoitus myös koirien kanssa

-huikeat ulkoilumaastot heti ulko-ovelta

-huvilassa koirilla paljon tilaa temmeltää

-lämmin vastaanotto myös koirille

 
Tarkemmin voit tutustua paikkaan lukemalla blogista postaukset:

HavsViddenin upeat kalliohuvilat – luksuslomalla koirien kanssa
Ahvenanmaan lumoava HavsVidden


 

HOTELLI KATAJANOKKA, HELSINKI –  UNIIKKI MAJOITUS LIFESTYLE HOTELLISSA

Tämän vuoden kesäloma meillä alkoi jo perinteeksi muodostuneella reissulla Helsinkiin ja siellä muiden muassa Suomenlinnaan. Majapaikaksi meillä valikoitui tällä kertaa hotelli Katajanokka, ja tänne päädyimme etenkin sen sijainnin vuoksi – Kauppatorille, josta Suomenlinnan lautat lähtevät, on vain lyhyt kävelymatka. Itse olen ollut yötä tässä entisessä vankilassa aiemminkin, ja siksikin oli helppo palata tähän jo aiemmin hyväksi todettuun hotelliin.

Tällä kertaa koirien kanssa matkassa ollessa huomio kiinnittyi etenkin hyviin ulkoilumaastoihin, ja mietinpä sitäkin, että massiivisten paksujen kiviseinien johdosta koirien mahdollinen haukkuminen tuskin naapurihuoneeseen kuuluisi! Hotelli Katajanokka on ihanan persoonallinen ja kaikin puolin tyylikäs hotelli, jossa majoittuu mielellään joko koirien kanssa tai ilman.

Erityiset plussat koiran kanssa matkustaessa:

-uniikki hotelli, joka majoittaa myös koiravieraat

-suuri, vehreä oma pihamaa, joten aikaiselle aamupissalle ei tarvitse lähteä kauemmas

-vain lyhyt matka upeaan merenrantaan ulkoilemaan

-edullinen lemmikkimaksu, jos viipyy vain yhden yön

-kesällä oma terassi, johon koiratkin tervetulleita

-lämmin suhtautuminen koiravieraisiin

 
Lue lisää blogista: Hotelli Katajanokka – uniikki lifestyle hotelli myös koiravieraille


 

HOLIDAY CLUB SAIMAA – TASOKKAASSA LOMA-ASUNNOSSA SAIMAAN RANNALLA

Helsingistä kesäloman kotimaan turneemme jatkui kauniin Saimaan rannalle, Holiday Club Saimaaseen. Täällä päädyimme valitsemaan majotukseksemme neljälle koiralle ja neljälle aikuiselle Rantapuiston 2 makuuhuoneen huoneiston. Tilaa tässä 57 neliön paritalohuoneistossa oli juuri sopivasti meille kaikille, ja muutoinkin olimme oikein tyytyväisiä sen tasoon. Kivan kompakti, ja ihan tyylikäskin kokonaisuus. Myös täältä pääsi koirien kanssa kätevästi ulkoilemaan eikä maisemasta voinut valittaa tälläkään kertaa! Viihdyimme niin hyvin, että olisimme jääneet vielä kolmanneksi yöksi, mutta valitettavasti huoneisto ei ollut enää vapaa.

Erityiset plussat koiran kanssa matkustaessa:

-huoneisto maan tasalla, joten helppo lähteä koirien kanssa ulos

-hienot ulkoilumaastot

-lasitettu terassi, minkä johdosta huoneiston oven voi pitää auki

Blogissa ei vielä ole tästä juttua, mutta linkkaan sen tähän, heti kun vaan valmistuu!


 

KOTKAN SANTALAHTI RESORT – KORKEATASOISTA LOMAKYLÄ MAJOITUSTA

Kesäloman, ja samalla koko vuoden viimeinen koiramatkamme suuntautui Kotkaan, jossa pääsimme majoittumaan Santalahti Resortin upeaan 10 hengen huoneistoon. Myös täällä Kotkassa teimme paikan kanssa yhteistyötä, ja saimme majoituksestamme alennusta.

Kovasti on tässä postauksessa maisemia jo hehkutettu, eikä tässäkään kohdin poikkeusta tehdä! Kotkan Santalahti valikoitui kohteeksemme merellisen sijaintinsa vuoksi, ja jälleen kerran pääsimme ihastelemaan kaunista merimaisemaa upeine rantakallioineen. Ja mikä parasta, tämä maisema aukesi eteemme suoraan huikean huoneistomme suurista ikkunoista! Ei huono! Kuin ei ollut huoneistokaan! Jos jollain on vielä se käsitys, että lomakylässä voi majoittua ainoastaan teltassa tai vaatimattomassa leirintämökissä, niin viimeistään tämä muuttakoon käsityksenne. 5 makuuhuonetta, olohuone, ruokatila, ihana sauna kylpyhuoneineen, suuri katettu terassi merelle päin… Kyllä, me todella viihdyimme!

Erityiset plussat koiran kanssa matkustaessa:

-tilava ja hieno huoneisto

-hyvät ulkoilumaastot suoraan ovelta

-läheiset luontopolut

-koirat tervetulleita myös naapurin hotellin terassille

 
Lue lisää postauksista:

Santalahti Resortin hulppeat huoneistot – korkeatasoista majoitusta myös meille koiraperheille
Kotkan Santalahti Resort – esittelyssä viiden tähden lomakylä
Santalahden upea luontopolu, Cheek ja Martti Suosalo

Kaupunkeja, saaristoa, kylpylä. Kaksi tyylikästä hotellia, kaksi korkeatasoista huoneistoa, yksi luksushuvila. Kaikilla ympärillään huikean upeita maisemia. Näistä on meidän tämän vuoden koiramatkat tehty. Kyllä vaan on tämäkin koiranelikko melkoisen kivoihin paikkoihin tänä vuonna päässyt! Saas nähdä, mihin sitten ensi vuonna…!

Edellä esiteltyjä majoituksia suosittelemme lämmöllä muillekin koiramatkaajille!.
 
*****
P.S. Mikäli haluat jatkossa seurata reissujamme reaaliajassa ja saada heti tuoreeltaa tiedon uusista postauksista, kannattaa seurantaan klikkailla tästä blogin Facebook -sivu.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna keskiviikko, 13 kesäkuun, 2018 at 15:31

    <3 Kiitos näistä!

  • Leave a Reply