Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat

Meitä on jälleen neljä!

sunnuntai, 5 maaliskuun, 2017

 

*****

Mä en enää IKINÄ ota uutta koiraa. En koskaan. En missään tilanteessa. Ei vaan tule tapahtumaan. Ei. Ikinä. Tässä mun hyvin selkeät ajatukset kahden sairaan koiran omistajana ja lopulta toisen lopettamisen jälkeen vain neljän vuoden iässä. Vaan kuinkas sitten kävikään…!

No, mies kuitenkin oli avoin ajatuksen suhteen ja pikku hiljaa sitä alkoi itsekin miettiä, pitäisikö Ricolle vielä kuitenkin kaveri hankkia. Se kun on vasta neljä ja ehkä kuitenkin kaveria kaipaa. Pentua en missään nimessä edes harkinnut, mutta jos saatavilla olisi aikuinen ja terve kaveri, niin voisihan tuota harkita. Ja kyllähän sellainen sitten oli. Ja kyllähän sellainen sitten tuli!

Tammikuussa meidän jengiin liittyi ihana Cheek, kolme vuotta. Chihuahua myös. Ja eihän tuosta söpöläisestä vaan voi olla tykkäämättä! Kun Ricokin otti pikkuisen kaverikseen aika lailla samoin tein, oli päätös sillä selvä. Meillä on uusi perheenjäsen!

Puuta koputtaen mä todellakin toivon, että jatkossa kaikki menisi edes jotenkin normaalisti. Mulla on aina ollut halua reissata myös koirien kanssa, mutta olosuhteista johtuen se ei aina ole ollut järkevää. Tai mahdollista. Nyt meillä on keväälle jo yksi matka varattuna ja tuolloin tarkoitus on lähteä poikien kanssa Turun kautta Ahvenanmaalle. Kesällä mennään toivottavasti yhdessä Helsinkiin. Ja varmasti tehdään jotain muutakin!

Näiden iloisten uutisten myötä oikein ihanaa kevättä kaikille! 

 

keekki
 

P.s Carloksen poismenon myötä blogiin on tehty pientä hienosäätöä ja jatkossa kaikki reissut, joissa koirat on olleet mukana, löytyvät kategoriasta Koiramatkat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply