Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kotimaa

Tyylikäs GLO Hotel Kluuvi

sunnuntai, 21 helmikuun, 2016

GLO Hotel Kluuvi. Tässä hotelli, jossa olen halunnut käydä aina, hinnat on vaan olleet vähän turhan korkeat mun Helsingin reissujen luonteet huomioiden. Joulukuussa mulla kävi kuitenkin hyvä tuuri, kun Matkamessujen ajalle hotellia etsiessä törmäsin Facebookissa Kämp Collection Hotels’ in joulukalenterissa -40% alennukseen GLO hotelleissa. Kahta kertaa ei tarvinnut varaamista miettiä ja tuon tarjouksen myötä mä pääsin viettämään täällä kaksi yötä ainoastaan satasella per yö. Helsingin hinnoilla melkoisen edullista!

Sijainti, sijainti ja vielä kerran sijainti. GLO Hotel Kluuvi sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kluuvikadulla. Yksi syy, miksi valitsin GLO hotelleista majapaikakseni juuri tämän, oli nimenomaan keskeinen sijainti ja vain muutaman kymmenen metrin matka ratikkapysäkille. Mun matkan ajaksi sattui kovat pakkaset, joten olin enemmän kuin mielissäni päästessäni hotellista ratikalla melkolailla ovelta ovelle Messukeskukseen.

Hotellin vastaanotossa palvelu oli ystävällistä ja muutenkin kaikin puolin erinomaista. Yleiset tilat ovat pienet, joten tunnelma oli mukavan intiimi.

SAM_0378

Majoituin ihan perus kahden hengen huoneessa hotellin 7. kerroksessa. Huone oli tyylikäs ja tummalla värimaailmallaan mua miellyttävä. Sänky oli todella hyvä ja unikaverikin tarjotaan hotellin puolesta! Omakseen tuon karvakaverin saa ostaa 24 eurolla.

SAM_0316SAM_0324 SAM_0328 SAM_0332

Ratkaisu, josta todella tykkäsin, oli ikkuna kylppärin seinässä. Tuo teki huoneesta paljon avaramman ja miellytti mua muutenkin. Yksityisyyttä kaivatessaan ikkunan voi peittää verholla.

SAM_0349

Ja itsessään tuo kylppäri olikin sitten aivan ihana. Tykkäsin, ja paljon. Mun makuun todella tyylikäs! Yleisen ulkoasun lisäksi plussaa tulee ratkaisusta laittaa lavuaari kulmaan ja jälleen kerran myös sadesuihkusta.

SAM_0335 SAM_0338kylppäri2 SAM_0340

Aamupala hotellissa tarjotaan sen Globe ravintolassa. Tunnelma aamupalalla oli mukavan rauhallinen vaikka vieraita riittikin, ja palvelu pelasi erinomaisesti myös täällä.

SAM_0366 SAM_0361 SAM_0360

Tarjolla aamupalalla oli kaikki perusjutut, mitä asiaan yleensä kuuluu. Valikoima ei ollut valtaisa, mutta ruoka oli laadukasta. Ikäväkseni joudun kuitenkin toteamaan, että tällä kertaa aamiainen oli jopa pienoinen pettymys. Sinällään siinä ei toki mitään vikaa ollut, mutta jotenkin vaan odotin Kämpin hotelleihin kuuluvassa hotellissa saavani jotain vähän enemmän. Tätä juttua kirjoittaessa ja näitä kuvia katsellessa, mietin itsekin, että mikä siinä nyt sitten muka oli huonoa. Mitään yksittäistä en osaa nimetä, mutta niin se vaan on, että jotain jäi puuttumaan. Mietin, että menisinkö GLO:hun pelkästään aamupalalle sen erikseen maksaen, ja vastaus on, että en menisi. Sen sijaan esimerkiksi Radisson Blu Plazassa ja Tampereen Tammerissa voisin tehdä näin helposti.

SAM_0363aamupalaSAM_0373

Sijainti: ihan huippu. Ulkoasu: erittäin tyylikäs. Palvelu: hyvää. Aamupala: jotain jäi puuttumaan. Tässä ajatukset tiivistetysti. Tuon aamupalan vuoksi en todennäköisesti maksaisi hotellista täyttä hintaa, mutta jos vastaava tarjous tulee vastaan toistekin, saatan siihen tarttuakin!

Pysy matkassa mukana
Facebook I Instagram I Twitter

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, 21 helmikuun, 2016 at 13:46

  En ole vielä itse yöpynyt kertaakaan Glo-hotelleissa, joten luin tätä mielenkiinnolla :). Näyttää ehdottomasti kivalta, mutta harmi, että aamiainen oli pienoinen pettymys, sillä se on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista hotellivierailulla erittäin monelle. Kiitos tästä arvostelusta!

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti keskiviikko, 24 helmikuun, 2016 at 19:55

   Eipä kestä Jerry! Jotenkin arvelinkin, että sua saattais tämä kiinnostaa 😉

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, 21 helmikuun, 2016 at 14:09

  Ai että, yövyimme Hemmon kanssa Kluuvin Glo’ssa, kun menimme naimisiin! Siellä oli jokin hyvä weekend getaway -diili tai vastaava, johon kuului astetta parempi huone, kuohuviinipullo ja huoneeseen tuotu aamupala. Tykkäsin hotellista todella paljon. Mä kun tavallisesti yövyn melko vaatimattomasti, niin tämä oli varsinkin mulle sellainen ”kerrankin parempi yöpymismesta” -kokemus, ja toki yöpymisen syyn huomioiden tuo paremmuus oli myös ihan paikallaan. 🙂 Olen monesti miettinyt, että pitäisi yöpyä hotellissa joskus uudelleen ihan huvin vuoksi, kun se oli niin kiva kokemus viimeksikin. Sisustus on juuri passeli mun makuun. Tyylikäs, ei krumeluureja. Myös se huoneeseen tuotu aamupala oli tosi jees, mulle ei jäänyt mitään huonoa sanottavaa koko keikasta. 🙂

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti keskiviikko, 24 helmikuun, 2016 at 20:09

   Teillä onkin sitten todella ihanat muistot täältä <3 Ehkä meettekin uudelleen jossain kohti hääpäivää juhlistamaan ja samalla vähän vanhoja fiilistelemään… <3

 • Reply Marimente torstai, 3 maaliskuun, 2016 at 15:12

  Mielenkiintoinen postaus! Me arvottiin tämän ja Bulevardilla sijaitsevan Hotel Indigon välillä, ja päädyttiin jälkimmäiseen. Siellä aamiainen oli ehkäpä yks parhaimmista koko elämäni aikana, ja huone vastasi sisustussävyiltään jokseenkin tämän esittelemäsi Glo Hotelin huonetta. Tykkään hieman tummemmista sävyistä, ne tuo tiettyä tunnelmaa huoneeseen.

 • Leave a Reply