Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kotimaa

Voihan Porvoo mitkä värit!

lauantai, 8 lokakuun, 2016

 

Piipahdin tässä hiljattain työnpuolesta Porvoossa ja iltapäivällä vapaata aikaa oli sen verran, että ehdin hyvin tehdä pienen kävelykierroksen Vanhan Porvoon hurmaavilla pikku kaduilla. Harmaasta syyssäästä huolimatta, ei iltapäivästä värejä puuttunut. Vihreää, punaista, keltaista – kaikki nämä ihanat syksyn värit loistivat niin puissa kuin vanhoissa kauniissa taloissakin. Ja vilkkuihan tuolla väleissä myös vaaleanpunaista ja vähän sinistäkin. Tässä postauksessa hieman lisää väriä syksyyn ja piipahdus ihanaan Porvooseen kuvien muodossa!

SAM_2560SAM_2556SAM_2597SAM_2587SAM_2589SAM_2575SAM_2553SAM_2578SAM_2601SAM_2633SAM_2625SAM_2628
 

Tänä menneenä kesänä meidän oli tarkoitus tehdä ihan yön yli kestävä reissu Porvooseen, mutta sattuneesta syystä tämä jäi tällä kertaa väliin. Mä niin toivon, että ensi kesä sujuu iloisemmissa merkeissä ja jospa me silloin päästäisiin tämä nyt tekemättä jäänyt reissukin toteuttamaan. Vanha Porvoo on kaunis ja sen kaduilta löytyy toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita, ja kyllähän tuo jokikin ihan kivasti sen varrelle terasille houkuttelee… Todellakin odotan, että pääsen kaupunkiin ihan ajan kanssa!

Tuntemattoman turistin tulevaisuuden Porvoon postauksia odotellessa kannattaa ehdottomasti kurkata La Vida Loca -blogin Porvoon vinkit. Tuolta löydät mm. ihania juttuja kaupungin ravintoloista!

———————————-

Pysy mukana matkassa
Facebook I Instagram I Twitter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply